Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εν το μεταξύ δεν το έχω παίξει ακόμα. Περιμένω κάποιον να πει ότι πλέον όλα δουλεύουν ρολόι. Άντε να δούμε.

Kαλά έγινε... :-D

Δημοσ.

To έχω ψιλοπαρατήσει και εδώ και λίγο καιρό.

Θα με πιάσει όρεξη να το ξαναπιάσω σίγουρα...

Όταν πάρω quad.

(ΔΕΝ).

Δημοσ.

Αυτό το παιχνίδι με έχει προβληματίσει πάρα πολύ... έχω κατεβάσει ένα iso και έχω δοκιμάσει ό,τι crack κυκλοφορεί καθώς και τα update μέχρι το 1.02 αλλά μετά από ένα δίλεπτο (το πολύ) παιχνιδιού "τρώω" reboot... δεν έχω πρόβλημα να δώσω τα 40€ που κάνει το παιχνίδι αλλά έχω πείστει ότι το πρόβλημα δεν έχει σχεση με το crack αλλά με το παιχνίδι το ίδιο... το παράξενο είναι όμως ότι η μηχανή γραφικών λειτουργεί με καλή απόδοση... τι να είπω...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

500W αν θυμάμαι καλά COOLERMASTER, δεν νομίζω να φταίει αυτό όμως, το μηχάνημα αντέχει όλα τα σύγχρονα games στο full και ελαφρώς overclocked...

Επεξ/σία από kybos
Δημοσ.
500W αν θυμάμαι καλά COOLERMASTER, δεν νομίζω να φταίει αυτό όμως, το μηχάνημα αντέχει όλα τα σύγχρονα games στο full και ελαφρώς overclocked...

Violent restarts παίζει να οφείλονται και σε drivers.

Δες αν υπάρχουν updated drivers για gpu και chipset.

Μάλλον εννοούσες cpu. :-D

Όχι εννοούσα psu. :-)

Δημοσ.

παιδια τι γινεται με αφτο το παιχνιδι δεν μπορω να βγαλω ακρη με τα κλειδωματα του... μια δεν δουλευει το "Ε" στο νετ καφε τωρα εκανα εγκατασταση το patch 3 και δεν μπενει στο παιχνιδι επισεις δεχεται μονο το crack απο fedοr τα αλλα ολα δεν τα δουλευει μου βγαζει σφαλμα μηπως κανω κατι λαθος? τι πρεπει να κανω επιτελους?

Δημοσ.

Το αγόρασα το παιχνίδι, το εγκατέστησα και με όλα στο full και ανάλυση 1280χ1024 (δεν ανεβάζει περισσότερο η οθόνη μου) πάει νεράκι, οπότε δεν βλέπω τον λόγο να βάλω το patch.

Μπορείτε λίγο να βοηθήσετε; Όταν παίζεις μπιλιάρδο, την στόχευση την κάνεις με τα A & D ή με άλλον τρόπο; Πολλές φορές ενώ η βοηθητική γραμμή βρίσκεται δεξιά της μπάλας που θέλω να χτυπήσω, μ' ένα απαλό πάτημα του A η βοηθητική γραμμή φεύγει αριστερά της μπάλας και δεν μπορώ να τη στοχεύσω με τίποτα!

Δημοσ.
Το αγόρασα το παιχνίδι, το εγκατέστησα και με όλα στο full και ανάλυση 1280χ1024 (δεν ανεβάζει περισσότερο η οθόνη μου) πάει νεράκι, οπότε δεν βλέπω τον λόγο να βάλω το patch.

Μπορείτε λίγο να βοηθήσετε; Όταν παίζεις μπιλιάρδο, την στόχευση την κάνεις με τα A & D ή με άλλον τρόπο; Πολλές φορές ενώ η βοηθητική γραμμή βρίσκεται δεξιά της μπάλας που θέλω να χτυπήσω, μ' ένα απαλό πάτημα του A η βοηθητική γραμμή φεύγει αριστερά της μπάλας και δεν μπορώ να τη στοχεύσω με τίποτα!

Με το Πρώτο η το δεύτερο patch βελτιώνεται το μπιλιάρδο από κάποια λαθάκια (μαζί και η ευαισθησία του Mouse). τα έχεις περάσει;

Με το νεο patch εφτιαξε καθολου η τα ιδια?

Μη κανω reinstall τσαμπα..

όσο για την ταχύτητα... εγώ είχα σοβαρά σπασίματα στα xp, προφανώς λόγο εγκατάστασης η οποία είναι πολύ παλιά (δεν βλέπω άλλο λόγο!) όταν πέρασα τα win7 έπαιζε πολύ πάνω από τις προσδοκίες μου σε σχέση με αυτό που είχα δει μέχρι τότε! (δεν πιστεύω ότι την έκαναν τα 7 τη δουλειά..) αλλά όπως και να έχει το θεωρώ playable πλέον...ειδικά στα προτεινόμενα settings πάει νεράκι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...