freedubus Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Ποιόν να φάω: τον πλέιμποι ή το ντουέην; Κάτι μου λέει οτι θα παίξει σημαντικό ρόλο αυτή η απόφαση για τη συνέχεια. Και επίσης έκλεισα ραντεβου με μια γκόμενα ΣΟΒΟΗΟΕ απ' το ιντερνετ, αλλά έκανα μια δουλειά εκείνη την ώρα και δεν πρόλαβα να πάω. Μου έστειλε μετά σμσ και με έκραζε. Πάει την έχασα για πάντα; Οχι τπτ άλλο, αλλά η Μισέλ προέκυψε ρουφιάνα πράκτορας και τώρα είναι με το πουλί στο χέρι ο Νικο.
sleepy_head Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 δεν χάνεις τίποτα που δεν βγήκες με αυτήν, όπως λέει και το screen name της είναι ho Βρες μία που λέγεται lawchick ή κάπως έτσι (κάτι με law τέλος πάντων).
spartacus Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 τελικα τα κατάφερα, παρολαυτα ενω δεν εχει αλλη αποστολή αυτο συνεχιζει, και στον χαρτη εχει μονο τον brucie τι ρε σεις εχει κι αλλο; δεν πρέπει να εχει τιποτα αλλο, η εχω φτασει στο 62%
javaneze Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Ποιόν να φάω: τον πλέιμποι ή το ντουέην; Κάτι μου λέει οτι θα παίξει σημαντικό ρόλο αυτή η απόφαση για τη συνέχεια. Καταρχας κανε ενα hard save πριν πας να καθαρισεις οποιονδηποτε και μετα στειλε τον εναν, κανε reload και στειλε και τον αλλο. Μετα επιλεγεις με πιο θες να συνεχισεις. Ο ντουεην παντως ειναι καλο φιλαρακι, καλυτερος απο τον "money"
chek2fire Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δεν έχει άλλο από το main quest αλλά μπορείς να συνεχίσεις να παίζεις για πάντα. Για να πας 100% πρέπει να κάνεις όλες τι-ς δευτερεύων αποστολές όπως τα assassin quest ktl.
spartacus Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δεν έχει άλλο από το main quest αλλά μπορείς να συνεχίσεις να παίζεις για πάντα. Για να πας 100% πρέπει να κάνεις όλες τι-ς δευτερεύων αποστολές όπως τα assassin quest ktl. τα assassin τα εχω τελειώσει, δεν μπορώ να βρω καμια αλλη δευτερεύουσα αποστολή εκτος απο τα περιστέρια τα οποια δεν κάθομαι να τα σκοτώσω 200 τόσα, στον χάρτη εχει μονο τα safe house και τα gun stores τίποτα άλλο, με πήρε μια δυο φορες ο dwayne για βόλτα και ο roman το ίδιο, τίποτα άλλο δεν υπάρχει
kotetsi Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Σε λάπτοπ με επεξεργαστή T7700, 4GB RAM και NVidia Quadro FX1600M 512ΜΒ υπάρχει περίπτωση να παίζει αξιοπρεπώς, χωρίς ενοχλητικά κολλήματα; Αν βοηθάει, το San Andreas έπαιζε χωρίς κόλλημα με ρυθμίσεις στο maximum και ανάλυση 1920χ1200.
javaneze Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 To san andreas δεν οφελει ως σημειο αναφορας. Κατα πασα πιθανοτητα θα παιζει αλλα σιγουρα οχι σε υψηλη αναλυση και high settings. Ειπαμε, φταιει το παιχνιδι και οχι το hardware. Καλα θα ηταν να το "δανειζοσουνα" και να το εβλεπες πριν το αγορασεις.
kotetsi Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Προσπαθώ να το «δανειστώ» αλλά ο θείος αργεί πολύ παρά τα 10Mbps. Από την άλλη σκέφτηκα ότι στην τελική ένα 50άρικο κοστίζει. Αν δω ότι δεν μπορώ να παίξω είτε το κρατάω για μελλοντικό Η/Υ είτε το δίνω κάπου.
freedubus Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Ο κλασμένος γαμωράστα υπάρχει περίπτωση να πετύχει το κωλοελικόπτερο ποτέ; Η θα αυτοπυρποληθώ στο Σύνταγμα;
Nikosgiann Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Video Club για πραγματική ενοικίαση;; νοικιαζουνε pc games στα video club?!?!?wtf
alexzzz Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 νοικιαζουνε pc games στα video club?!?!?wtf Χρόνια τώρα...
Nikosgiann Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 εγω πουθενα δεν εχω βρει ουτε ενα βιντεο κλαμπ που να νοικιαζει pc games...μονο για κονσολες βλεπω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα