giorgos147 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Ναι μεθησε ο θειος. Καμια βοηθεια να γινει καλα (εκτος απο καφε?)...??Θελω να το παιξω.. Ορίστε Ας μην είμαστε και τόσο...Αν θες κάτι ΤΟΣΟ πολύ,νομίζω αξίζει να δώσεις κάτι...
onty Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Μμ...σωστος...εχει πεσει πολυ...χθες στα mediamarkt ηταν 48...αρα τωρα μπορω να το παρω...thanks.
giorgos147 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Μμ...σωστος...εχει πεσει πολυ...χθες στα mediamarkt ηταν 48...αρα τωρα μπορω να το παρω...thanks. Ακριβώς...Μη ξεχνάμε και αυτούς που έχουν κονσόλα είχαν δώσει 70 ευρώ(και εγώ είμαι σε αυτή τη κατηγορία ) Και ακόμα δίνουν παραπάνω Xbox,Ps3
XronisR Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Ακριβώς...Μη ξεχνάμε και αυτούς που έχουν κονσόλα είχαν δώσει 70 ευρώ(και εγώ είμαι σε αυτή τη κατηγορία ) Και ακόμα δίνουν παραπάνω Xbox,Ps3 Πολλά τα λεφτά αλλά είναι επιλογές αυτές και φυσικά επιλόγες που δίνουν υποστήριξη στις εταιρίες..
jimmy007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Γεια σας! Θελω να κανω φορματ στο pc μου.Γινεται να αποθηκευσω καπου τις αποστολες,τα save δηλαδη που εχω κανει στο GTA IV ?Αν ξερει καποιος ας μου πει πιος ειναι αυτος ο φακελος που τα εχει αυτα!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
giorgos147 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Αν θέλεις ρώτα εδώ. Το θέμα θα κλειδωθεί ή θα διαγραφεί...Οπότε...
jimmy007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Γεια σας! Θελω να κανω φορματ στο pc μου.Γινεται να αποθηκευσω καπου τις αποστολες,τα save δηλαδη που εχω κανει στο GTA IV ?Αν ξερει καποιος ας μου πει πιος ειναι αυτος ο φακελος που τα εχει αυτα!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
Toufas Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 το cdkey online εχει πιο λιγο απο 20 ευρω παντως.
manost Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Γεια σας! Θελω να κανω φορματ στο pc μου.Γινεται να αποθηκευσω καπου τις αποστολες,τα save δηλαδη που εχω κανει στο GTA IV ?Αν ξερει καποιος ας μου πει πιος ειναι αυτος ο φακελος που τα εχει αυτα!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! Για δες εδώ: C:\Documents and Settings\pc-name\Local Settings\Application Data\Rockstar Games
jimmy007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Για δες εδώ:C:\Documents and Settings\pc-name\Local Settings\Application Data\Rockstar Games Δεν το βρηκα!!!
manost Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δεν το βρηκα!!! Τί windows έχεις; Επίσης έχεις το original παιχνίδι;
jimmy007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Τί windows έχεις; Επίσης έχεις το original παιχνίδι; Windows xp Ναι το original εχω. το γνησιο!!! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:20 ---------- ξερει κανεις κατι!
manost Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Windows xp Ναι το original εχω. το γνησιο!!! Κι εγώ τα ίδια. Μάλλον θα πρέπει να μας και κάποιος άλλος, αν υπάρχουν εκεί, στον δικό του η/υ. Πάντως πίστευα ότι τα saves υπάρχουν κάπου στο internet λόγω live, αλλά το έψαξα και το βρήκα μετά την ερώτησή του, από εδώ
jimmy007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Γεια σας παιδιά!! έχω το χειριστήριο logitech joypad και δεν μπορώ να πάιξω με αυτό το grand theft auto iv! τι να κάνω?? μήπως κάνω κατι λάθος?? help please! THANKS
alexzzz Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Νομίζω μόνο του xbox δουλεύει... είχε αναφερθεί παλιότερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα