{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Βγήκε και 3 patch δεν ξέρω άμα αναφέρθηκε από κάποιον... List of changes: ~~~~~~~~~~~~~~~~ GRAPHICS: *Interior Lights for ATI 1900 series cards: -All light sources appear for users with 1900 series ATI cards. -ALT-TAB fixed *Graphics Settings: -Added menu option " OFF " for Reflection quality -Added menu option " OFF " for Shadow quality PERFORMANCE: *Physics optimizations to improve situations with heavy physics calculations (ie. 32 player races) *Graphical Performance Optimizations MULTIPLAYER: *NAT Type detection -Detect if user has a " strict " NAT and displays message for user *Voice chat is received even if your microphone is turned off CONTROLS: *Keyboard / Mouse -Remapping restrictions removed -Allow Enter, Backspace, and Arrow keys to be remapped by user -Allow multiple mouse buttons to be mapped *Enable/Disable DirectInput in Menu -Users can now activate/deactivate Direct Input devices from "Controls" menu. -If commandline "-usedirectinput" is active, it will override pause menu setting. *Use 2 direct input devices simultaneously (ie. Wheel and Gamepad) -Users can now use 2 different controllers at once, including 1 XInput and 1 Direct Input device. *Added more Direct Input / XInput device support -Saitek P380/P480/P580/P990 -Saitek PS1000/PS2700/P3200/P3600 -Gravis Eliminator Shock gamepad SECURITY: *Detect modified files and prevent users from entering multiplayer if found -Game will prompt with a message after blocking user with modified data files from entering multiplayer -Should prevent multiplayer access from cell phone and GFWL join in progress VIDEO EDITOR: *Scroll Bar improved response -Tweaked to respond better to keyboard inputs *Sped up load times for users with many clips TITLE UPDATE 2 FIXES: *Return of Hot Dog Stands and other props -Missing hot dog vendors, fences, gates, pylons should be present throughout the world. *Scrolling signboards -Activate missing scrolling signboard text (ie. highway signs, Star Junction, Clock Tower Sign) *ALT-TAB pauses game during cutscenes -Cutscenes should now pause and resume correctly after an ALT-TAB task switch. Audio remains in sync. GENERAL ADDITIONS / FIXES: *Mismatched MODO/Perseus Clothing -Fixed a bug when Niko mixes clothing from Perseus and Modo *360 Controller Texture -Controller image should be visible in Controller Configuration screen
Giannis Koutsoubas Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 (επεξεργασμένο) εχω βαλει το γνησιο με γραφικα ολα φουλ 4870χ2,E8400 3Ghz,4Gb ram. η αποδοση στο παιχνιδι ειναι απογοητευτικη.κολληματα και "ασπρακια" στα γραφικα παντου.το scocial club βγαζει ολο σφαλματα... Πηρα το γνησιο γιατι λεγαν οτι αυτα τα κανε το σπασμενο.μπραβο βλακα... εχω διαβασει γυρω στους 20 τροπους σε διαφορα φορουμ για αυτο το προβλημα..ναι, οκ γνησιο το χω παρει σιγα μην βαλω μεσα στο directory -memrestrict line...! τα νευρα μου... Επεξ/σία 14 Απριλίου 2009 από Giannis Koutsoubas
argyrisssss Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 παιδια μολις εχω περασει την αποστολη με την νεκροφορα ποσες αποστολες εχω ακομα? συνολικα ποσες ειναι ? στο youtube μεχρι 96 βρικα αλλα δεν διχνει κανενα τελος
activex Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 εχω βαλει το γνησιο με γραφικα ολα φουλ 4870χ2,E8400 3Ghz,4Gb ram.η αποδοση στο παιχνιδι ειναι απογοητευτικη.κολληματα και "ασπρακια" στα γραφικα παντου.το scocial club βγαζει ολο σφαλματα... Πηρα το γνησιο γιατι λεγαν οτι αυτα τα κανε το σπασμενο.μπραβο βλακα... εχω διαβασει γυρω στους 20 τροπους σε διαφορα φορουμ για αυτο το προβλημα..ναι, οκ γνησιο το χω παρει σιγα μην βαλω μεσα στο directory -memrestrict line...! τα νευρα μου... σε τι ρυθμίσεις και λειτουργικό είσαι ; εγώ με 4870, [email protected], 3.25gb ram και win7 32bit σε αρχικές προτεινόμενες δεν έχω πρόβλημα ... από εκεί και πέρα παίζει και πιο πάνω αλλά μην το παρακάνεις! (ένταξή τα 25-35 frame που πιάνω τώρα αφού είναι σταθερά δεν το λες και άσχημα)
Giannis Koutsoubas Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 σε τι ρυθμίσεις και λειτουργικό είσαι ; εγώ με 4870, [email protected], 3.25gb ram και win7 32bit σε αρχικές προτεινόμενες δεν έχω πρόβλημα ... από εκεί και πέρα παίζει και πιο πάνω αλλά μην το παρακάνεις! (ένταξή τα 25-35 frame που πιάνω τώρα αφού είναι σταθερά δεν το λες και άσχημα) vista x64 latest drivers updates και ολα.τα υπολοιπα παιχνιδια τα παιζει τιγκα.δειχνει λες και εχω καμια 8600.
activex Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 (επεξεργασμένο) vista x64 latest drivers updates και ολα.τα υπολοιπα παιχνιδια τα παιζει τιγκα.δειχνει λες και εχω καμια 8600. ε ναι σαν τα άλλα παιχνίδια σίγουρα δεν είναι! (φαίνεται άλλωστε) αλλά για να έχουμε εικόνα βάλε κανένα frap να δεις τι frame βγάζει στις προτεινόμενες ρυθμίσεις. τουλάχιστο να δούμε αν έχεις κάποιο πρόβλημα η άπλα είναι το φυσιολογικό "βάρος" γενικά ελπίζω να μην περιμένεις να το τερματίσεις σε γραφικά! (αυτό κανείς δεν το καταφέρνει ακόμα) Επεξ/σία 16 Απριλίου 2009 από activex
Giannis Koutsoubas Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 (επεξεργασμένο) απο 25-35 φρειμς.ειναι μια χαρα οπως καταλαβαινετε.δεν εχει νακανει με το βαρος σιγουρα.κατι δεν παει καλα...θα κανω ποστ την εικονα (αν καταφερω να το ξανατρεξω) υπαρχουν καποια σφαλματα μετο σοσιαλ κλαμπ και η εταιρια σε ανακοινωση απλα προτεινει να κανουμε υπομονη.. ωραια!!αν εχει καποιος 4870χ2 ας μιλησει μπας κ βρουμε ακρη.. μηπως φταιει το κ*λοCatalyst? για να βαλω το τελευταιο πατσ πρεπει να χω βαλει και τα προηγουμενα?μου φαινεται πως οχι γιατι μονο το τριτιο υπαρχει"επισημα" //αυτη τη στιγμη δεν λειτουργει ουτε το σοσιαλ κολαμπ με αποτελεσμα να μην με βαζει πυτε καν στο παιχνιδι.αντε 3η φορα απεγκατασταση.. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2009 από Giannis Koutsoubas
activex Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 (επεξεργασμένο) απο 25-35 φρειμς.ειναι μια χαρα οπως καταλαβαινετε.δεν εχει νακανει με το βαρος σιγουρα.κατι δεν παει καλα...θα κανω ποστ την εικονα (αν καταφερω να το ξανατρεξω)υπαρχουν καποια σφαλματα μετο σοσιαλ κλαμπ και η εταιρια σε ανακοινωση απλα προτεινει να κανουμε υπομονη.. ωραια!!αν εχει καποιος 4870χ2 ας μιλησει μπας κ βρουμε ακρη.. μηπως φταιει το κ*λοCatalyst? για να βαλω το τελευταιο πατσ πρεπει να χω βαλει και τα προηγουμενα?μου φαινεται πως οχι γιατι μονο το τριτιο υπαρχει"επισημα" //αυτη τη στιγμη δεν λειτουργει ουτε το σοσιαλ κολαμπ με αποτελεσμα να μην με βαζει πυτε καν στο παιχνιδι.αντε 3η φορα απεγκατασταση.. καταρχην δεν μπορεις να κλεισεις τον ενα πυρηνα της καρτας γραφικον να δεις αν φταιει η 4780χ2 ; (αν και απο αλλους δεν ακουσα παρομοιο προβλημα) ο catalyst ο τελευτεος σιγουρα δεν φτεει γιατι αυτον εχω. απο εκει και περα το ετρεξα και στα win7 64bit χωρης προβλημα. πρεπει να κατεβασεις το τελευτεο σολιαλ για να ξεκινησει στα 7αρια και να κανεις εγκατασταση σαν administrator το παιχνιδι το κανεις setup με συμβατοτιτα για τα xp δοκιμασε και με το Patch 1.0.3 δωσε και καμια εικονα αμα το κατεφερεις edit : ξεχασα να σου πω οτι τα περιεργα λαθοι (αν καταλαβα καλα) στα γραφικα μπορει να οφειλονται στο Mipmap level το οποιο πρεπει να ειναι στο high guality (απο τον driver) Επεξ/σία 16 Απριλίου 2009 από activex
argyrisssss Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 γεια σας πως μπορω να παιξω online? εκανα στο windowlivegame account κανω login μεσα απο το παιχνιδι ωστοσο δεν βρισκω καποιοον server για να μπω εχει κανει ιδεα απο GTAIV ONLINE? εχει servers ? η μονο μπορω να παιξω με καποιον γνωστο μου ανταλαζοντας ip ?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Σου γράφει ότι έχεις strict NAT ή κάτι τέτοιο;
argyrisssss Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Σου γράφει ότι έχεις strict NAT ή κάτι τέτοιο; για εμενα ηταν αφτο? οχι δεν μου λεει κατι τετοιο απλα... κανω συνδεση μια χαρα αλλα απο εκει και περα τι γινετε ? δεν εχει πχ καποια λιστα με servers οπως το Counter Strike η το medal of honor? που βρικσω servers για να συνδεθω?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Διαλέγεις το gametype που θες και κάνεις refresh. Θα έπρεπε να βρίσκει. Συνήθως το TDM έχει πολύ κόσμο.
argyrisssss Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 παιδια δεν μπορω να κανω log in απο το ποργραμμα του social club μου λεει οταν παω να μπω: "LOGIN FAILED The user name or password entered was incorrect. Please try again. If you are having difficulty you can recover your password." το θεμα ειναι οτι στο site socialclub με τα ιδια στοιχια με δεχεται κανει login κανονικα! τι firewall σταματησα τι antivirus σταματησα το αποτελεσμα ιδιο.... μηπως ξερει κανεις το γιατι ? για ενα περιεργο λογο φενεται σαν μπλοκαρισμενο ασχετα με το μηνυμα που μου βγαζει για λανθασμενο username/password !! αφτο το πραγμα μου το κανει εδω και κανενα μηνα απλα θελω να παιξω online και χωρις να μπεις στο socialclub δεν δουλευει οπως και αμα κανω login στο site socialclub δεν το βλεπει το παιχνιδι!!
pc_admin Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 εχω βαλει το γνησιο με γραφικα ολα φουλ 4870χ2,E8400 3Ghz,4Gb ram.η αποδοση στο παιχνιδι ειναι απογοητευτικη.κολληματα και "ασπρακια" στα γραφικα παντου.το scocial club βγαζει ολο σφαλματα... Πηρα το γνησιο γιατι λεγαν οτι αυτα τα κανε το σπασμενο.μπραβο βλακα... εχω διαβασει γυρω στους 20 τροπους σε διαφορα φορουμ για αυτο το προβλημα..ναι, οκ γνησιο το χω παρει σιγα μην βαλω μεσα στο directory -memrestrict line...! τα νευρα μου... με το pc της υπογραφης μου (8800GT) παιζει αψογα στις προτεινομενες ρυθμισεις (αναλυση 1680χ1050) . εχω βαλει το patch 1.03
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα