Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να λοιπόν που βγήκε και το ΧΒΟΧ360 και έκανε τα PC άχρηστα!

Όσοι λοιπόν έχουν PC που κάνει πάνω από 1500?, καλύτερα να το πουλήσουν και να πάρουν την προαναφερθέντα κονσόλα, όχι και τίποτα άλλο δηλαδή, αλλά για να παίξουν και κανένα παιχνίδι της προκοπής με καλύτερα γραφικά και καλύτερο χειρισμό!

Δημοσ.
Επειδη εχουν δικιο οτι ειμαστε off-topic και επειδη οντως το PC vs console το βρισκω πολυ ανουσιο να σου πω μονο p3tran οτι ποτε δεν λεω την γνωμη μου χωρις να γνωριζω.

Οντως στην αρχη το PC δεν υποστηριζε HDR + AA, αλλα αυτο εκανε την εκδοση του XBOX 360 καλυτερη; Φυσικα οχι. Αλλωστε η λυση (ενα απλο patch) ηρθε σε λιγοτερο απο δεκα μερες.

βλεπω πηγες, μελετησες και ηρθες. μπραβο kostacurta. αλλη φορα, καλα ειναι να εισαι μελετημενος ΠΡΙΝ προσπαθησεις να μου την πεις.

για να γινει στο pc καλυτερο το oblivion απο το 360,-εκτος απο τις χακιες- η συντριπτικη πλειοψηφεια χρειαστηκε ολιστικη αναβαθμιση. (να και κατι αλλο που σου διεφυγε επισης)

αλλα οπως ειπα, προφανως δεν ειχες τοτε μηχανημα της προκοπης, αρα το αγνοουσες κι αυτο.

τεσπα.

οσο για τα νεα για το gta-pc...

τι αγχωνεστε ρε παιδες? λετε να βγηκε η ανακοινωση και να περασε στα <<ψιλα>> εξαιτιας της κουβεντας? :-D

θα εχει ενδιαφερον παντως να δουμε αν η rockstar τους επομενους μηνες θα ξοδεψει το χρονο της βελτιωνοντας το game για το pc ,

ή αν θα δωσει περισσοτερη βαση στα 2-3 σετ απο downloadable content για τα οποια την εχει χρυσοπληρωσει η microsoft για την παλιοκονσολα....

Δημοσ.
βλεπω πηγες, μελετησες και ηρθες. μπραβο kostacurta. αλλη φορα, καλα ειναι να εισαι μελετημενος ΠΡΙΝ προσπαθησεις να μου την πεις.

Σιγουρα δεν ειμαι τοσο μελετημενος οσο εισαι εσυ αλλα προσπαθω.

Να τωρα διαβαζω το τελευταιο βιβλιο του Bill Gates "Υποστηριζετε τυφλα το XBOX"... ;)

για να γινει στο pc καλυτερο το oblivion απο το 360,-εκτος απο τις χακιες- η συντριπτικη πλειοψηφεια χρειαστηκε ολιστικη αναβαθμιση. (να και κατι αλλο που σου διεφυγε επισης)

Το γεγονος οτι ολοι αυτοι εκαναν αναβαθμιση και δεν προτιμησαν να δωσουν πολυ λιγοτερα χρηματα ωστε να αγορασουν το XBOX 360 σου λεει κατι;

αλλα οπως ειπα, προφανως δεν ειχες τοτε μηχανημα της προκοπης, αρα το αγνοουσες κι αυτο.

Καλα αυτο αστο καλυτερα, γιατι οταν εγω ειχα υπολογιστη με PowerPC εσυ ειχες ακομα το πρωτο XBOX με εναν Celeron...

Υ.Γ: Blu-Ray για το XBOX 360 ποτε θα αγορασεις... :lol:

Δημοσ.

πλακα εχεις.

φανταζομαι οτι οταν ημουνα φανατικος pcακιας, εσυ βυζαινες.

εγω "υποστηριζω" φιλε μου, οτι ειναι καλυτερο για games.-

οπως εχω ξαναπει, αν αυριο τα καλυτερα games βγαινουν σε ...εντοιχισμενες ντουλαπες,

θα πω παρτε εντοιχισμενες ντουλαπες για να παιζετε τα καλυτερα games...

αυτη τη λογικη για να την πιασεις εσυ, απεχεις πολυ ακομα..

Δημοσ.

Αντί να τσακώνεστε πάρτε όσοι δεν έχετε ένα 360 να παίξετε εκτός των άλλων και το GTA στην ώρα του και με τον σωστό χειρισμό.;] Ούτως ή άλλως 200Ε για σας θα πρέπει να είναι ξεφτίλα. :P

Δημοσ.
Να λοιπόν που βγήκε και το ΧΒΟΧ360 και έκανε τα PC άχρηστα!

Όσοι λοιπόν έχουν PC που κάνει πάνω από 1500?, καλύτερα να το πουλήσουν και να πάρουν την προαναφερθέντα κονσόλα, όχι και τίποτα άλλο δηλαδή, αλλά για να παίξουν και κανένα παιχνίδι της προκοπής με καλύτερα γραφικά και καλύτερο χειρισμό!

και θα συγκρινεις το PC των 1500+Ε με την φθηνιαρα κονοσλο Xbox360?

Γιατι?Για το GTA:IV.

Λες και αλλα παιχνιδια δεν υπαρχουνε.

Οχι πες μου 1 πραγμα που μπορει να κανει καλυτερα απο PC μια κονσολα?

Δημοσ.
και θα συγκρινεις το PC των 1500+Ε με την φθηνιαρα κονοσλο Xbox360?

Γιατι?Για το GTA:IV.

Λες και αλλα παιχνιδια δεν υπαρχουνε.

Μ'αυτά και μ'αυτά, δε θα σε καλέσω σπίτι να παίξεις GTA.:P

Δημοσ.
.

Θεωρητικά τίποτα...

Στην πράξη όμως, οι κονσόλες έχουν το μεγάλο πλεονέκτημα της μεγάλης ποικιλίας τίτλων...

Το PC gaming μπορεί να μην έχει πεθάνει εντελώς, έχει όμως περιοριστεί σε πολύ συγκεκριμένα genres και όποιος δεν το βλέπει αυτό φοράει παρωπίδες...

Μια απλή σύγκριση με την ποσοτητα και την ποιότητα των τίτλων που έβγαιναν, π.χ το 97-98 (τότε που ήταν οι Voodoo στα ντουζένια τους) αρκεί να πείσει τον καθένα...

Μεταξύ μιας Ferrari χωρίς ρόδες και μηχανή και ενός 306 Race, θα προτιμήσω το δεύτερο....

• Super Moderators
Δημοσ.
εγω παντος δε θα ελεγα οχι :D where are you

3o pixel dεξιά ofc! :P

μλκ ότι να ναι! :P

Δημοσ.
Θεωρητικά τίποτα...

Στην πράξη όμως, οι κονσόλες έχουν το μεγάλο πλεονέκτημα της μεγάλης ποικιλίας τίτλων...

Το PC gaming μπορεί να μην έχει πεθάνει εντελώς, έχει όμως περιοριστεί σε πολύ συγκεκριμένα genres και όποιος δεν το βλέπει αυτό φοράει παρωπίδες...

Μια απλή σύγκριση με την ποσοτητα και την ποιότητα των τίτλων που έβγαιναν, π.χ το 97-98 (τότε που ήταν οι Voodoo στα ντουζένια τους) αρκεί να πείσει τον καθένα...

Μεταξύ μιας Ferrari χωρίς ρόδες και μηχανή και ενός 306 Race, θα προτιμήσω το δεύτερο....

Κοιτα οκ,αυτον τον καιρο ισως να κυριαρχουνε τα MMORPG και τα FPS(αντε και τα Strategy)αλλα παρ'ολα αυτα αμα οι developers εκμεταλευονταν τις δυνατοτητες των PC οσο εκμεταλευοντε των κονσολων,υποθετω πως φανταζεσε τι θα ειχε καλυτερα γραφηκα και ποικηλια.

Τελοσπαντων οκ κατα τα αλλα παω πασο,οτι εχουνε πιο πολλα παιχνιδια το παραδεχομαι..

Δημοσ.
Κοιτα οκ,αυτον τον καιρο ισως να κυριαρχουνε τα MMORPG και τα FPS(αντε και τα Strategy)αλλα παρ'ολα αυτα αμα οι developers εκμεταλευονταν τις δυνατοτητες των PC οσο εκμεταλευοντε των κονσολων,υποθετω πως φανταζεσε τι θα ειχε καλυτερα γραφηκα και ποικηλια.

Τελοσπαντων οκ κατα τα αλλα παω πασο,οτι εχουνε πιο πολλα παιχνιδια το παραδεχομαι..

Με τα άμα και τα αν όμως δεν κάνουμε δουλειά....και δεν είναι και εφικτό να εκμεταλλευτούν στο έπακρο το hardware, πολυ απλά γιατί το PC δεν είναι κλειστή πλατφόρμα

mmorpg,strategy,rgp(οχι ιαπωνικα) και μετά το χάος....

• Super Moderators
Δημοσ.

ε και adventures (και ας έχουν "πεθάνει"), FPS (όχι όλα exclusive ofc), flight simulators

και τι έμεινε για τις κονσόλες? fighting, sports, action, racing?

το θέμα είναι τι games παίζει ο καθένας...δεν πα να ναι uber το pc αν κάποιος θέλει fighting, sports, action και japan rpgs θα πάει σε κονσόλα

Δημοσ.
πλακα εχεις.

φανταζομαι οτι οταν ημουνα φανατικος pcακιας, εσυ βυζαινες.

Εγω εχω πλακα; Εσυ να δεις τι πλακα που εχεις οταν κρινεις τους αλλους χωρις να ξερεις τιποτα για αυτους.

Για δες λοιπον με τι παιχνιδια, εκτος απο αυτοκινητακια και στρατιωτακια, επαιζα οταν δεν βυζαινα...

0505082206iw3.jpg

εγω "υποστηριζω" φιλε μου, οτι ειναι καλυτερο για games.-

οπως εχω ξαναπει, αν αυριο τα καλυτερα games βγαινουν σε ...εντοιχισμενες ντουλαπες,

θα πω παρτε εντοιχισμενες ντουλαπες για να παιζετε τα καλυτερα games...

Βεβαιως και θα το πεις, αν οι εντοιχισμενες ντουλαπες γραφουν πανω XBOX.

Δεν απαντησες... Blu-Ray για το XBOX 360 θα αγορασεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...