manost Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Με το Πρώτο η το δεύτερο patch βελτιώνεται το μπιλιάρδο από κάποια λαθάκια (μαζί και η ευαισθησία του Mouse). τα έχεις περάσει; Όχι δεν τα έχω περάσει. Δεν έβρισκα τον λόγο, γιατί εκτός από το μπιλιάρδο, το παιχνίδι έπαιζε μια χαρά. Αν το διορθώνει, θα τα βάλω. Thankz.
panosno1com Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 παιδια καμια ιδεα πως να παιξει το παιχνιδι σε xp 64 bit?????εχω ψαξει ολο το γουγλι,εχω βαλει συμβατοτητα... τζιφος!!καμια ιδεα;;;
activex Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 δοκιμασε να βαλεις την συμβατοτιτα (xp) στο setup.exe και να το ξανα εγκαταστισεις. εμενα ετσι μου δουλεψε στα win7
argyrisssss Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 γεια σας και παλι! λοιπον αγορασα το παιχνιδακι που με τυρανουσε αλλα εχω παλι προβλημα εχει κρατηση το παλιο cdkey και προσπαθουσα αρκετι ωρα να το βρω που ειναι αποθηκευμενο αλλα τιποτα! μηπως ξερει κανεις να μου πει ? υποψην εκανα unistall και install μετα dvd που αγορασα
panosno1com Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 γεια σας και παλι! λοιπον αγορασα το παιχνιδακι που με τυρανουσε αλλα εχω παλι προβλημα εχει κρατηση το παλιο cdkey και προσπαθουσα αρκετι ωρα να το βρω που ειναι αποθηκευμενο αλλα τιποτα! μηπως ξερει κανεις να μου πει ? υποψην εκανα unistall και install μετα dvd που αγορασα (1 ιδεα): δοκιμασε να απεγκαταστησεις και το microsoft live και επισης να σβησεις οτι εχει σχεση με rockstar games απο τη registry!
XronisR Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 (1 ιδεα):δοκιμασε να απεγκαταστησεις και το microsoft live και επισης να σβησεις οτι εχει σχεση με rockstar games απο τη registry! Aυτό δεν υπάρχει τίποτα άλλο που μπορείς να κάνεις...Δοκίμασε και πες μας..
Arxidamos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Χαιρετώ..Για όσους το τερμάτισαν, πως περάσατε την τελευταία αποστολή ρε παιδιά, που πρέπει να ανέβει ο Niko στο ελικόπτερο; Λέει tap space συνεχόμενα κλπ, αλλά αυτός δεν ανεβαίνει... Κόντεψα να σπάσω το space, εκεί αυτός το χαβά του :mad:..Το μόνο που κάνει είναι να τρεμοπαίζει πάνω κάτω
argyrisssss Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 λοιπον εκανα 4-5 φορες εγκατασταση το παιχνιδι και απεγκατασταση διεγραψα την registry και ομως δεν μου ζητισε πουθενα product key δεν ξερω που αποθηκευεται... παντως εχω προσεξει πως.... το social club δεν δουλευει βαζω μαιλ και κωδικο και δεν μπαινει η πλακα ειναι στο site το αντιστοιχο μπενει κανονικα πιστευω πως επιδη χρησιμοπιουσα σπασμενο το παιχνιδι με εχει κανει block τo μαιλ μου εσας δουλευει το social club? κανει login? η σας βγαζει προβλημα ? τελικα δουλεβει το παιχνιδι μιας και το προηγουμενο roduct key ηταν original απλα δεν ειχα τα dvd και το επεζα με crack no cd οποτε παιζει με το παλιο product key μιας και τα dvd ειναι γνησιο που τρεχει
manost Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) Έχω κολλήσει στην αποστολή "Catch the Wave" όπου πηγαίνεις ένα φορτηγό με κοκαϊνη σ' ένα καρνάγιο. Είναι τόσο πολλοί οι εχθροί, που δεν προλαβαίνω να κάνω κάτι και σκοτώνεται ο ηλίθιος, που κουβαλούσα ως συνοδηγό. Κάποιο tip; Είδα και κάποια videos, με το πώς έβγαλαν την αποστολή κάποιοι στο youtube, αλλά σ' εμένα λες και γίνεται με διαφορετικό τρόπο Edit: Μπόρεσα και το πέρασα, μετά από δεν θυμάμαι πόσα retry Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2009 από manost
onty Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Γεια σας. Χθες μο εφερε ο θειος μου το παιχνιδι και το pc μου το παιζει αψογα σε φουλ γραφικα. Ομως κατι που με παραξενευει ειναι οτι ενω παιζω 3 λεπτα περιπου η οθονη ταλαντονεται λες και ειναι πανω σε τραμπαλα ο τυπος. Ετσι ειναι το game στην αρχη , η μηπως φταιει ο θειος??
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Παίζει ο θείος να είναι κουνιστός.
onty Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Επαιξα 10 λεπτα μηπως και συνελθει αλλα τπτ...τωρα κ εγω ζαλιστηκα.
manost Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Γεια σας. Χθες μο εφερε ο θειος μου το παιχνιδι και το pc μου το παιζει αψογα σε φουλ γραφικα. Ομως κατι που με παραξενευει ειναι οτι ενω παιζω 3 λεπτα περιπου η οθονη ταλαντονεται λες και ειναι πανω σε τραμπαλα ο τυπος. Ετσι ειναι το game στην αρχη , η μηπως φταιει ο θειος?? Δοκίμασε πρώτα καινούριους drivers για την κάρτα γραφικών και μετά το τελευταίο patch.
N.I.C Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Ο θείος φταίει.. πολιτική της Rockstar απέναντι στα Cra@cks κλπ είναι αυτή...Να φανταστώ κουνιέται η κάμερα πέρα δώθε σαν μεθυσμένη, και κολλάει το φρένο κλπ;... μάλλο δεν ήταν καλά ενημερωμένος ο θείος, ψάξε καλύτερα
onty Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Ναι μεθησε ο θειος. Καμια βοηθεια να γινει καλα (εκτος απο καφε?)...??Θελω να το παιξω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα