Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν έκανα εγκατάσταση το game έβαλα και το patch 1.3 και έχω ένα πρόβλημα.Στην αρχή με το που ξεκίνησα τράβηξα χειρόφρενο και το σφύριγμα από τα λάστιχα επαναλαμβάνεται συνέχεια χωρίς να σταματάει.Βγήκα από το game ξαναμπήκα και με το που τελειώνει το loading παραμένει η μουσική από το Loading και όπως κατεβαίνω να βγω έξω στο δρόμο ξανάρχισε το σφύριγμα από τα λάστιχα + την μουσική του loading.Eχει συμβεί αυτό σε κανένα από εσάς

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Λοιπόν έκανα εγκατάσταση το game έβαλα και το patch 1.3 και έχω ένα πρόβλημα.Στην αρχή με το που ξεκίνησα τράβηξα χειρόφρενο και το σφύριγμα από τα λάστιχα επαναλαμβάνεται συνέχεια χωρίς να σταματάει.Βγήκα από το game ξαναμπήκα και με το που τελειώνει το loading παραμένει η μουσική από το Loading και όπως κατεβαίνω να βγω έξω στο δρόμο ξανάρχισε το σφύριγμα από τα λάστιχα + την μουσική του loading.Eχει συμβεί αυτό σε κανένα από εσάς

σε windows 7 (παλαιότερες εκδόσεις) είχα τέτοια προβλήματα και μάλλον είχε να κάνει με τους προβληματικούς Drivers της audigy (τα γνωστά ανάπηρα της creative) αλλά εδώ και καιρό με τελευταίους Drivers και εκδόσεις από windows δε μου ξανά έτυχε.

Δημοσ.

Πωπω...αυτα ειναι...παντιλικια χωρις να κουνας δακτυλο...:P:P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

χαχα φιλε εγω εσκασα 30€ και το πηρα γνησιο, και εδω και 2 μηνες δεν εχω καταφερει να παιξωωωω!!εχω να παρω γνησιο παιχνιδι απο τοτε που πηρα το commandos το 1998..Αλλα καλα να παθω αφου καθομαι και ακουω γνωμες αλλων και δεν εμκπιστευομαι την προσωπικη μου εμπειρια!νταξει σιγουρα παλιοπαιχνιδο..

Επεξ/σία από Giannis Koutsoubas
Δημοσ.

Με λίγο που έψαξα στο google βρήκα οτι υπάρχει αρκετός λαός με το ίδιο πρόβλημα αλλά πουθενά λύση.

Έλεος με αυτή τη Rockstar !!!!!

Δημοσ.
κατεβαίνω να βγω έξω στο δρόμο ξανάρχισε το σφύριγμα από τα λάστιχα

Άλλαξε λάστιχα.

/Koritsi_Gia_PC

Δημοσ.
Problem solved !!!

Uninstall και επανεγκατάσταση το Gta IV απλά αυτή τη φορά έβαλα το patch 1.2.

Και finally frame drop dissapeared

Δηλαδη να μην βαλω το 1.3 τωρα που το εχω κανει install εγω? Να βαλω το 1.2 καλυτερα?

Δημοσ.
χαχα φιλε εγω εσκασα 30€ και το πηρα γνησιο, και εδω και 2 μηνες δεν εχω καταφερει να παιξωωωω!!εχω να παρω γνησιο παιχνιδι απο τοτε που πηρα το commandos το 1998..Αλλα καλα να παθω αφου καθομαι και ακουω γνωμες αλλων και δεν εμκπιστευομαι την προσωπικη μου εμπειρια!νταξει σιγουρα παλιοπαιχνιδο..

Aν το εχεις στο PC της υπογραφης σου, γνησιο, και δεν μπορεις να το παιξεις, κατι λαθος κανεις.

Δημοσ.

Δοκίμασες όλα τα patch ??

Εντάξει το παιχνίδι είναι εντελώς άκυρο !!!

Πριν λιγο καιρό έτρωγε τρελό frame dropping(στο 10λεπτο) και από προχθες που το ξαναέβαλα έχω παίξει δύο 4ωρα χωρίς πρόβλημα με ανάλυση 1680χ1050 όλα medium και τα υπόλοιπα στο 50.Και τώρα βλέπω το σύστημα της υπογραφής σου και απορώ πως γίνεται να μην παίζει σε σενα.

Δημοσ.

πρεπει να σαι πολυ τυχερος για να το παιξεις.

μερικα σφαλματα ειναι unsolved....

καποια στιγμη θα πω την ισοτρια μου αλλα τωρα βαριεμαι να γραφω..

το σοσιαλ κλαμπ απλα ξεκιναει κ οταν πατησεις log in crasharei "problem ...pmlppml please restart the application"

αν πας απο το Launch GTAIV.exe σου πεταει "SecuLauncher failed to start the application.[2000]".

ελπιζω με το παρακατω λινκ να βοηθησω καποιον:

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=762088

πανω στο πισι ειναι ολα uptodate.

μια φορα ειχε τυχει να το παιξω οταν το βαλα πειρατικο(!) αλλα βρηκα προβλημα στα γραφικα γι αυτο και το πηρα γνησιο.

(ειρωνεια:δεν ηταν τελικα προβλημα, απλα ειναι ετσι κακοφτιαγμενο το παιχνιδι)

"Shadows Look Like Grainy Sand

Cause: -

Solution: There is none. This is how the shadows are supposed to look in GTAIV. However if you can't stand the shadows at all, tap the letter "P" while in game to enable the blur filter. This can substantially soften the shadows."

εχω δοκιμασει τα παντα απ ολα τα φορουμ αλλα δυστυχως αμα δεν βγει ενα σωστο πατσ οι αλχημιες δυσκολα πιανουν ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...