Exoskeletor Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 πλακα πλακα γιατι δε βγαζουν adventures στης κονσολες? το ps1 εβγαλε αρκετα θυμαμαι.. κριμα που δε βγαινουν πολλα ποια δεν υπαρχει καλυτερο ειδος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 εδώ δεν βγάζουν (που λέει ο λόγος) στο pc ρε που έχουν κυκλοφορήσει μεγαθήρια...φαίνεται δεν πουλάνε ιδιαίτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exoskeletor Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 ποσο μου λειπουν οι εποχες της amigas,τοτε ειμαχε καλυτερα πραγματα να κανουμε απτο να μετραμε ποιος την εχει μακρυτερη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OROKUSAKI Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 σα να σε απαταει λιγο η μνημη σου johnny μου.. εγω θυμαμαι ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ την υστερια που ειχε πιασει ολους τους hi-end PCακηδες MEXΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΧΑΚΕΥΤΕΙ ΤΟ OBLIVION, γιατι "μαμα" ητανε οπτικα χειροτερο απο το 360. οσο για το condemned... πως ητανε καλυτερο απο την πρωτη μερα, αφου στο pc βγηκε καννα εξαμηνο++ αργοτερα? στο 360 ηταν 720p 4χΑΑ το νοεμβριο του 2005. ;] το quake ητανε αναγκαστικο port βαση συμβολαιων, και να συζηταμε για πατατες οπως το nfs, για μενα που εχω 360, απλα δεν εχει νοημα, αφου πρωτη μερα αγορασα το 360 μαζι με το gotham racing 3, που ειναι πολυ ευκολα και 500 κλασεις ανωτερο απο ολα τα nfs μαζι!.. επειδη στο pc δεν εχει το καλο πραμα, θα κανουμε συγκρισεις με φτηνα υποκαταστατα? αμ δε! το αυτο ισχυε και για το quake.. και αυτο βγηκε πρωτη μερα, αλλα πρωτη μερα επισης αντι για quake πηρα cod2 και pdz απο shooters.. και παμε παρακατω... να τη χεσω την 8800 και την 20800, εφοσον τα πιο πολλα games που θελω να παιξω δεν βγαινουν καθολου για pc ή αργουν χαρακτηριστικα. και σαν αποδειξη αυτων, δες μονος σου τη λιστα σου: HAZE? σοβαρα? :lol: lego? :lol: hulk?? :lol: ironman και ...narnia? :lol::lol::lol: ε σορυ δηλαδη, αλλα στο δικο μου drive δεν θα μπει κανενα απο αυτα τα χαλια.. το mass effect που ειναι καλο, ΑΚΟΜΑ το περιμενεις. μεχρι και το devil may cry περιμενεις ακομα, που δεν λεει και κατι αξιοσημειωτο.. το βασιλια του ειδους, το ninja gaiden, οι περισσοτεροι pcακηδες μονο ακουστα το εχουνε, και αμα. οποτε τι να λεμε.. ειπαμε, η αγορα εχει μετακινηθει. οποιος θελει ακουει. Ωστε κατα τη γνωμη σου τα συγκεκριμενα games ειναι χαλια? Δεν ξερω αν το ξερεις αλλα ο σκληρος δικσκος του pc μου ειναι 320gb και εχουν μεινει ελευθερα μονο 40gb Και ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ???? ΓΙΑΤΙ ΤΟ PC ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ EXCULSIVE Η ΟΧΙ!!!! Αν και εχω 360 το χρησιμοποιω μονο για να παιζω 360 exclsive games οσα παιχνιδια εχουν βγει σε 360 και pc τα παιζω μονο στο pc . Τα παιχιδια lego? hulk?? ironman και ...narnia Alone in the dark devil may cry 4 (Aφου πρωτα τερματισω devil may cry 3 στο pc) θα τα παρω ολα στο pc αμεσως μολις βγουν!!:-) Μηπως αυτο σου λεει κατι???? :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stormwatch Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Ωστε κατα τη γνωμη σου τα συγκεκριμενα games ειναι χαλια? Δεν ξερω αν το ξερεις αλλα ο σκληρος δικσκος του pc μου ειναι 320gb και εχουν μεινει ελευθερα μονο 40gb Και ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ???? ΓΙΑΤΙ ΤΟ PC ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ EXCULSIVE Η ΟΧΙ!!!! Αν και εχω 360 το χρησιμοποιω μονο για να παιζω 360 exclsive games οσα παιχνιδια εχουν βγει σε 360 και pc τα παιζω μονο στο pc . Τα παιχιδιαlego? hulk?? ironman και ...narnia Alone in the dark devil may cry 4 (Aφου πρωτα τερματισω devil may cry 3 στο pc) θα τα παρω ολα στο pc αμεσως μολις βγουν!!:-) Μηπως αυτο σου λεει κατι???? :lol: Καλα, το ότι έχεις γεμίσει το σκληρό σου με παιχνίδια δεν σημαίνει και τίποτα. Θα μπορούσες να τον γεμίσεις και με τα άπαντα Αλέκου Κιτσάκη/Φυλιώς Πυργάκη μαζί με τις τελευταίες εμφανίσεις τους σε πανηγύρια σε BluRay rip.... Προσωπικά πάντως τα παραπα΄νω games (πλην του alone in the dark) δεν πρόκειται να τα ακουμπίσω....και γιατι δεν έχω χρόνο και - κυρίως - γιατί έχω πολύ καλύτερους τίτλους να παίξω αυτή την εποχή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xvagos Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 και θα συγκρινεις το PC των 1500+Ε με την φθηνιαρα κονοσλο Xbox360?Γιατι?Για το GTA:IV. Λες και αλλα παιχνιδια δεν υπαρχουνε. Οχι πες μου 1 πραγμα που μπορει να κανει καλυτερα απο PC μια κονσολα? Αυτή την απορία έχω και γω φίλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Το θέμα είναι ότι σχεδόν όλοι οι κάτοχοι κονσόλας έχουν και PC. Στην κονσόλα μπορούν να έχουν πολλά και καλά παιχνίδια σε σχετικά χαμηλές τιμές. ΟΚ, ακόμα και original να τα παίρνουν (πάει να πει συνήθως 15-20 ευρώ παραπάνω από τις τιμές του PC, αν μιλάμε για play.com και όχι Πλαίσια και σία), η τιμή κάμποσων παιχνιδιών μαζί με την κονσόλα είναι συνήθως φτηνότερη ή στα ίδια λεφτά με μια καλή κάρτα γραφικών. Θα μου πείτε η κάρτα γραφικών κάνει κι άλλα πράγματα και έχει μεγαλύτερη ισχύ. Ναι, όσοι έδωσαν 400-500 ευρώ για τις 8800 τις πήραν για το Autocad. Και είδαν το Crysis και το... FEAR με τσίτα γραφικά και συνειδητοποίησαν ότι είναι πραγματικά άλλο παιχνίδι. Μπορεί σε μεγαλύτερη ανάλυση να έχει καλύτερο gameplay, γρηγορότερο online και ωραιότερη ιστορία. Εγώ έχω την εντύπωση ότι όσοι ασχολούνται αποκλειστικά με το PC gaming παίζουν κυρίως παιχνίδια στρατηγικής ή simulators (χωρίς να υπάρχουν και πολλά καλά, πρακτικά έχουμε το πολύ 2-3 σε κάθε είδος, συνήθως δε λιγότερα) και δεν τους πολυενδιαφέρει να παίζουν συνεχώς καινούρια παιχνίδια. Σου λέει βάστα να βγει το Starcraft 2, το FSX ή το AoC και θα παίζουμε για τα επόμενα 4 χρόνια τουλάχιστον (πρακτικά ο κύκλος ζωής μιας κονσόλας, όπως πάει το πράγμα). Αυτό δεν ισχύει με τις κονσόλες, όπου ο κόσμος περιμένει τουλάχιστον μια πολύ καλή κυκλοφορία κάθε μήνα. Κατά βάση θεωρώ τον εαυτό μου PC gamer. Είτε με ZX48, είτε με Amiga, είτε αργότερα με PC, πάντα μπροστά σε μια οθόνη σ' ένα δωμάτιο ήμουν, δεν συνήθισα ποτέ την κλασική ιδεολογία "παίζουμε videogames όλη η παρέα στο σαλόνι". Αλλά με το ρυθμό των αξιόλογων νέων κυκλοφοριών στα PC να έχει ελαττωθεί και τις κονσόλες να δίνουν τα ρέστα τους, δεν μου μένει άλλη επιλογή. Κάποτε είχα ένα Xbox (αλλά και ένα MegaDrive και ένα Gameboy και ένα PS1 κλπ) και τα χρησιμοποιούσα ως συμπληρώματα στο computer gaming. Τώρα γίνεται ακριβώς το ανάποδο. Το PC το έχω για κανα manager, κανα chessmaster, κανα adventure αν τύχει να βγει τίποτα καλό, κανα RTS (CoH ftw) και μερικά simulators (Live for Speed, FSX, Silent Hunter III&IV). Μέχρι εκεί. Τα καλά παιχνίδια που έπαιξα στο 360 τους τελευταίους 8 μήνες, δεν τα έχω παίξει μαζεμένα στο PC τα τελευταία 3 χρόνια. Και δεν μου αρέσει καθόλου η νοοτροπία "αναβαθμίζω για χάρη του Crysis ή του Age of Conan ή του Pes2008 (sux)". Πόσοι δεν έδωσαν 300-400 ή και παραπάνω ευρώ μόνο και μόνο για να παίξουν το περιβόητο Crysis -περίπου- στο φουλ. ΟΚ, και μετά από αυτό ποιό άλλο FPS βγήκε? Κάποτε είχα δεδομένο ότι τα FPS θα τα παίξω στο PC και στην κονσόλα είτε δεν υπήρχαν, είτε ήταν κάτι το αξιοπερίεργο (οπότε κάτσε να δούμε το Turok και το άλλο το Halo). Τώρα σχεδόν όλα τα FPS βγαίνουν και στις κονσόλες, πολλά από αυτά μάλιστα είναι exclusive εκεί. Όταν οι 360άρηδες έπαιζαν GoW και τους έβγαιναν τα μάτια έξω, τα PC είχαν ακόμα τα... benchmarks του FEAR (γιατί σαν παιχνίδι δεν μου έλεγε και πολλά, αν και το τελείωσα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 online μονο τα πρωτα 3 quake ειχαν διαφορα αν ειχες ΤΕΡΑΣ pc μιας και οσο πιο πολλα fps ειχες, τοσο πιο γρηγορα εβλεπες τον αλλο. για αυτο και ολοι κανανε τα γραφικα να ειναι χαλια ωστε να πηγαινει σφαιρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Moderators Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Για δες λοιπον με τι παιχνιδια, εκτος απο αυτοκινητακια και στρατιωτακια, επαιζα οταν δεν βυζαινα... Είχα κι εγώ Spectrum! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 online μονο τα πρωτα 3 quake ειχαν διαφορα αν ειχες ΤΕΡΑΣ pc μιας και οσο πιο πολλα fps ειχες, τοσο πιο γρηγορα εβλεπες τον αλλο. για αυτο και ολοι κανανε τα γραφικα να ειναι χαλια ωστε να πηγαινει σφαιρα /r_picmip +απειρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Να προσθέσω επίσης και άλλη μία παράμετρο για να ξεφύγουμε τελείως από το αρχικό θέμα (αν και το σώζω στο τέλος του post!). Το gaming σε laptop. Άλλη αίσθηση να έχεις τα αγαπημένα σου παιχνίδια όπου κι αν πας και με τον ιδανικότερο χειρισμό. Ασχολήθηκα με το gta san andreas 2 χρόνια αφού είχα τελειώσει τις βασικές αποστολές. Όποτε ήμουν κάπου με το laptop και βαριόμουν άνοιγα gta και χανόμουν στον ελεύθερο κόσμο του san andreas. Οπότε περιμένω το gta 4 για pc, δεν πάει να βγεί και σε 2 χρόνια. Μόνο στο laptop μου θα το ευχαριστηθώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Το ωραίο στο GTA στο pc είναι οι επεμβάσεις που γίνονται. Αμάξια, όπλα κτλ όπως και το ότι βάζεις τα mp3 σου να παίζουν. Κατά τα άλλα δεν περίμενα να μπορώ να παίζω τόσο άνετα στο xbox καθώς το έχω ούτε εβδομάδα και μέχρι τώρα έπαιζα μόνο στο pc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Να προσθέσω επίσης και άλλη μία παράμετρο για να ξεφύγουμε τελείως από το αρχικό θέμα (αν και το σώζω στο τέλος του post!). Το gaming σε laptop. Άλλη αίσθηση να έχεις τα αγαπημένα σου παιχνίδια όπου κι αν πας και με τον ιδανικότερο χειρισμό. Ασχολήθηκα με το gta san andreas 2 χρόνια αφού είχα τελειώσει τις βασικές αποστολές. Όποτε ήμουν κάπου με το laptop και βαριόμουν άνοιγα gta και χανόμουν στον ελεύθερο κόσμο του san andreas. Οπότε περιμένω το gta 4 για pc' date=' δεν πάει να βγεί και σε 2 χρόνια. Μόνο στο laptop μου θα το ευχαριστηθώ! [/quote'] Χεχε, να και μια πρωτότυπη άποψη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 μη στεναχωριεσαι φιλε Βαγγελη, μεχρι να φτασουμε να μιλαμε για το καθεαυτο game στο Pc, εχουμε καιρο για διάφορα.. και alex, φυσικα και μπορεις να παιζεις τα δικα σου κομματια στο 360. και οχι μονο στο gta, αλλα σε ολα τα games. ανα πασα στιγμη, πατας το μεγαλο χ στο κοντρολ και πας εκει που λεει "select music". βαζεις το playlist σου, και αυτο αντικαθιστα την μουσικη επενδυση καθε παιχνιδιου. ;] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 και alex, φυσικα και μπορεις να παιζεις τα δικα σου κομματια στο 360. και οχι μονο στο gta, αλλα σε ολα τα games. ανα πασα στιγμη, πατας το μεγαλο χ στο κοντρολ και πας εκει που λεει "select music". βαζεις το playlist σου, και αυτο αντικαθιστα την μουσικη επενδυση καθε παιχνιδιου. ;] Το υποψιαζόμουν (αλλά είπα μην ρωτήσω και γίνουμε ξεφτίλα)! CD με mp3 μπορώ να το αντιγράψω στον δίσκο; δεν βρήκα τον τρόπο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα