Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Έλα ντε...

Μου ήρθε ιδέα πάντως, εκτός των διαδηλώσεων στην Αθήνα, κλπ για Ελληνικό GTA, θα μπορούσαμε να αγοράζουμε και ποδοσφαιρικές ομάδες και να κάνουμε παράγκα. :P

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Καμία ιδέα φοβερά δύσκολή αποστολή. Καλό είναι να τους τρελάνεις στην χειροβομβίδα ιδίως μέσα στο metro γιατί δεν θα την βγάλεις εύκολα.

Cover και πολυβόλο με headshots. :P

Δεν μου φάνηκε τόσο δύσκολη (ίσως γιατί την έβγαλα με την πρώτη, δεν θυμάμαι πόση health, αλλά δεν πρέπει να είμουν critical στο τέλος), πάντως σίγουρα ήταν μακρόσυρτη. Βέβαια παίρνεις και πολύ χρήμα ε; :P

Μάλιστα. Στο μετρό δεν έχω καταφέρει ακόμα να φτάσω. Ψοφάω ποιο πριν. Και δεν έχει μείνει και καμία άλλη αποστολή να κάνω. Μόνο αυτή υπάρχει ενεργή:fear: Ελπίζω σήμερα το βράδυ να την βγάλω μπας και προχωρήσει λίγο το game. Θενκς παίδες:-)

Δημοσ.

καποιος τροπος να παρω τα save μου (που μαλλον ειναι Online) και να τα περασω τοπικα στο παιχνιδι υπαρχει;

στα xp παιζει κανονικα απο windows id

στα windows 7 ομως ενω ξεκηνα δεν συνδεται και πρεπει να παιξω παλι απο την αρχη!

μια βοηθεια-ιδεα ;

Δημοσ.

Στην αποστόλή Clean Gateway πρέπει να κλέψεις ένα blista compact και να το πας το lockup.Μόλις το κλέψεις όμως σου λέει (http://www.gta4.net/missions/) οτι ο Vlad σε παίρνει τηλεφωνο και λέει να πας να το πλύνεις.

Εμένα αυτο δεν μου το βγάζει, πρέπει να κάνω κάτι ?

Δημοσ.

εχω ενα προβλημα.το εχω εγκαταστησει ειναιολα ετοιμα και με που παταω να παιξει βγαζει για λιγο κλεψυθρα και μετα τιποτα.το ειχα εγκαταστησει και σε 2 αλλουσ υπολογιστεσ και δουλευε μια χαρα:mad:

Δημοσ.

Παιδια εγω σημερα το ενοικιασα και εχω τα εξης προβληματα/εντυπωσεις:1.Δεν μου αναγνωριζει το χειριστηριο του PS3 2.Εχει πολυ χειροτερα γραφικα απο το Xbox 360 και PS3, παρολο που εχω την υψηλοτερη αναλυση και την Nvdia Geforce 9800GT...

Δημοσ.

Ρε παιδια, pete35 και pavlos77 δεν εχουμε μαντικες ικανοτητες ...

Πειτε μας τι εχετε απο hardware/λειτουργικο/drivers και versions για το καθενα, να δουμε αν πηγαινει καπου το μυαλο μας ....

Pavlo δωσε και κανενα screen απο τη σελιδα με τα graphic options του παιχνιδιου.

Δημοσ.
Ρε παιδια, pete35 και pavlos77 δεν εχουμε μαντικες ικανοτητες ...

Πειτε μας τι εχετε απο hardware/λειτουργικο/drivers και versions για το καθενα, να δουμε αν πηγαινει καπου το μυαλο μας ....

Pavlo δωσε και κανενα screen απο τη σελιδα με τα graphic options του παιχνιδιου.

Εχω Cpu:Intel Core 2 Quad 2.6 Ghz

GPU: XFX Nvndia Geforce 9800 GT

RAM:4GB στα 1066Mhz

Monitor:LG W1942S 19''

Να και μια φωτο:8b1opqj3selhp9ymw59l_thumb.jpg

sst15qdpao50rg77i32s_thumb.jpg

Εκανα και ενα Benchmark Test και μου εβγαλε:

Statistics

Average FPS: 46.96

Duration: 32.47 sec

CPU Usage: 76%

System memory usage: 81%

Video memory usage: 95%

Graphics Settings

Video Mode: 1440 x 900 (75 Hz)

Texture Quality: Medium

Render Quality: Highest

View Distance: 25

Detail Distance: 37

Hardware

Microsoft® Windows Vista" Ultimate

Service Pack 1

Video Adapter: NVIDIA GeForce 9800 GT

Video Driver version: 181.20

Audio Adapter: Ηχεία (Realtek High Definition Audio)

Intel® Core2 Quad CPU Q9400 @ 2.66GHz

File ID: Benchmark.cli

Δημοσ.

Να ρωτήσω ρε παίδες, μετά το 2ο patch πετάει σε κανέναν απο σας το RESC10; εμένα μετά από κάνα 30 λεπτό-45λεπτό με πετάει με αυτό το σφάλμα... Φυσικά παίζει πάρα πολύ καλά με όλα Very High κλπ, αλλα δεν μπόρω να καταλάβω τι παίζει με αυτό το RESC10... Γνωρίζει κανείς;

Δημοσ.

ΣΗμερα εβαλα το παιχνιδι και απογοητευτικα απο τα γραφικα.Το PC ειναι

core 2 duo 2.33Ghz

2GB Ram

8500GT 256MB

XP home

Με ολα στο low και 800Χ600 παλι κολλαει και στο benchmark βγαζει 13.60 fps.Τι στο καλο θελει για να παιξει ικανοποιητικα????

Δημοσ.

Με μια 9500-9600 λες να κανω δουλεια????Γιατι καπου διαβαζα οτι το συγκεκριμενο παιχνιδι τραβαει πολυ επεξεργαστη οποτε μην παρω μια τετοια και ειμαι λιγο καλυτερα απο αυτο το χαλι.Νταξει δεν θελω full γραφικα ουτε 1440 αναλυση αλλα να παιζω χωρις να κολλαει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...