Exoskeletor Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 πως τα εφερε ομως η τυχη να το περναν ολοι ε? μα να μη σε ξερει ο κοσμος να τους πεις την αληθεια τοτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Moderators Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 σε τι πραγμα? σε πωλησεις? Εκεί δεν είναι το θέμα στην τελική; Είμαι σίγουρος ότι η Sony είχε κατεβάσει μούτρα που το PS2 δεν ήταν όσο δυνατό όσο το Xbox, την στιγμή που πούλαγε πολύ πιο πολύ. Γι'αυτό βλέπουμε σε αρκετά παιχνίδια πολύ απλούστερο gameplay, γιατί πουλάει. Όπως έλεγα πιο πάνω, γι'αυτό δεν βλέπουμε πολλούς σοβαρούς εξομοιωτές τελευταία. ΥΓ. Exoskeletor, εγώ δεν έχω PS2. Τελευταία κονσόλα για μένα το SNES. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 πως τα εφερε ομως η τυχη να το περναν ολοι ε? μα να μη σε ξερει ο κοσμος να τους πεις την αληθεια τοτε Ελα ντε To hype φταιει,δεν ειχε παιχνιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Εκεί δεν είναι το θέμα στην τελική;Είμαι σίγουρος ότι η Sony είχε κατεβάσει μούτρα που το PS2 δεν ήταν όσο δυνατό όσο το Xbox, την στιγμή που πούλαγε πολύ πιο πολύ. oχι απαραιτητα.. με το πρωτο xbox, η ms ηθελε απλα να βαλει τους developers να port-αρουν τα παντα, ενω παραλληλα να χτισει τις βασεις (1st party, online κλπ) για αυτο που γινεται σημερα. ετσι λοιπον το μηχανημα βγηκε πολυ πιο δυνατο απο τον ανταγωνισμο, και περα απο τις προσπαθειες της ms (1st party/2nd parties οπως halo series, ninja gaiden, pgr series, forza κλπ) oι οποιες ΣΑΦΩΣ και εφεραν τον ορο "κονσολα" να σημαινει πιο πολλα για εναν gamer, απλα ειχαμε μια κονσολα για πορτς, τα οποια ομως ητανε σε βαθμο 99% σαφως ανωτερα απο τις εκδοσεις ps2-gc. αρα λοιπον, απο την αποψη του GAMER (o oποιος θεωρητικα ενδιαφερεται για το καλυτερο), φυσικα και υπηρχε ανταγωνισμος για το ps2, και μαλιστα πολυ δυνατος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Σωστός ο p3tran. Για τους hardcore gamers το Xbox One ήταν πολύ υπολογίσιμο μηχανάκι. Είτε το έβλεπαν σαν ανταγωνιστή, είτε το είχαν αγοράσει. Το πρόβλημα της MS κατά το σχεδιασμό του 360 ήταν πώς θα τα συνδυάσει και τα δύο, δηλαδή ναι μεν να γίνει πιο φιλικό και trendy προς το "μέσο" gamer αλλά να μη χάσουν και τους hardcore. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Μα οι πωλήσεις θα τραβήξουν τους developers... Με την ίδια λογική και η μεγαλύτερη αποτυχία (dreamcast) ήταν ανταγωνιστής... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john2gr Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Ελα ρε, βγάζει το pc των 1200 ευρώ καλύτερα γραφικά από το 360 των 199 ευρώ που κυκλοφόρησε το 2005;Μα αυτό είναι καταπληκτικό! Για την ιστορία, ακόμα και όταν είχε βγει το Xbox360 μερικά (αν όχι τα περισσότερα) multiplatforms ήταν "έτρεχαν" καλύτερα στα PCs (είτε το έλεγαν Quake4, είτε FEAR, είτε Condemned, είτε Prey, είτε NFS: Most Wanted, είτε Oblivion κλπ). Και τότε στην αγορά υπήρχε η 7900GTX. Από τότε που κυκλοφόρησε όμως η 8800GTX κυριολεκτικά παίζει χωρίς αντίπαλο και χρειάστηκε να βγει το Crysis για να πούμε ότι τα βρήκε κάπως σκούρα. Ααα και μην ανησυχείτε για τα PC games, σε λίγο άλλωστε μεταξύ όλων των άλλων έρχεται και το STALKER: Clear Sky PS: Ορίστε και μια καλή λίστα με μερικά παιχνίδια που έρχονται (Releases σε Αμερική και UK). Και προσωπικά δεν χαλιέμαι που είναι Multiplatforms USA Great War Nations: The Spartans 5/01/08 Iron Man 5/01/08 Supreme Commander Gold Edition 5/05/08 Dracula: Origin 5/20/08 Haze 5/20/08 Age of Conan: Hyborian Adventures 5/20/08 Neverwinter Nights 2 Gold 5/27/08 Lost Planet: Extreme Condition Colonies Edition 5/27/08 Mass Effect 5/28/08 Devil May Cry 4 6/02/08 LEGO Indiana Jones 6/03/08 Incredible Hulk 6/03/08 GRID 6/03/08 FlatOut: Head On 6/24/08 Alone in the Dark 6/24/08 Wall-E 6/24/08 Heist 7/01/08 UK Iron Man 01/05/2008 Race Driver: GRID 01/05/2008 Overclocked: A History of Violence 02/05/2008 Sword of the Stars Collectors Edition 11/05/2008 Warhammer: Mark of Chaos - Battle March 16/05/2008 Age of Conan 23/05/2008 Monster Jam 30/05/2008 Brothers in Arms Hell's Highway 01/06/2008 Lost Planet: Extreme Condition Colonies Edition 01/06/2008 Ragnarok 01/06/2008 The Incredible Hulk 01/06/2008 LEGO Indiana Jones - The Original Adventures 06/06/2008 Mass Effect 06/06/2008 Warhammer Online: Age of Reckoning 06/06/2008 Alone in the Dark 20/06/2008 The Chronicles of Narnia: Prince Caspian 20/06/2008 Devil May Cry 4 01/07/2008 T-34 vs Tiger 11/07/2008 Dates subject to change Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Για την ιστορία, ακόμα και όταν είχε βγει το Xbox360 μερικά (αν όχι τα περισσότερα) multiplatforms ήταν "έτρεχαν" καλύτερα στα PCs (είτε το έλεγαν Quake4, είτε FEAR, είτε Condemned, είτε Prey, είτε NFS: Most Wanted, είτε Oblivion κλπ). Και τότε στην αγορά υπήρχε η 7900GTX. Από τότε που κυκλοφόρησε όμως η 8800GTX κυριολεκτικά παίζει χωρίς αντίπαλο.... σα να σε απαταει λιγο η μνημη σου johnny μου.. εγω θυμαμαι ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ την υστερια που ειχε πιασει ολους τους hi-end PCακηδες MEXΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΧΑΚΕΥΤΕΙ ΤΟ OBLIVION, γιατι "μαμα" ητανε οπτικα χειροτερο απο το 360. οσο για το condemned... πως ητανε καλυτερο απο την πρωτη μερα, αφου στο pc βγηκε καννα εξαμηνο++ αργοτερα? στο 360 ηταν 720p 4χΑΑ το νοεμβριο του 2005. ;] το quake ητανε αναγκαστικο port βαση συμβολαιων, και να συζηταμε για πατατες οπως το nfs, για μενα που εχω 360, απλα δεν εχει νοημα, αφου πρωτη μερα αγορασα το 360 μαζι με το gotham racing 3, που ειναι πολυ ευκολα και 500 κλασεις ανωτερο απο ολα τα nfs μαζι!.. επειδη στο pc δεν εχει το καλο πραμα, θα κανουμε συγκρισεις με φτηνα υποκαταστατα? αμ δε! το αυτο ισχυε και για το quake.. και αυτο βγηκε πρωτη μερα, αλλα πρωτη μερα επισης αντι για quake πηρα cod2 και pdz απο shooters.. και παμε παρακατω... να τη χεσω την 8800 και την 20800, εφοσον τα πιο πολλα games που θελω να παιξω δεν βγαινουν καθολου για pc ή αργουν χαρακτηριστικα. και σαν αποδειξη αυτων, δες μονος σου τη λιστα σου: HAZE? σοβαρα? :lol: lego? :lol: hulk?? :lol: ironman και ...narnia? :lol::lol::lol: ε σορυ δηλαδη, αλλα στο δικο μου drive δεν θα μπει κανενα απο αυτα τα χαλια.. το mass effect που ειναι καλο, ΑΚΟΜΑ το περιμενεις. μεχρι και το devil may cry περιμενεις ακομα, που δεν λεει και κατι αξιοσημειωτο.. το βασιλια του ειδους, το ninja gaiden, οι περισσοτεροι pcακηδες μονο ακουστα το εχουνε, και αμα. οποτε τι να λεμε.. ειπαμε, η αγορα εχει μετακινηθει. οποιος θελει ακουει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostacurtas Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Μαλλον η δικια σου μνημη σε απαταει λιγο p3tran... Το Oblivion ηταν αρκετα καλυτερο απο την πρωτη στιγμη στο PC. Το tweaking και το modding, στο οποιο μαλλον αναφερεσαι, εγινε οπως παντα για να τελειοποιηθει το παιχνιδι σε gameplay και γραφικα. Α, μαλλον "ξεχασες" και κατι ακομα... Τα προβληματα που ειχε το Oblivion στο XBOX 360. Προβληματα με το loading, παγωμα στα γραφικα και στον ηχο, save corruption και αλλα. Οριστε και το poll που ειχε γινει στο official forum του Oblivion: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 σορρυ αλλα εισαι αδιαβαστος. οταν ειχε βγαλει η bethesda το oblivion, ειχε δηλωσει ξεκαθαρα οτι στο pc δεν μπορει να εχεις ταυτοχρονα HDR και AA (ενω στο 360 απο την πρωτη στιγμη ειχες both) η λυση ηρθε αργοτερα, και μαλιστα μεσα απο την ελευθερη pc-scene με config files και @@, που επρεπε να κατσεις να βγαλεις τα ματακια σου για να ταστησεις μονος σου. σου θυμιζει κατι τωρα? αν οχι, ψαξε λιγο στο google για να μορφωθεις, γιατι αν δεν το θυμασαι, πολυ απλα συνεπαγεται οτι δεν ειχες σοβαρο μηχανημα επι εποχης oblivion. οσο για τα Polls, μιας και εχω ιδία αποψη (400κατι ωρες) δεν μου λεει τιποτα ενα ελευθερο poll, στο οποιο στην τελικη μπορουν να ψηφισουν χωρις κανεναν ελεγχο και πικραμενοι pcακηδες αλλα και μαραζμενοι psακηδες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Αστε μας ρε παιδιά με τις τοστίερες πια. Μαζεύτε κανα φράγκο να πάρετε κανά μηχάνημα δυνατό και αστέ τα κονσερβοκούτια για τους άσχετους με τον χώρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Αστε μας ρε παιδιά με τις τοστίερες πια. Μαζεύτε κανα φράγκο να πάρετε κανά μηχάνημα δυνατό και αστέ τα κονσερβοκούτια για τους άσχετους με τον χώρο. επειδη η υπεροψια μου τη δινει καμια φορα, σου βαζω στοιχημα οτι τα φραγκα που εχω δωσει μονο για original games τα τελευταια 2 χρονια σε κονσολες, δεν τα εχεις ξοδεψει για αναβαθμισεις pc σε ολη σου τη ζωη... ιδου η ροδος, ιδου και το πηδημα φιλε μου.. check and fire αμα θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arioch79 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 ρε παιδιά, δεν μένουμε ontopic γιατί απεδήμισαν εδώ όλα τα fanboys/trolls από το console games section και δεν βλέπω προκοπή. Ας γράφουμε εδώ μόνο για φήμες σχετικά με το release του GTAIV στα PCs. Και επιτέλους, ξεκολλήστε από αυτά τα εφηβικά κολλήματα. Εντάξει, κι εγώ έτσι ήμουν πριν από 15 χρόνια, υπέρμαχος των home computers (talk about betting on the wrong horse), αλλά μετά i got a life. Πιστεύω ότι όλοι βολευόμαστε με την πλατφόρμα που διαθέτουμε (και όχι την "στηρίζουμε", αυτά είναι για τους fanboys ή όσους έχουν κάποιο άλλο συμφέρον), και ότι αν δούμε ότι δεν ικανοποιεί πλέον τις gaming ανάγκες μας έχουμε την στοιχειώδη νοημοσύνη να απευθυνθούμε κάπου αλλού. Είμαστε όλοι gamers, τι σημασία έχει το μέσο; Εγώ έχω pc γιατί επί του παρόντος (και για καθαρά προσωπικούς λόγους που δεν αφορούν κανένα και τους οποίους δεν μπορεί κανείς να καταρρίψει) το προτιμώ από τις εναλλακτικές gaming πλατφόρμες, αν όμως δω ότι η κατάσταση συνεχίζει να χειροτερεύει (γιατί κακά τα ψέματα, το pc gaming δεν περνάει και την χρυσή εποχή του), θα στραφώ αλλού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Καλά ρε ιερόσυλοι, συγκρίνετε το προαιώνιο pc gaming με μία συγκεκριμένη καταναλωτική συσκευή - κονσόλα? Έχουμε βαρεθεί τα τελευταια δεκαπέντε χρόνια τους κονσολάκηδες να καμαρώνουν τις συσκευές τους. Και να ήταν οι ίδιοι θα ήταν καλά. Την μία είναι οι οπαδοί του Playstation την άλλη του xbox στο μέλλον δεν ξέρω εγώ τι. Pc gaming και κονσόλες δεν μπορούν να συγκριθούν, είναι διαφορετικοί κόσμοι. Απευθύνονται σε εντελώς διαφορετικό κοινό. Τέλλλος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostacurtas Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Επειδη εχουν δικιο οτι ειμαστε off-topic και επειδη οντως το PC vs console το βρισκω πολυ ανουσιο να σου πω μονο p3tran οτι ποτε δεν λεω την γνωμη μου χωρις να γνωριζω. Οντως στην αρχη το PC δεν υποστηριζε HDR + AA, αλλα αυτο εκανε την εκδοση του XBOX 360 καλυτερη; Φυσικα οχι. Αλλωστε η λυση (ενα απλο patch) ηρθε σε λιγοτερο απο δεκα μερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα