Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
είναι η προτελευταία, αφου σκοτωθει η kate τοτε ο niko θα σκοτώσει τον pelegrino σε μια τελευταία αποστολή

δεν το θυμάμαι ακριβώς αλλά νομίζω ότι είχε αρκετό ακόμα...

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια τελικα ξαναεβαλα το patch 1.0.2.0 και λυθηκε το προβλημα...Τωρα θελω να σας ρωτησω υπαρχει καποιος τροπος να παιξω online?

Δημοσ.
είναι η προτελευταία, αφου σκοτωθει η kate τοτε ο niko θα σκοτώσει τον pelegrino σε μια τελευταία αποστολή

Άν σκοτώθηκε η Κατε, τότε είναι όντως η τελευταία... Αλλα και γώ νόμιζα πως έλεγες γι'αυτην με τα μπαζούκα κ τα ελικόπτερα που ανέφερε ο alexzzz.

Δημοσ.

Mηπως στην αποδοση του παιχνιδιου παιζουν ρολο και τα 64bit????Συγκεκριμενα στον 64bit μου τρεχω λογισμικο XP 32 bit.Αυτο επηραζει το παιχνιδι????

Δημοσ.

Oχι φιλε.

Το εχω εγκατεστημενο και στα Xp32 και στα vista64.

Στα vista ειναι ανυποφορο. Lagαρει ακομα και στο offline.

Aντιθετα αν googlαρεις "XPvsVista gta4" θα δεις οτι σε αλλους παιζει καλυτερα στα vista64 απο οτι στα XP τους....

Δεν υπαρχει συγκεκριμενη λυση γιατι πολυ απλα φταιει το κωλοπαιχνιδο και οχι ο υπολογιστης σου.

Τσεκαρισμενο!

Δημοσ.

Γιατί δεν δοκιμάζεις, μόνο σου ρε aliakas, ποίο σύντομα θα σου λιθεί η απορία

Δημοσ.

Εχω φτασει στο 59.01% και δεν μου βγαζει καμια αποστολη να κανω ουτε τηλεφωνο δεν παιρνουν για να κλεισουμε δουλεια.Τι γινεται?

Δημοσ.

To game τερματίστηκε στο Revenge mode, και τώρα προσπαθώ το deal αλλά δεν βγαίνει με τίποτα γμτ. Στο 76% τερμάτησε εμένα:-)

Δημοσ.

εφτασα τελικα στην τελευταια αποστολη αλλα δεν καταφερνω να ανεβω στο ελικοπτερο, μολις πηδηξω με την μηχανη κρεμιέμιαι στο ελικοπτερο αλλα δεν τα καταφερνω να ανεβω, μου λεει να κρατήσω παρατεταμενα το Α έτσι ωστε να σκαρφαλώσω, το κανω αλλα τίποτα στο τελος πεφτει στο νερο, καμια ιδεα;

Δημοσ.
εφτασα τελικα στην τελευταια αποστολη αλλα δεν καταφερνω να ανεβω στο ελικοπτερο, μολις πηδηξω με την μηχανη κρεμιέμιαι στο ελικοπτερο αλλα δεν τα καταφερνω να ανεβω, μου λεει να κρατήσω παρατεταμενα το Α έτσι ωστε να σκαρφαλώσω, το κανω αλλα τίποτα στο τελος πεφτει στο νερο, καμια ιδεα;

Ίδιο σκάλωμα είχα φάει κι εγώ φίλος. βεβαια εσύ μάλλον το πατάς λάθος. Δε θέλει παρατεταμένα(δηλ. κρατημένο πατημένο) αλλα γρήγορα δαιμονισμένα πατα άσε. Εγώ δε μπορούσα να το κάνω με το δάχτυλο τόσο γρήγορα και επιστράτευσα καπάκι κόκα κολας κλασσική αξια από εποχή track & field στο NES.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...