Sed22 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 (επεξεργασμένο) Δεν νομιζω..Γινεται χαμως με αυτην την αποστολη και σε αλλους δεν παιζει..αλλη λενε οτι φταιει το patch.Οτι να ναι Εγω εκανα unistall τωρα γιατι μου εβγαλε και ενα error..Εχω βαλει εγω 3 patch.Μπορειτε να μου προτεινετε πιο ειναι το καλυτερο?και χωρις bugs φυσικα Επεξ/σία 1 Μαΐου 2009 από Sed22
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Το game είναι ότι νάνε ρε φίλος τι να σου πούμε, εγώ το έπαιζα με patch 1.3 μια χαρά, έκανα format το ξανά έβαλα και είχα διπλάσια fps αλλα με συνεχόμενα freezes του δευτερολέπτου..ε τι να πεις, uninstall ftw!
Sed22 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Yπαρχει κανεις που να εχει χειροτερο συστημα της υπογραφης μου και να το παιζει playable?
kapezanos Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Eμενα παιζει ο σταθμος που εχει ..Δν ακουγονται τα τραγουδια Και που ειναι τα save?(σιγουρα θα εχει ξαναειπωθει,αλλα τωρα το εβαλα και εγω).επισης εχω βαλει κατι patch..αν θελω να τα βγαλω κανω repair?αν ναι..θα χαθουν τα saves? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:43 ---------- Aυτο το destination δεν υπαρχει σε εμενα Windows XP SP3 C:\Documents and Settings\<user>\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV\savegames οπου βρισκονται τα save. Στην πιστα Clean Getaway(εκει που πηγαινεις και παιρνεις ενα αμαξι και το πας σε ενα γκαραζ)πρεπει να υπαρχει προβλημα γιατι λιγο πριν πλησιασω το γκαραζ μου το δειχνει ανοικτο οταν ομως ειμαι κοντα του κλεινει...τι γινεται? Ειναι κρυφος φακελος..κανε προβολη των κρυφων αρχειων και θα το βρεις !
jakegate7 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 γεια χαρά.αν θέλει κανείς να παίξει online, μπορεί να μπει στο server μας στο hamachi εδώ: Greece GTA IV v1.03 Hamachi Server και pass: opas .Είναι απαραίτητο το patch v1.03!
FallenAngelGR Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Ελα ρε τι μας λες? θελει και v1.03? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:10 ---------- Yπαρχει κανεις που να εχει χειροτερο συστημα της υπογραφης μου και να το παιζει playable? Μπα..... δεν πιανεσαι. Και θες και GTA IV? πω πω μεγαλε θα φας κολημα απο τον jacob! Μονο ο επεξεργαστης και η μνημη σε χαντακωνουν αλλιως το παιζεις σε 800χ600 ανετα!
Lagoudisio Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Κανενας που να του βγαζει συχνα "GTA IV has stopped working" το παιχνιδι??? Μονο αυτο το προβλημα εχω και δεν ξερω τι να κανω.... Εχω βαλει και τα 3 patches,η καρτα γραφικων ειναι updated και γενικα σε ολα τα αλλα ειμαι οκ. Εχω βαλει το cr@ck του r@zor και το τρεχω σε vista x64. Καμια βοηθεια???
Sed22 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Κανενας που να του βγαζει συχνα "GTA IV has stopped working" το παιχνιδι???Μονο αυτο το προβλημα εχω και δεν ξερω τι να κανω.... Εχω βαλει και τα 3 patches,η καρτα γραφικων ειναι updated και γενικα σε ολα τα αλλα ειμαι οκ. Εχω βαλει το cr@ck του r@zor και το τρεχω σε vista x64. Καμια βοηθεια??? http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=381138
FallenAngelGR Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Ενα εχω προσεξει. Αυτοι που το εχουν με crack εχουν τα περισσοτερα προβληματα! χαχα σας την εφερε η Rockstar!!! Εγω απο την πρωτη μερα(αυθεντικο) το απολαμβανω χωρις ουτε ενα προβλημα ολα μελι γαλα.
Sed22 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Ενα εχω προσεξει. Αυτοι που το εχουν με crack εχουν τα περισσοτερα προβληματα!χαχα σας την εφερε η Rockstar!!! Εγω απο την πρωτη μερα(αυθεντικο) το απολαμβανω χωρις ουτε ενα προβλημα ολα μελι γαλα. Χα.Τωρα τους πληγωσες
liopyr Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Ενα εχω προσεξει. Αυτοι που το εχουν με crack εχουν τα περισσοτερα προβληματα!χαχα σας την εφερε η Rockstar!!! Εγω απο την πρωτη μερα(αυθεντικο) το απολαμβανω χωρις ουτε ενα προβλημα ολα μελι γαλα. Αχα, πρέπει να τους αγαπάει πολύ τους πειρατές λοιπόν η R. Τρία patch για πάρτυ τους έχει βγάλει μέχρι τώρα...
cone Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 εγω απο αυτά τα patch δεν έβαλα ούτε ένα και το τερμάτισα έτσι, χωρις να μου κρασαρει ουτε μια φορα και χωρις κανενα bug. δεν το χω αγορασμένο..
FallenAngelGR Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Ε οκ υπαρχουν και οι τυχεροι αλλα αυτοι που τρων το μεγαλυτερο κολημα σε αποστολες απο σπαστικα bugs ειναι αυτοι που το εχουν μαυρο! Εγω ενα εχω να πω οταν βλεπω μια πολυ καλη δουλεια μετα απο πολυ κοπο και χρονο λεω να ανταμηψω αυτον που την εκανε για μενα...
liopyr Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Πολυ καλη δουλεια ενα αθλιο port με ανυπαρκτο optimization και απειρα bugs?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 από τα παιχνίδια που πραγματικά δεν αξίζουν να τα αγοράσεις μόνο και μόνο για να μάθουν οι μλκες της rockstar...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα