swiftech Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 με το το patch 1.03 παιζει καλυτερα και σε μενα
screenshot Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Yπαρχει περιπτωση να παιχτει αυτο το παιχνιδι XΩΡΙΣ το SP3?
activex Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Yπαρχει περιπτωση να παιχτει αυτο το παιχνιδι XΩΡΙΣ το SP3? υπαρχει μια τιμη στη register (regedit) που αλλαζει το sp3 και το κανει να φενεται σαν sp2... (χωρης να εχεις κανει πραγματικο downgrade φυσικα) πιθανο να πιανει και το αναποδο ουτος ωστε να το ξεγελασεις. googlare λιγο και θα το βρεις.
CAESARDIM Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Αγόρασα το παιχνίδι και το έβαλα. Έχω τα παρακάτω: Ge force 7300 gs sp3 2 Giga Ram Pentium CPU 3.20 GHz (στη διαχείρηση συσκευών μου βγάζει 2 Intel Pentium® D CPU 3.2 GHz ) Έβαλα και το τρίτο patch. Αναβάθμισα και όλους τους driver. Το αποτέλεσμα είναι καρέ καρέ. Στις ρυθμίσεις του παιχνιδιού η κατανἀλωση ενέργειας είναι 220 από 480 και στο benchmark μου δίνει 6,55 fps Μήπως κάνω κάτι λάθος με τις ρυθμίσεις ή πρέπει να ρυθμίσω την κάρτα.
liopyr Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Βασικα πρεπει να βαψεις μπλε την καρτα και u know the συνεχεια.
CAESARDIM Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Μετά την........συνέχεια τί να πάρω; Τα υπόλοιπα είναι εντάξει;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 το pc γενικότερα δεν την παλεύει με το συγκεκριμένο game...
liopyr Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Και η Cpu θα σε κοψει ασχημα δεδομενου πως το συγκεκριμενο παιχνιδι ειναι ιδιαιτερα εξαρτημενο απο αυτη. Με τεραστιες παραχωρησεις και υπομονη, ισως το παιξεις με μια mainstream low budget gpu (4670/4830).
CAESARDIM Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. ΠΑΤΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ θέλω pc ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑ
screenshot Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 υπαρχει μια τιμη στη register (regedit) που αλλαζει το sp3 και το κανει να φενεται σαν sp2...(χωρης να εχεις κανει πραγματικο downgrade φυσικα) πιθανο να πιανει και το αναποδο ουτος ωστε να το ξεγελασεις. googlare λιγο και θα το βρεις. Εεε, δε βρηκα τιποτα, μην εσυ εχεις κατι πιο συγκεκριμενο? Ειναι ασφαλης ο τροπος που λες? Ακουσες να το εχουν κανει? Το θεμα ειναι οτι δεν θελω να βαλω το SP3, ωστε να μπορω να κανω repair οποτε χρειαζεται με το cd-rom των ΧP Pro SP2 που εχω. Αγόρασα το παιχνίδι και το έβαλα.Έχω τα παρακάτω: Ge force 7300 gs sp3 2 Giga Ram Pentium CPU 3.20 GHz (στη διαχείρηση συσκευών μου βγάζει 2 Intel Pentium® D CPU 3.2 GHz ) Έβαλα και το τρίτο patch. Αναβάθμισα και όλους τους driver. Το αποτέλεσμα είναι καρέ καρέ. Στις ρυθμίσεις του παιχνιδιού η κατανἀλωση ενέργειας είναι 220 από 480 και στο benchmark μου δίνει 6,55 fps Μήπως κάνω κάτι λάθος με τις ρυθμίσεις ή πρέπει να ρυθμίσω την κάρτα. Με τη καρτα αυτη που εχεις δεν θα μπορεσεις να παιξεις κανενα απ τα συγχρονα παιχιδια... Τοσα λεφτα εδωσες για το GTA4 (εγω το κατεβασα δωρεαν) δωσε αλλα 20€ να παρεις την 4670 που ειναι κορυφη στη κατηγορια της.
activex Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Εεε, δε βρηκα τιποτα, μην εσυ εχεις κατι πιο συγκεκριμενο?Ειναι ασφαλης ο τροπος που λες? Ακουσες να το εχουν κανει? Το θεμα ειναι οτι δεν θελω να βαλω το SP3, ωστε να μπορω να κανω repair οποτε χρειαζεται με το cd-rom των ΧP Pro SP2 που εχω. Step 1: Run Regedit by Clicking on Start -> Run , type in regedit and press enter Step 2: Make a backup of your registry (just in case) Step 3: Browse to "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contr ol\Windows" Step 4: Modify the value of "CSDVersion" from "0x00000200" (SP2) to the Windows XP SP3 value of "0x00000300" Step 5: Close registry editor Step 6: Reboot Step 7: Start GTA and freakin enjoy it already!
screenshot Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Tελικα δουλεψε, ευχαριστω Τωρα στο Control Panel/System λεει οτι εχω SP3 (μούσι). Ελπιζω να μην υπαρξει καμμια παρενεργεια ε...
activex Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Ελπιζω να μην υπαρξει καμμια παρενεργεια ε... μπα... εξάλλου ανά πάσα στιγμή μπορείς να κάνεις την ανάποδη διαδικασία και να είσαι όπως πριν
panosno1com Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 φτου ρε γαμωτο και εβαλα τα βιστα μονο και μονο για το iv...τεσπα! κανα modification εχει βγει ξερετε???οσα εχω βρει,πχ ειχα βρει ενα που κάνει τα φωτα των αμαξιων να φεγγουν δυνατοτερα και καλυτερα,αντικατεστησα ενα αρχειακι στο φακελο data αλλα μετα το παιχνιδι δε ξεκινουσε... [εννοειται ειχα κανει backup το αρχειακι οποτε ουτε γατα ουτε ζημια]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα