Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια έχω λάπτοπ με 8600 GS 512 mb,4gb ddr2,core2duo penryn@2,1ghz και Windows Xp sp3 OS...βάζω το παιχνίδι σε medium επιλογές με ανάλυση οθόνης 800χ600(60hz),ρίχνω το benchmark του παιχνιδιού και βγάζει 17,67 average fps...Όταν είχα δει τις συνιστώμενες προδιαγραφές έγραφε 8600,οπότε αν και είναι η mobile 8600,είναι στα μινιμουμ,είναι η 512 και οχι η 256,η μνήμη είναι καλή πιστεύω,και ο επεξεργαστής δεν είναι τετραπύρηνος,αλλα ούτε και άθλιος...οπότε αναρωτιέμαι τι μπορεί να φταίει...μήπως υπάρχει η αναμένεται καποιο patch που να βελτιώνει την κατάσταση,η μήπως το παιχνίδι είναι optimised για dx10 άρα πρέπει να βάλω vista(απο οτι θυμάμαι,dx10+xp δεν παίζει,διορθόστε με αν εχω μείνει πίσω)

Δημοσ.
Δεν είναι "ένα Grand theft auto", είναι το Grand Theft Auto 4..

/Koritsi_Gia_PC

Θεωρείς οτι το ποστ σου προσέφερε κατι στην όλη συζήτηση,η δεν έχεις τι να κάνεις και ποστάρεις αβέρτα?Αν συμβαίνει το πρώτο...ξανασκέψου το;)

Δημοσ.
Tελικα ξερει κανεις τι μπορω να κανω μ'αυτο εδω;

aaaswh.jpg

Τι σύστημα έχεις;

Ρίξε αναλύσεις και details, και αν συνεχίζει, χμ. :-(

Δημοσ.
Τι σύστημα έχεις;

Ρίξε αναλύσεις και details, και αν συνεχίζει, χμ. :-(

Eναν c2duo στα 2ghz,1gb ram k μια 8600GT 512mb....αν τις εχω ριξει λεει..........

Δημοσ.
Eναν c2duo στα 2ghz,1gb ram k μια 8600GT 512mb....αν τις εχω ριξει λεει..........

Με 1giga ram ούτε στο youtube δε μπορείς να το δεις... :P

Η 8600 επίσης είναι απελπιστικά λίγη για το ανύπαρκτο optimize που μας έκανε δώρο η R*.

:-(

Αντι να τα σκάσεις και να το πάρεις γνήσιο πάντως, θα μπορούσες με 33 + 32 € (8800Gt-το δεύτερο λίνκ τον μπαίζει) να το παίξεις κάπως αξιοπρεπώς.

Δημοσ.
Με 1giga ram ούτε στο youtube δε μπορείς να το δεις... :P

Η 8600 επίσης είναι απελπιστικά λίγη για το ανύπαρκτο optimize που μας έκανε δώρο η R*.

:-(

XP εχω:P

Στα 1280χ1024 παιζω...

Μισο να παραθεσω μια ακομη φοτό με ενα ακομη προβλημα.

Δημοσ.
XP εχω:P

Στα 1280χ1024 παιζω...

Μισο να παραθεσω μια ακομη φοτό με ενα ακομη προβλημα.

Πέραν των όποιων προβλημάτων, δεν πρόκειται με το συγκεκριμένο hardware να δεις playable framerate, για κανένα λόγο.

Δημοσ.
Πέραν των όποιων προβλημάτων, δεν πρόκειται με το συγκεκριμένο hardware να δεις playable framerate, για κανένα λόγο.

I know...σε low ή medium θελω να παιζω...και τα αλλα χαμηλα,δεν με ενδιαφερει.Να παιξω θελω!:P

bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb.jpg

Λειπουνε 2-3 επιλογες ή ειναι ιδεα μου;

Δημοσ.
Man, όπως σου ξαναειπα, με το υπάρχον hardware ξέχνα το, σε οποιαδήποτε ανάλυση/settings.

Ρε'συ liopyr,με δουλευεις;

Πως ειναι δυνατον να μην τρεχει κανονικα ΕΣΤΩ στα ελαχιστα;

Δημοσ.
Ρε'συ liopyr,με δουλευεις;

Πως ειναι δυνατον να μην τρεχει κανονικα ΕΣΤΩ στα ελαχιστα;

Όπως νομίζεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...