SomethingGR Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Παιδες μια γρηγορη ερωτηση; παρατηρησε κανεις αλλος απο εσας οτι με το τελεφταιο games for windows live το update που εβαλλαν κανει το παιχνιδι σε singleplayer να κολαει σαν τρελο λες και κανεις ανασυγγρωτηση στο παρασκηνιο δεν ξερω αν ειμαι ο μονος αλλα κυριολεκτικα με εκανε να το σηχαθω το παιχνιδι ετσι οπως κολαει μεχρι και blue screen προκαλεσε.
panosno1com Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 τι να σου πω εγω με υπολογιστη 5 φορες πιο ταπεινο απ το δικο σου και παει κανονικα!οχι "νεράκι" αλλα ουτε να το σιχαθω κιολας επίσης για κοιταξε αν εχεις βίστα για μια υπηρεσια σχετικα με σκληρους δισκους...δε θυμαμαι τωρα πως τη λενε αμα βρω τιποτα το πρωι θα το ποσταρω
activex Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Παιδες μια γρηγορη ερωτηση; παρατηρησε κανεις αλλος απο εσας οτι με το τελεφταιο games for windows live το update που εβαλλαν κανει το παιχνιδι σε singleplayer να κολαει σαν τρελο λες και κανεις ανασυγγρωτηση στο παρασκηνιο δεν ξερω αν ειμαι ο μονος αλλα κυριολεκτικα με εκανε να το σηχαθω το παιχνιδι ετσι οπως κολαει μεχρι και blue screen προκαλεσε. αυτό το πάθαινα στα xp (παλιά εγκατάσταση) σε καινούρια με win7 δεν το παθαίνω.
giorgos2710 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Θα μπορω να παιξω το GTA με αυτο τον υπολογιστη? INTEL PENTIUM DUAL CORE E5200 2.50GHZ MSI N9600GT-T2D512 CUDA 512MB PCI-E RETAIL ADATA 4GB (2X2GB) DDR2 PC2-6400 VITESTA EXTREME SERIES 800MHZ DUAL CHANNEL KIT Φοβαμαι το επεξεργαστη
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 C2D 2.50; Εμένα είναι 2.40 και παίζει.
adi32 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Εμενα παιζει σε Intel® Core2 Duo CPU E4600 @ 2.40GHz ATI Radeon HD 3850 Series 256ΜΒ 2GB RAM Microsoft Windows XP Professional Service Pack 3 οποτε θα παιζει και σε σενα
giorgos2710 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δεν παιζει ρολο που εσενα ειναι Core 2 Duo και εμένα Dual Core? Θα παιζει και σε αναλυση 1680 χ 1050 ή μονο 1024 χ 768 ?
screenshot Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Ρε παιδια, η καρτα γραφικων δεν παιζει το πρωτο ρολο σε ενα game? Οποτε τι συζητατε για επεξστη (εκτος κι αν αυτος ειναι πολυ παλιος). Επαιξα τη πρωτh μιση ωρα, η εντυπωση ειναι πολυ καλη, τα γραφiκα δεν εχουν καμμια σχεση με τα προηγουμενα της σερας GTA, ειναι superb...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 στην πλειοψηφία των περιπτώσεων ναι, αλλά στην συγκεκριμένη το GTA 4 παίρνει μεγάλο boost από quad cores...
Giannis Koutsoubas Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 παιδια μια ερωτηση που θα με βοηθησει πολυ γιατι αντιμετωπιζω σημαντικα προβληματα.Ο επεξεργαστης παιζει σημαντικο ρολο στα γραφικα? π.χ. στο gta τα δειχνε ολα αψογα αλλα τις εξωτερικες σκιες τις ειχε λες και ημουνα low quality κατι παρομοιο ειχα και σε αλλα παιχνιδια
activex Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 παιδια μια ερωτηση που θα με βοηθησει πολυ γιατι αντιμετωπιζω σημαντικα προβληματα.Ο επεξεργαστης παιζει σημαντικο ρολο στα γραφικα?π.χ. στο gta τα δειχνε ολα αψογα αλλα τις εξωτερικες σκιες τις ειχε λες και ημουνα low quality κατι παρομοιο ειχα και σε αλλα παιχνιδια ο επεξεργαστής δεν παίζει ρόλο στα γραφικά με την έννοια που το εννοείς... παίζει σαφώς ρόλο στην ταχύτητα και ιδικά το gta4 είναι επαιτητικο και προτείνεται Multicore απο εκει και περα το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει ούτως η άλλος παράξενες σκιές. στο high βέβαια στρώνει αρκετά αλλά ρουφάει και πόρους.
screenshot Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Mαλλον στις εδειχνε low quality γιατι ηταν απο μονες τους low quality:-) Aν εβαλες απ τα game's options τη μεγιστη quality και σου ετρεχε κανονικα, τοτε αυτο ειναι.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Για όσους είχα πρόβλημα με το update του Live, βγήκε νέο από τις 23 (που είδα τώρα ). http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=en&FamilyID=7a5221aa-468a-441d-bd90-3088604e4afe
greekarmy Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 πηρα το GTA IV για το pc μου ολα ειναι καλα τα service pack και τετια απλα ενα προβλημα στο install οταν μου ζηταει δευτερο cd το βαζω και μου λεει setup could not find a file on the specidied path or disk please check the proper disk inserted or specify a new path. το dvd δουλευει κανονικα πειδια plz help!!! ελεος τα gta μου μεσα!!!!!
FallenAngelGR Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Ειναι αυθεντικο? το βαζεις στην ιδια θυρα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα