Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Ξέρει κανείς αν έχει βγεί/ή πότε θα βγει το GTA IV σε PC?

ωχ Θέε μου... (με ύφος Δαμανάκη)

postάρεις στο topic του GTA 4 (PC Games Section, όχι consoles) και στα προηγούμενα posts λένε κάποιοι ότι το τερμάτισαν...λες να μην έχει βγει?! :o

Επεξ/σία από ThReSh
Δημοσ.

H ερώτηση έχει γίνει και στο παραπάνω post. Επειδή δεν μπόρεσα να διαβάσω τις προηγούμενες τις σελίδες του thread, sorry αν έχει ειπωθεί. Τα saves βρίσκονται στο pc (αν ναι, σε ποιο folder) ή σε κάποιον server της Rockstar;

Από βδομάδα παίρνω το pc της υπογραφής μου και θα είναι το 1ο που θα δοκιμάσω.

Δημοσ.
H ερώτηση έχει γίνει και στο παραπάνω post. Επειδή δεν μπόρεσα να διαβάσω τις προηγούμενες τις σελίδες του thread, sorry αν έχει ειπωθεί. Τα saves βρίσκονται στο pc (αν ναι, σε ποιο folder) ή σε κάποιον server της Rockstar;

Από βδομάδα παίρνω το pc της υπογραφής μου και θα είναι το 1ο που θα δοκιμάσω.

Φοβερό μηχάνημα με πολύ αδύνατη κάρτα γραφικών σε σύγκριση με 1 4870 4890 gtx280 gtx 285 gtx 295 4870x2.

Αν θές να το χαρείς σε όλο του το μεγαλείο πάρε κάποια καλύτερη. ;)

Είναι πολύ απαιτητικό game.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Φοβερό μηχάνημα με πολύ αδύνατη κάρτα γραφικών σε σύγκριση με 1 4870 4890 gtx280 gtx 285 gtx 295 4870x2.

Αν θές να το χαρείς σε όλο του το μεγαλείο πάρε κάποια καλύτερη. ;)

Είναι πολύ απαιτητικό game.

Το βρήκα σε καλούτσικη τιμή, για τα δεδομένα της τσέπης μου πάντα.

Ήθελα την MSI GTX260, αλλά και τα λεφτά που κάνει δεν μπορούσα να διαθέσω, αλλά δεν την είχαν κιόλας. Σίγουρα στο μέλλον θα την αλλάξω.

Πιστεύω πάντως, ότι το παιχνίδι θα μπορεί να παίξει στην 9800 (ο αδερφός μου το παίζει σε laptop Core2 Duo P8400 @ 2.26GHz, με κάρτα γραφικών 7600 και ανάλυση 1024x768, χωρίς κάποιο πρόβλημα).

Επεξ/σία από manost

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...