Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Εχω Cpu:Intel Core 2 Quad 2.6 Ghz

GPU: XFX Nvndia Geforce 9800 GT

RAM:4GB στα 1066Mhz

Monitor:LG W1942S 19''

sst15qdpao50rg77i32s_thumb.jpg

Καταρχας δεν εχεις βαλει το 1.0.2.0 patch του παιχνιδιου. Πρωτα απο ολα αυτο!

Σε προηγουμενες σελιδες θα βρεις απο που το κατεβαζεις.

Δευτερον φιλε με αυτη την καρτα γραφικων δεν μπορεις να εχεις τα distance και density στο 100.!

Oυτε το render quality στο highest! :lol:

Απορω που σου ξεκινησε καν!

Τα distance και density θα τα βαλεις 40 και κατω. To render quality high ή medium.

Ή βασικα αφου βαλεις το patch πατα το auto configure και παιξε με τα ιδανικα του παιχνιδιου.

Μην σε μπερδευει το benchmark του παιχνιδιου, ειναι γτπ.

Στο benchmark μου βγαζει 50-60 fps και μεσα στο παιχνιδι παιζω με 25-35 αναλογα τις συνθηκες ...

Eνδεικτικα δες που το παιζω με q6600@3,2 και gtx285

attachment.php?attachmentid=16025&stc=1&d=1235319550

post-1655-129062987611_thumb.jpg

Επεξ/σία από javaneze
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
Δημοσ.
Καταρχας δεν εχεις βαλει το 1.0.2.0 patch του παιχνιδιου. Πρωτα απο ολα αυτο!

Σε προηγουμενες σελιδες θα βρεις απο που το κατεβαζεις.

Δευτερον φιλε με αυτη την καρτα γραφικων δεν μπορεις να εχεις τα distance και density στο 100.!

Oυτε το render quality στο highest! :lol:

Απορω που σου ξεκινησε καν!

Τα distance και density θα τα βαλεις 40 και κατω. To render quality high ή medium.

Ή βασικα αφου βαλεις το patch πατα το auto configure και παιξε με τα ιδανικα του παιχνιδιου.

Μην σε μπερδευει το benchmark του παιχνιδιου, ειναι γτπ.

Στο benchmark μου βγαζει 50-60 fps και μεσα στο παιχνιδι παιζω με 25-35 αναλογα τις συνθηκες ...

Eνδεικτικα δες που το παιζω με q6600@3,2 και gtx285

attachment.php?attachmentid=16025&stc=1&d=1235319550

Εκανα οσα μου ειπες και το patch 1.0.2.0 ηταν ηδη εγκατεστημενο αλλα οπως προσεξες στην εικονα δεν μου εχει ολες τις επιλογες που εχεις και εσυ.Για παραδειγμα λειπει το water quality...Επιπλεον,πιστευω πως το μονο χαλια στο GTA IV ειναι οι σκιες.Πως μπορω να το φτιαξω αυτο?Και κατι τελευταιο ξερει κανεις αν παιζει το χειριστηριο του PS3 στο GTA IV?

Δημοσ.

Το χειριστηριο απο οσο ξερω δπ. Μονο του ξμποξ.

ΟΙ σκιες ειναι μελανο σημειο σε αυτο το παιχνιδι αλλα δεν εχει να κανει με την pc βερζιον.

Τελος αν δεν σου βγαζει τις εξτρα επιλογες στο μενου των γραφικων, ή δεν εχεις περασει το patch καθολου ή δεν εχει περαστει σωστα, ή ενω εχεις περασει το 1.0.2 patch παιζεις το παιχνιδι με κρακ (god forbid) αλλης εκδοσης.

Η ουσιαστικη αλλαγη που εφερε αυτο το patch ηταν οι επιπροσθετες επιλογες στα γραφικα.

Δημοσ.
Έχω κολλήσει σε μία αποστολή. Την έχω προσπαθήσει 17 φορές και όλο ψοφάω. Είναι μία λυστεία τράπεζας, που μετά σε κυνηγάνε όλοι οι μπάτσοι από το GTA 1, GTA 2, GTA 3, GTA 4. :rolleyes: Καμία ιδέα?:o

Την πέρασα μετά από πολύ κόπο και αρκετά καντίλια:P:p Προχωράμε ακάθεκτοι:devil:

Δημοσ.

Μετά από αυτή την αποστολή γίνεται εύκολο γιατί έχεις αρκετά λεφτά να ξοδέψεις για όπλα, σφαίρες κτλ

τουλάχιστον στο xbox έτσι ήταν

Δημοσ.

H αλήθεια είναι ότι το έχουν κάνει πολύ ποιο έξυπνο από τα προιγούμενα. Για παράδειγμα, μία απόστολή εχθές το βράδυ, έβαλα τους μπάτσους και την έκαναν:P Έπρεπε να την πέσω σε μία σημμορία, και μόλις άρχισαν να με βαράνε έσκασε ένα περιπολικό. Οπότε πήρα 4-5 τηλέφωνα το 911 και έφερνα μπάτσους συνέχεια:lol::lol::lol:

Δημοσ.

Γύρω στο 66 με 69% τελειώνει το κεντρικό story (υπάρχουν 2 ιστορίες στο τέλος). Για παραπάνω πρέπει να κάνεις τις δευτερεύουσες αποστολές

Δημοσ.

παιδια εφαγε σκαλομα το παιχνιδι.... με μαζεψανε οι μπατσοι... ενω δουλευα στο νετ καφε... και απο τοτε δεν μπορω να κατσω σε η/υ παταω το "Ε" αλλα δεν δουλευει και εχω κολλησει δεν μπορω να προχωρισω το παιχνιδι...... τι μπορο να κανω?

Δημοσ.
παιδια εφαγε σκαλομα το παιχνιδι.... με μαζεψανε οι μπατσοι... ενω δουλευα στο νετ καφε... και απο τοτε δεν μπορω να κατσω σε η/υ παταω το "Ε" αλλα δεν δουλευει και εχω κολλησει δεν μπορω να προχωρισω το παιχνιδι...... τι μπορο να κανω?

να αλλαξεις κρακ .... :rolleyes:

Δημοσ.
βρε παιδες μια ερωτηση....

εχω την 3870 και σε αναλυση 1280χ1024 με ολα high βγαζω 41 frames στο τεστακι /.....

καλα ειναι?

ευχαριστωωωωωωω

Με τον πόνο μας πέζεις ρε φίλε :P.Μια χαρά είναι! :devil:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...