Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ναι μεθησε ο θειος. Καμια βοηθεια να γινει καλα (εκτος απο καφε?)...??Θελω να το παιξω..

Ορίστε :-)

Ας μην είμαστε και τόσο...Αν θες κάτι ΤΟΣΟ πολύ,νομίζω αξίζει να δώσεις κάτι...

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μμ...σωστος...εχει πεσει πολυ...χθες στα mediamarkt ηταν 48...αρα τωρα μπορω να το παρω...thanks.

Ακριβώς...Μη ξεχνάμε και αυτούς που έχουν κονσόλα είχαν δώσει 70 ευρώ(και εγώ είμαι σε αυτή τη κατηγορία :-))

Και ακόμα δίνουν παραπάνω :-)

Xbox,Ps3

Δημοσ.
Ακριβώς...Μη ξεχνάμε και αυτούς που έχουν κονσόλα είχαν δώσει 70 ευρώ(και εγώ είμαι σε αυτή τη κατηγορία :-))

Και ακόμα δίνουν παραπάνω :-)

Xbox,Ps3

Πολλά τα λεφτά αλλά είναι επιλογές αυτές και φυσικά επιλόγες που δίνουν υποστήριξη στις εταιρίες..

Δημοσ.

Γεια σας! Θελω να κανω φορματ στο pc μου.Γινεται να αποθηκευσω καπου τις αποστολες,τα save δηλαδη που εχω κανει στο GTA IV ?Αν ξερει καποιος ας μου πει πιος ειναι αυτος ο φακελος που τα εχει αυτα!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!:confused:

Δημοσ.

Γεια σας! Θελω να κανω φορματ στο pc μου.Γινεται να αποθηκευσω καπου τις αποστολες,τα save δηλαδη που εχω κανει στο GTA IV ?Αν ξερει καποιος ας μου πει πιος ειναι αυτος ο φακελος που τα εχει αυτα!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

Δημοσ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

Για δες εδώ:

C:\Documents and Settings\pc-name\Local Settings\Application Data\Rockstar Games

Δημοσ.
Τί windows έχεις;

Επίσης έχεις το original παιχνίδι;

Windows xp

Ναι το original εχω.

το γνησιο!!!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:20 ----------

ξερει κανεις κατι!

Δημοσ.
Windows xp

Ναι το original εχω.

το γνησιο!!!

Κι εγώ τα ίδια. Μάλλον θα πρέπει να μας και κάποιος άλλος, αν υπάρχουν εκεί, στον δικό του η/υ.

Πάντως πίστευα ότι τα saves υπάρχουν κάπου στο internet λόγω live, αλλά το έψαξα και το βρήκα μετά την ερώτησή του, από εδώ

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά!!

έχω το χειριστήριο logitech joypad και δεν μπορώ να πάιξω με αυτό το grand theft auto iv!

τι να κάνω??

μήπως κάνω κατι λάθος??

help please!

THANKS

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...