alexzzz Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Αποκλείεται εμείς εδώ στην Καβάλα να είμαστε οι μόνοι και τόσο μπροστά... άσε που και στα seven της Θεσ/νίκης έχω πετύχει.
javaneze Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Ο κλασμένος γαμωράστα υπάρχει περίπτωση να πετύχει το κωλοελικόπτερο ποτέ; Η θα αυτοπυρποληθώ στο Σύνταγμα; Προσεχε σε ποια μερια του ελικοπτερου που κυνηγας εισαι. Θυμαμαι εγω την ειχα πατησει και ενω οι οδηγιες ελεγαν οτι "Δεξια ειναι ο ραστα φερτον σε αποσταση βολης" δεν το ειχα προσεξει και πηγαινα εγω δεξια απο το ελικοπτερο που κυνηγας, ενω τελικα για να το πετυχει επρεπε να παω αριστερα αφου δεξια καθεται ο τζεηκομπ
kotetsi Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Ούτε θείος ούτε ενοικίαση από video club (είμαι στην Ιταλία). Το αγόρασα τελικά (Mediaworld - 47 ευρώ), το εγκατέστησα και μια χαρούλα παίζει με μέτριες ρυθμίσεις. Απλά μετά από ένα σημείο το παιχνίδι κολλάει και μαζί του όλο το λάπτοπ. Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι δεν προέρχεται από τις υπερβολικές απαιτήσεις του παιχνιδιού αλλά από το ότι ήρθε ώρα για φορμάτ, μιας και κολλούσε τόσο στο San Andreas όσο και στο Vice City (!) που έβαλα για να δοκιμάσω. Θα επιχειρήσω επανεγκατάσταση όταν κάνω το (προγραμματισμένο ούτως ή άλλως) φορμάτ εντός λίγων ημερών.
javaneze Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Φιλε μου αυτη ακριβως την συμπεριφορα εχει και σε εμενα ... Και στα Xp και στα vista64. Οπως σου ειπα και πριν, φταει το !*@#*&%@#παιχνιδο και οχι το laptop σου ουτε το φορματ σου. Μακαρι να κανεις φορματ και να με βγαλεις ψευτη, σου το ευχομαι. Απλα σε προετοιμαζω για να μην απογοητευεις ... btw, πιο ακριβο στην Ιταλια απο οτι στην Ελλαδα; Εντυπωσιαστηκα ....
kotetsi Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Ούτως ή άλλως θα προχωρούσα σε φορμάτ, δεν είναι πως το κάνω για το παιχνίδι. Είναι κρίμα πάντως διότι άλλα παιχνίδια δεν παίζω (είναι ζήτημα να έχω παίξει 15 παιχνίδια στο σύνολο από το 2000 που πήρα τον πρώτο μου υπολογιστή) και η σειρά αυτή μου άρεσε από το Vice City κι έπειτα γιατί είχε λίγο απ' όλα και ήταν ένας τρόπος να περνάω την ώρα μου. Μάλλον θα το αφήσω στην άκρη για όταν αγοράσω καινούριο desktop. Αλήθεια, ένας τετραπύρηνος με μία 9800GTX+ φτάνει ή θα κρασάρει κι εκεί;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 φτάνει αναλόγως την ανάλυση...
freedubus Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Μόλις το τερμάτισα. Παιχνιδάρα. Μέχρι τώρα θεωρούσα το San Andreas το καλύτερο της σειράς, αλλά αυτό πιστεύω το ξεπερνάει σε χαρακτήρα/πλοκή/φινάλε.
alexzzz Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Και μένα μου άρεσε περισσότερο από το San Andreas αλλά νομίζω ότι το Vice City ήταν πιο καλό....
dhmak Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Εντάξει και 'γώ συμφωνώ οτι το San Andreas δέν μου είπε τίποτα απολύτως αλλα το Vice City δέν θα το έλεγα καλύτερο απ' το IV, θα το έλεγα έκδοση Μύθο-Ορόσημο της σειράς.
freedubus Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) Το Vice City μου άρεσε πολύ όταν το έπαιζα (αν και πολύ χόλιγουντ στύλ με κινηματογραφικές αναφορές κλπ.), αλλά τελικά το μισώ περισσότερο απ' όλα γιατί ποτέ δεν κατάφερα να το τερματίσω. Δεν με έπαιρνε τηλέφωνο με τίποτα ο μαφιόζος για να κάνω τις 3 τελευταίες αποστολές. Και στην τελική γιατί να είμαι αναγκασμένος να κάνω ένα σωρό άσχετες αποστολές (ταξιτζής, παγωτατζής και διάφορες τέτοιες πίπες) για να τερματίσω το παιχνίδι; Μεγάλο φάουλ αυτό, ευτυχώς το διόρθωσαν. Επίσης το IV δε με κούρασε καθόλου με παρανοικές αποστολές όπως τα προηγούμενα δύο (π.χ. ελικοπτεράκι με εκρηκτικά στην οικοδομή στο v.c. , ή ελικοπτεράκι με βόμβες στο S.A.) που με έκαναν να σιχτιρίζω και να τα παρατάω για μέρες. Μέσα σε 1 εβδομάδα δεν το παράτησα καθόλου. Πολύ "φιλικό" για τον παίχτη. Το μεγάλο καλό του S.A. πιστεύω ήταν η εναλλαγή των τοπίων και οτι μπορούσες να κάνεις πολλές δραστηριότητες εκτός αποστολών, και γενικά να "μαλακιστείς". Το IV πιστεύω πάσχει λίγο σε αυτό τον τομέα, καθότι αστικό το περιβάλλον άρα μονότονο και βαρετό από ένα σημείο και μετά. Δε νομίζω οτι θα κάτσω να ασχοληθώ άλλο δλδ για να περνάει η ώρα. Αλλά από σενάριο και χαρακτήρα, κορυφή. Τον αγάπησα το βρωμοσέρβο. Και το φινάλε γαμάτο. Στο S.A. μπορεί να περνούσες από την κόλαση, αλλά στο φινάλε έπαιρνες φράγκα, είχες τους φίλους σου, τη σπιταρόνα σου και δεν έτρεχε κάστανο. A nigger's dream fulfilled, και διαγράφουμε το παρελθόν. Ενώ η κόλαση του Νίκο είναι πολύ μεγαλύτερη, τα βιώματα όλα μένουν μέσα του και τον στοιχειώνουν για πάντα, θερίζει ο,τι σπέρνει, και το όνειρο τελικά αποδεικνύεται ψεύτικο. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2009 από freedubus
giorgos147 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Επίσης το IV δε με κούρασε καθόλου με παρανοικές αποστολές όπως τα προηγούμενα δύο (π.χ. ελικοπτεράκι με εκρηκτικά στην οικοδομή στο v.c. , ή ελικοπτεράκι με βόμβες στο S.A.) που με έκαναν να σιχτιρίζω και να τα παρατάω για μέρες. Μέσα σε 1 εβδομάδα δεν το παράτησα καθόλου. Πολύ "φιλικό" για τον παίχτη. Όντως.Θυμάμαι που ήθελα να το αρχίσω απο την αρχή το παιχνίδι...Και βαριόμουν να το αρχίσω επειδή σκεφτόμουν αυτή τη κ@λ@αποστολή με το ελικοπτεράκι στο V.C.................
alexzzz Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 τι μου θυμίσατε τώρα... τις είχα ξεχάσει εκείνες... πάντως κανένα δεν μου ξέφυγε... αργά ή γρήγορα όλα τα τερμάτισα
argyrisssss Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 javaneze εκανα μεχρι και uninstall το παιχνιδι install και μετα εβαλα το crack αλλα τιποτα δεν δουλευει το "Ε" στο νετ καφε βασικα το crack μου δεν ειναι στο secure rom μονο στο nocd γιατι ειναι απο γνησιο η εγκαταστασι με αυθεντικο serial key γιατι μου το κανει αυτο? εχει καπιο cheat να περασω τις αποστολες μεχρι τιν "Blow Cover" για να μην ξεκιναω απο το 0 ?
jason_rethymno Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Ξέρει κανείς αν έχει βγεί/ή πότε θα βγει το GTA IV σε PC?
alexzzz Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΩ ΛΕΜΕ!!! Εδώ οι άλλοι το τερματίζουν ρε, και εσύ ρωτάς αν βγήκε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα