Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
βρε παιδες μια ερωτηση....

εχω την 3870 και σε αναλυση 1280χ1024 με ολα high βγαζω 41 frames στο τεστακι /.....

καλα ειναι?

ευχαριστωωωωωωω

screenshot or it didn't happen :P

(κλασική απάντηση)

Δημοσ.

ξερει κανεις πως να βαζω τερματτισμενα saves στο gta iv??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Δημοσ.

με κατεβασμενο λιγο τον q9300....

και χωρις v-sync βεβαια

και μεστη βδομαδα περιμενω τη δευτερη 3870...και αλλα 2 γιγα ραμ....

να κυλαει και λιγο καλυτερα το παιχνιδι....

post-50033-12906298808_thumb.jpg

Δημοσ.

Με textures medium λοιπον και οχι "ολα high".

Μια χαρα ειναι τα αποτελεσματα σου και σε αυτη την αναλυση δεν χρειαζονται καν τα high textures.

Μονο μην βαλεις κανα fraps και βαλεις τα κλαματα,ε;

Αλλο το bench αλλο το real-time παιχνιδι ...

Ανεφερα και πιο πανω... "Στο benchmark μου βγαζει 50-60 fps και μεσα στο παιχνιδι παιζω με 25-35 αναλογα τις συνθηκες ..."

Δημοσ.

σε εσας το gampad παιζει ; το εβαλα σημερα , αλλα δεν μπορω να παιξω :-(. μονο με πληκτρολογιο και ποντικι... εχει κανεις καμια ιδεα για το τι φταιει ;

Δημοσ.

Αν έχετε περάσει το 1,01 τότε το αναγνωρίζει... αν έχετε το 1,02 τότε στο directory του GTA φτιάξτε ένα αρχείο .txt και κάντε μέσα του copy-paste αυτό:

"–usedirectinput"

και μετά σώστε το με όνομα commandline...

Δημοσ.

εχω κολλήσει στην τελευταία αποστολή με το ελικόπτερο αφου ξεκινήσω να πετάω με τον jacob μετα απο 5 sec μου βγάζει οτι εχασα τον στόχο, εχω δοκιμάσει πάνω από 20 φορές αλλά δεεεεεεεεεεν, καμιά ιδέα;

Δημοσ.
εχω κολλήσει στην τελευταία αποστολή με το ελικόπτερο αφου ξεκινήσω να πετάω με τον jacob μετα απο 5 sec μου βγάζει οτι εχασα τον στόχο, εχω δοκιμάσει πάνω από 20 φορές αλλά δεεεεεεεεεεν, καμιά ιδέα;

με το ελικόπτερο και το μπαζούκας; που κυνηγάς ένα άλλο ελικόπτερο;

αν λες αυτήν δεν είναι η τελευταία

Δημοσ.
Αν έχετε περάσει το 1,01 τότε το αναγνωρίζει... αν έχετε το 1,02 τότε στο directory του GTA φτιάξτε ένα αρχείο .txt και κάντε μέσα του copy-paste αυτό:

"–usedirectinput"

οκ διορθωθηκε :-) . κατεβασα και το "Grand Theft Auto IV Update Version 1.0.2.0" και τωρα το αναγνωριζει.

σε ευχαριστω πολυ...

Δημοσ.

"–usedirectinput"

Που βρισκεται το directory γιατι εγω δεν το βρηκα?Επιπελον,(αυτο που θα πω το εχω αναφερει και σε προηγουμενα post αλλα δεν βρηκα λυση).Λοιπον ακουστε εχω κανει εγκατασταση το patch 1.0.2.0 αλλα δεν μου βγαζει τις επιλογες που θα επρεπε στο μενου...Εχω το παλιο κρακ δηλαδη απο το patch 1.0.0.0 και δεν εχω βρει ενα καλο που να παιζει.Μπορειτε να βοηθησετε λιγο?

Δημοσ.
με το ελικόπτερο και το μπαζούκας; που κυνηγάς ένα άλλο ελικόπτερο;

αν λες αυτήν δεν είναι η τελευταία

είναι η προτελευταία, αφου σκοτωθει η kate τοτε ο niko θα σκοτώσει τον pelegrino σε μια τελευταία αποστολή

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...