ikaruga24 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Ναι δοκίμασε πρώτα το 1.2 Πηρα τα @@ μου. Δοκιμασα να το βαλω και μου εβγαλε fatal error. Απο οτι διαβασα για το συγκεκριμενο λαθος θα πρεπει να βαλω service pack 3 για να στρωσει. Δεν παιζει να κανω κατι τετοιο οποτε αστο το παιχνιδι καλυτερα.
UpToDate_ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Πηρα τα @@ μου. Δοκιμασα να το βαλω και μου εβγαλε fatal error. Απο οτι διαβασα για το συγκεκριμενο λαθος θα πρεπει να βαλω service pack 3 για να στρωσει. Δεν παιζει να κανω κατι τετοιο οποτε αστο το παιχνιδι καλυτερα. Bρηκα κατι που θα μπορουσε να σε βοηθησει. GTA IV PC Works fine with Windows XP SP2!The trick is to let GTA think you have SP3 on. You can change/tweak what Service pack windows reports is installed by tinkering with the Registry. Here is how: (Only do this if you like tinkering with the registry!) Step 1: Run Regedit by Clicking on Start -> Run , type in regedit and press enter Step 2: Make a backup of your registry (just in case) Step 3: Browse to "HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetContr olWindows" Step 4: Modify the value of "CSDVersion" from "0x00000200" (SP2) to the Windows XP SP3 value of "0x00000300" Step 5: Close Το βρηκα απο PP.To λεει στο τελος της εισαγωγης.Πιστευω να βοηθησα.
ikaruga24 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Bρηκα κατι που θα μπορουσε να σε βοηθησει. GTA IV PC Works fine with Windows XP SP2!The trick is to let GTA think you have SP3 on. You can change/tweak what Service pack windows reports is installed by tinkering with the Registry. Here is how: (Only do this if you like tinkering with the registry!) Step 1: Run Regedit by Clicking on Start -> Run , type in regedit and press enter Step 2: Make a backup of your registry (just in case) Step 3: Browse to "HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetContr olWindows" Step 4: Modify the value of "CSDVersion" from "0x00000200" (SP2) to the Windows XP SP3 value of "0x00000300" Step 5: Close Το βρηκα απο PP.To λεει στο τελος της εισαγωγης.Πιστευω να βοηθησα. Πωωω τωρα πρεπει να το ξανακανω install απο την αρχη, και εκανε 10 ωρες. Θα το κανω ομως για να δω αν πιανει. Με τρωει η περιεργεια. Αν πιανει θα σε κερασω ψηφιακα σουβλακια.
activex Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Πωωω τωρα πρεπει να το ξανακανω install απο την αρχη, και εκανε 10 ωρες. Θα το κανω ομως για να δω αν πιανει. Με τρωει η περιεργεια. Αν πιανει θα σε κερασω ψηφιακα σουβλακια. πιάνει... το έχουμε ξανά πει
ikaruga24 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 πιάνει...το έχουμε ξανά πει Τελεια. Τωρα πρεπει να περιμενω ως να σχολασω για να παω σπιτακι μου.
rotten crusader Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Παιδια έχω λάπτοπ με 8600 GS 512 mb,4gb ddr2,core2duo penryn@2,1ghz και Windows Xp sp3 OS...βάζω το παιχνίδι σε medium επιλογές με ανάλυση οθόνης 800χ600(60hz),ρίχνω το benchmark του παιχνιδιού και βγάζει 17,67 average fps...Όταν είχα δει τις συνιστώμενες προδιαγραφές έγραφε 8600,οπότε αν και είναι η mobile 8600,είναι στα μινιμουμ,είναι η 512 και οχι η 256,η μνήμη είναι καλή πιστεύω,και ο επεξεργαστής δεν είναι τετραπύρηνος,αλλα ούτε και άθλιος...οπότε αναρωτιέμαι τι μπορεί να φταίει...μήπως υπάρχει η αναμένεται καποιο patch που να βελτιώνει την κατάσταση,η μήπως το παιχνίδι είναι optimised για dx10 άρα πρέπει να βάλω vista(απο οτι θυμάμαι,dx10+xp δεν παίζει,διορθόστε με αν εχω μείνει πίσω) Υγ:Ελπίζω να μην υπάρχει αντιστοίχο τοπικ!
UpToDate_ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Πωωω τωρα πρεπει να το ξανακανω install απο την αρχη, και εκανε 10 ωρες. Θα το κανω ομως για να δω αν πιανει. Με τρωει η περιεργεια. Αν πιανει θα σε κερασω ψηφιακα σουβλακια. Kαι 'χω μια πεινα.....
fearwhatnow Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Υπαρχει τοπικ για το παιχνιδι.Ουτως ή αλλως η απαντηση ειναι απλη και μοναδικη: "Το μονο patch που αναμενεται ειναι η αντικατασταση του laptop".
rotten crusader Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Όντως παρατήρησα οτι υπάρχει αντίστοιχο τόπικ...τώρα η μοναδική και απλή απαντησή σου,είναι απλά αστεία...φαντάσου λάπτοπ που παίζει crysis να μην μπορεί να παίξει έστω και οριακά ενα grand theft auto...φαντάσου Υγ:Mην το πάρεις πρωσοπικά,απλά,δε πρόκειται να το αφήσω αμαχητι το παιχνίδι,η να πάρω επιτραπέζιο
ikaruga24 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Λοιπον παιδια οντως δουλεψε. Χαλια framerate ομως. Με το ζορι 30 παει. Πολυ ασχημη μεταφορα αν και το παιχνιδι το ιδιο ειναι καλο ως τωρα. Τρελο γελιο οι διαλογοι. Ισως αν κανω κανενα κατεβασμα το patch 1.4 να στρωσει κατι.
UpToDate_ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Eυτηχως που σε εσενα παιζει γιατι σε εμενα δεν.......... any idea;
ikaruga24 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Κατι γραφουν στο Ιnternet οτι κατι παιζει με χαμενα textures και πολυγονα σε Nvidia καρτες και περιεργα glitch με σκιες και particle effects σε ATI. Να πω την αληθεια αυτα τα glitches δεν τα ειδα πουθενα εγω (4870 εχω) αλλα το παιχνιδι φενεται οτι ειναι πολυ χαλια optimised.
UpToDate_ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Κατι γραφουν στο Ιnternet οτι κατι παιζει με χαμενα textures και πολυγονα σε Nvidia καρτες και περιεργα glitch με σκιες και particle effects σε ATI. Να πω την αληθεια αυτα τα glitches δεν τα ειδα πουθενα εγω (4870 εχω) αλλα το παιχνιδι φενεται οτι ειναι πολυ χαλια optimised. Exω δοκιμασει και με κανονικο cd αλλα και με πειρατικο........πφφφφ τι να φτεει;;;;
fearwhatnow Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Εκανα πλακα διοτι ειναι γνωστο οτι το παιχνιδι ειναι απαιτητικο.Το Crysis ειναι ελαφρυ σαν πουπουλο μπροστα του.
ikaruga24 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Εκανα πλακα διοτι ειναι γνωστο οτι το παιχνιδι ειναι απαιτητικο.Το Crysis ειναι ελαφρυ σαν πουπουλο μπροστα του. Ε μην κανουμε το λαθος και λεμε οτι ειναι απαιτητικο. Απλα κακοφτιαγμενο ειναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα