Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν πήρα το παιχνίδι,το εγκατέστησα αλλά όταν το βάζω να παίξει και μου βγάζει τα γραφικά χάλια.Ούτε το μενού δεν μου εμφανίζει

Τι μπορεί να φταίει?

ΥΓ.Να σημειώσω οτί το εγκατέστησα έχοντας service pack 2 των Windows XP.Μετά την εγκατάσταση του παιχνιδιού έβαλα και το Service Pack 3 .Μήπως πρέπει να το κανω Unistall και να το ξαναεγκαταστήσω το παιχνίδι ?

Επεξ/σία από jason_rethymno
  • Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σιγουρα το καλητερο παιχνιδι που υπαρχει σε υπολογιστη.Απιστευτα γραφικά/gameplay που σε κραταει καλλημένο αλλα και γαματη επιλογη μουσικης με αποκοριφωμα τον σταθμο LCHC που παιζει hardcore.Με αριστα το 10 που χτιπαει απο τους περισσοτερους εγω θα του εβαζα 11!

240x100.jpg

Δημοσ.

Ηδη κοβεσαι απο καρτα γραφικων.Εγω με παρομοιο συστημα(βλεπε στην υπογραφη μου το PC 1) με ολα στο low και την χαμηλωτερη αναλυση εχω τρελο lag.

Δημοσ.
Τι αναβάθμηση πρέπει να κάνω δηλαδή?

1giga ram ακόμα τουλάχιστον.

Και μία τέτοια ως φθηνότερη λύση + overclock ή καλύτερη cpu.

Δημοσ.

Και παλι ομως με την 3870 το πολυ-πολυ να εχεις καποια χαρακτηριστικα στο medium και τα υπολοιπα low,οποτε δεν θα ευχαριστηθεις παιχνιδι.Αν μπορεις διεθεσε παραπανω χρηματα για 4850.

Δημοσ.
Και παλι ομως με την 3870 το πολυ-πολυ να εχεις καποια χαρακτηριστικα στο medium και τα υπολοιπα low,οποτε δεν θα ευχαριστηθεις παιχνιδι.Αν μπορεις διεθεσε παραπανω χρηματα για 4850.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ιδιαίτερα εξαρτημένο από την Cpu.

Και GTX295 να πάρει, με τον επεξεργαστή που έχει θα έχει προβλήματα.

Μία 3870 με έναν Quad π.χ, μπορεί να το παίξει αξιοπρεπώς imho.

Δημοσ.

Εν το μεταξύ δεν το έχω παίξει ακόμα. Περιμένω κάποιον να πει ότι πλέον όλα δουλεύουν ρολόι. Άντε να δούμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...