liopyr Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Για μενα ειναι το καλυτερο ειδος παιχνιδιου που μπορει να υπαρχει και οι δημιουργοι του εχουν κανει πολη καλη δουλεια. Βεβαια μην τα θελουμε και ολα δικα μας. Φτιαξε εσυ εναν χωρο με εκταση τοσο μεγαλη με σκουπιδια στους δρομους με ανθρωπους που ο καθενας κανει οτι θελει με μπατσους που κυνηγανε οποιον ειναι οδηγους που κινουνται ανεξελεκτα και ταξιτζιδες που σε λενε stupid malaka χωρις καθολου bug και τεχνικα προβληματα και ελα μετα και πες μου αν θα το φτιαξεις καλυτερα απο αυτους.... Βρες και τοσο μεγαλο σεναριο Μπερδεύεις τους ρόλους? Δεν είναι δική μου δουλειά να φτιάχνω παιχνίδια ρε μαν. Άμα αυτοί ξεχάσαν πώς να τα φτιάχνουν (ή να τα μεταφέρουν), πρόβλημά τους. Νά ρωτήσω παιδιά, με το 3ο patch μου κολλάει το παιχνίδι, όταν τρέχω ας πούμε για πολύ ώρα (με αμάξι) κάνει κάτι ψιλοκολλήματα ή μετα απο πολύ ώρα παιχνιδιού το περιββάλον (κτήρια κ.λ.π.) εμφανίζονται σιγά-σιγά.Τί λέτε να φταίει ;; Ο Υπολογιστής στον οποίο διαδραματίζωνται όλα τά παραπάνω, χονδρικά, είναι ένας C2D E8400/2GB RAM/9600GT 512MB Λέτε να θέλει πιό μεγάλη μνήμη στην κάρτα γραφικών ;; Sadman Θα τα δεί τα 2 επιπλέον GB μνήμης το παιχνίδι, γιατι έχω XP SP3 GR - 32bit ;; Ρίξε γραφικά και βάλε 64bit λειτουργικό με 4Gb ram, αλλιώς προκοπή δε θα δεις.
javaneze Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Eγω λεω να μας δωσεις και ενα screenshot απο τα graphic settings σου. Το 3ο patch εδωσε την δυνατοτητα σε πολλους να ανεβασουνε τα settings xωρις απαραιτητα να τα σηκωνει η καρτα γραφικων ... Αν λοιπον το παιζεις 1650*1080 και πανω, ναι τοτε φταιει η καρτα.
dhmak Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 (επεξεργασμένο) Γειά σου ρε javaneze, νομίζω η σωστότερη απάντηση που πήρα (γιατί μέχρι το 2ο patch πήγαινε το παιχνίδι νεράκι) όντως είδα επιπλέον επιλογές στα γραφικά με το 3ο patch και όντως ότι σηκωνόταν το σήκωσα. Και μία ακόμη ερώτηση, αφου η Gainward μου, έχει 512MB γιατί το παιχνίδι χρησιμοποιεί μόνο τα 446ΜΒ ;; Γι' αυτό λέω μήπως άν υπήρχε πιό πολύ μνήμη (η διπλάσια) στην κάρτα γραφικών έλυνε τα κολοσπασίματα. Μία άλλη παράμετρος, είναι οτι κόλλαγε πιό συχνά το παιχνίδι με του 185.xx οδηγούς της nVidia, έτσι γύρισα στους 182.xx και τα κολλήματα εμφανίσαν κάποια αρέωση, θα δοκιμάσω και τους 181.xx να δώ πώς πάει. Επεξ/σία 26 Μαΐου 2009 από dhmak
liopyr Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Eγώ έχω καταλήξει πως το παιχνίδι ζητάει με σειρά προτεραιότητας: Μπόλικη vram. (σε high end gpu εννοείται). Τουλάχιστον 4gb ram (σε χ64 λειτουργικό φυσικά). Quad.
alexzzz Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Eγώ έχω καταλήξει πως το παιχνίδι ζητάει με σειρά προτεραιότητας: Μπόλικη vram. (σε high end gpu εννοείται). Τουλάχιστον 4gb ram (σε χ64 λειτουργικό φυσικά). Quad. Πάρε ένα 360... 150ε κάνει
liopyr Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Πάρε ένα 360... 150ε κάνει Σιγά μη πάρω παιχνιδομηχανή για να παίζω ...παιχνίδια.
FallenAngelGR Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Σιγά μη πάρω παιχνιδομηχανή για να παίζω ...παιχνίδια. Συμφωνω μαζι σου φιλε μου!!!
javaneze Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 όντως είδα επιπλέον επιλογές στα γραφικά με το 3ο patch και όντως ότι σηκωνόταν το σήκωσα.. Αφ'ενος στην καρτα σου βλεπει λιγοτερη vram γιατι καμποση καταναλωνουν και τα windows. Aφ' εταιρου νομιζω οτι ειναι πολυ αισοδοξα τα settings σου για αυτη την αναλυση με αυτο το συστημα. Θα προτεινα να μην τα εχεις ολα στο high αλλα σε medium, μικρη εως αναιπεσθητη η διαφορα με DX9, το ψυχολογικο ειναι μονο που θα σκεφτεσαι "γμτ παιζω στα μηντιουμ..." Τα detail distance, vehicle density και shadow quality γιατι στο full; Και view distance 35; Who are you man?:lol: Καταλαβε με δεν παω να σε πικαρω, αλλα αντιλαμβανεσαι την υπερβολη... Ποιο αλλο παιχνιδι παιζεις ολα στο full, τελευταιας 2ετιας; Το crysis που κοντευει να ειναι ελαφρυτερο απο το gta4 (o λογος το λεει) το παιζεις full; Χωρια απο την εξτρα ραμ, αν σε παιρνει παρε μια GTX260 ειτε new ειτε αγγελια, που κυκλοφορει σε πολυ καλες τιμες τελευταια, για αυτα που προσφερει. Αναφορικα σε αυτα τα settings το παιζω με gtx285.
FallenAngelGR Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Πω πω αναλυση θα μου βγουν τα ματια εξω!!! χαχα εγω μεγιστο 1280χ1024 και ειμαι μια χαρα!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 η 1280χ1024 είναι πλέον "τραγική" ανάλυση με μόνη χειρότερη την 1440χ900
SomethingGR Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 η 1280χ1024 είναι πλέον "τραγική" ανάλυση με μόνη χειρότερη την 1440χ900 lol Τι να κανουμε εμεις εχουμε ταπεινες 17αρες χαχαχα
liopyr Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 lol Τι να κανουμε εμεις εχουμε ταπεινες 17αρες χαχαχα Kαλά ρε man, έδωσες 500€ για κάρτα γραφικών και παίζεις σε 17άρα? Νταξ, κι εγώ 1280/1024 παίζω, αλλά ο κυριότερος λόγος που δεν πάω παραπάνω είναι ο χώρος που υπάρχει η οθόνη, και το γεγονός πως στέκεται σε βραχίονα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Kαλά ρε man, έδωσες 500€ για κάρτα γραφικών και παίζεις σε 17άρα? έλα τώρα κολλάς και εσύ στις λεπτομέρειες
delmparmpounel Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Καλησπέρα,ψάχνω το save του παιχνιδιού και δε το βρίσκω ούτε χειροκίνητα ούτε μέσω αναζήτησης.Μήπως ξέρετε που είναι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα