alexzzz Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 είναι η προτελευταία, αφου σκοτωθει η kate τοτε ο niko θα σκοτώσει τον pelegrino σε μια τελευταία αποστολή δεν το θυμάμαι ακριβώς αλλά νομίζω ότι είχε αρκετό ακόμα...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Βάζετε SPOILERS!
pavlos77 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Παιδια τελικα ξαναεβαλα το patch 1.0.2.0 και λυθηκε το προβλημα...Τωρα θελω να σας ρωτησω υπαρχει καποιος τροπος να παιξω online?
Kasrith Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 είναι η προτελευταία, αφου σκοτωθει η kate τοτε ο niko θα σκοτώσει τον pelegrino σε μια τελευταία αποστολή Άν σκοτώθηκε η Κατε, τότε είναι όντως η τελευταία... Αλλα και γώ νόμιζα πως έλεγες γι'αυτην με τα μπαζούκα κ τα ελικόπτερα που ανέφερε ο alexzzz.
panos2171 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Mηπως στην αποδοση του παιχνιδιου παιζουν ρολο και τα 64bit????Συγκεκριμενα στον 64bit μου τρεχω λογισμικο XP 32 bit.Αυτο επηραζει το παιχνιδι????
javaneze Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Oχι φιλε. Το εχω εγκατεστημενο και στα Xp32 και στα vista64. Στα vista ειναι ανυποφορο. Lagαρει ακομα και στο offline. Aντιθετα αν googlαρεις "XPvsVista gta4" θα δεις οτι σε αλλους παιζει καλυτερα στα vista64 απο οτι στα XP τους.... Δεν υπαρχει συγκεκριμενη λυση γιατι πολυ απλα φταιει το κωλοπαιχνιδο και οχι ο υπολογιστης σου. Τσεκαρισμενο!
aliakas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 έχω την G25 τιμονιέρα υποστηρίζετε από το driving part του παιχνιδιού ? plz όποιος ξέρει ας απαντήσει
dhmak Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Γιατί δεν δοκιμάζεις, μόνο σου ρε aliakas, ποίο σύντομα θα σου λιθεί η απορία
pavlos77 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Εχω φτασει στο 59.01% και δεν μου βγαζει καμια αποστολη να κανω ουτε τηλεφωνο δεν παιρνουν για να κλεισουμε δουλεια.Τι γινεται?
_Drakos_ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 To game τερματίστηκε στο Revenge mode, και τώρα προσπαθώ το deal αλλά δεν βγαίνει με τίποτα γμτ. Στο 76% τερμάτησε εμένα
spartacus Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 εφτασα τελικα στην τελευταια αποστολη αλλα δεν καταφερνω να ανεβω στο ελικοπτερο, μολις πηδηξω με την μηχανη κρεμιέμιαι στο ελικοπτερο αλλα δεν τα καταφερνω να ανεβω, μου λεει να κρατήσω παρατεταμενα το Α έτσι ωστε να σκαρφαλώσω, το κανω αλλα τίποτα στο τελος πεφτει στο νερο, καμια ιδεα;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Κλικ κλικ κλικ κλικ το κουμπί για το άλμα που έχεις. (αν δεν κάνω λάθος)
Italos20v Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 εφτασα τελικα στην τελευταια αποστολη αλλα δεν καταφερνω να ανεβω στο ελικοπτερο, μολις πηδηξω με την μηχανη κρεμιέμιαι στο ελικοπτερο αλλα δεν τα καταφερνω να ανεβω, μου λεει να κρατήσω παρατεταμενα το Α έτσι ωστε να σκαρφαλώσω, το κανω αλλα τίποτα στο τελος πεφτει στο νερο, καμια ιδεα; Ίδιο σκάλωμα είχα φάει κι εγώ φίλος. βεβαια εσύ μάλλον το πατάς λάθος. Δε θέλει παρατεταμένα(δηλ. κρατημένο πατημένο) αλλα γρήγορα δαιμονισμένα πατα άσε. Εγώ δε μπορούσα να το κάνω με το δάχτυλο τόσο γρήγορα και επιστράτευσα καπάκι κόκα κολας κλασσική αξια από εποχή track & field στο NES.
spartacus Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 το εκανα και ατυο αλλα τιποτα, ρε αϊ σιχτιρ θα το βγάλω και να παει να γαμηθει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα