Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Aυτο παλι εσυ το επιλεγεις νομιζω ...

Στην καρτελα Audio πας στο Independence radio mode και αντι για radio επελεξε sequential ή shufle.

Έτσι ακριβώς γίνεται! Κ άμα θες κάνεις κ skip στο επόμενο/προηγούμενο κομμάτι(δε θυμάμαι πλήκτρο)!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τρελό κάψιμο το game:lol::lol: To έλιωσα μέσα στο ΣΚ:P Εχω κολλήσει σε μία αποστολή που πρέπει να βρείς κάτι ναρκωτικά μέσα σε ένα παλιό νοσοκομείο. Δεν μπορώ να ξεφύγω με τίποτα από τους μπάτσους:rolleyes:

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

lol το τερμάτισα :P πολύ καλό στόρι για παιχνίδι σαν το Gta :D προσέχετε τι αποφάσεις παίρνετε μέσα στο game μόνο....

Έχει πολλά τέτοια σκηνικά? Έχω παίξει σχεδόν το 30% τουτ παιχνιδιού και μόνο μία φορά είχα επιλογή στο να καθαρίσω κάποιον ή όχι. Σε όλες τις άλλες δεν είχα:o

Επεξ/σία από _Drakos_
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
Δημοσ.

Έχει σκαλώσει κανένας άλλος κάπου στο τέλος στην αποστολή που κυνηγάς μια βάρκα με ένα δίχρονο? Κάνω το αλμα από τη ράμπα πιάνομαι από το ελικόπτερο μου λέει να πατήσω SPACE για να μπω μέσα, το πατάω αφηνιασμένα αλλα το μονο που γίνεται είναι να μου αλλάζει γρήγορα τη λήψη της κάμερας. Μετά από λίγο πέφτω στη θάλασσα και ρίχνει κάτι καντήλια ο Νίκο. Μα τι στο καλο γίνεται εκεί το έχω κάνει 5-6 φορες αλλα μύδια.

Δημοσ.
το πατάω αφηνιασμένα

Αφηνιασμενα ελπιζω να εννοεις επανειλλημενα!

Δεν χρειαζεται κατι αλλο ... Μονο αυτο... κι εγω θυμαμαι μετα την 5η προσπαθεια το καταφερα ...:-D

Δημοσ.

Ναι αυτό εννοώ γρήγορα επανειλημμένα. Αλλα δε γίνεται τίποτα. Έχω κοιτάξει και μέσω google και είδα ότι το έχουνε κι άλλοι πολλοί αυτό το πρόβλημα. Κι από ότι είδα όλοι το έχουνε καταφέρει μετά από πολλές προσπάθειες χωρίς να κάνουνε κάτι το ιδιατερο τη συγκεκριμένη φορα που το πέρασαν. Τι να πω, έχει πηξει ο Νίκο να ρίχνει καντήλια πέφτοντας από το ελικόπτερο.

Δημοσ.
Ναι αυτό εννοώ γρήγορα επανειλημμένα. Αλλα δε γίνεται τίποτα. Έχω κοιτάξει και μέσω google και είδα ότι το έχουνε κι άλλοι πολλοί αυτό το πρόβλημα. Κι από ότι είδα όλοι το έχουνε καταφέρει μετά από πολλές προσπάθειες χωρίς να κάνουνε κάτι το ιδιατερο τη συγκεκριμένη φορα που το πέρασαν. Τι να πω, έχει πηξει ο Νίκο να ρίχνει καντήλια πέφτοντας από το ελικόπτερο.

Εγώ το κανα κανα 10αρια φορές γιατί νόμιζα ότι ήταν θεμα μη σωστής αναγνώρισης χειριστηρίου. Όμως απλά πρέπει να πατάς παρα παρα πολύ γρήγορα

Συμβουλη: Πατα μια φορά το scpacebar με το αριστερό χέρι και μία το δεξι, κάνε λίγη προπόνηση και θα δείς, ότι έτσι αυξάνεις πάρα πολύ την συχνότητα χτυπημάτων.

Δημοσ.
Έχει σκαλώσει κανένας άλλος κάπου στο τέλος στην αποστολή που κυνηγάς μια βάρκα με ένα δίχρονο? Κάνω το αλμα από τη ράμπα πιάνομαι από το ελικόπτερο μου λέει να πατήσω SPACE για να μπω μέσα, το πατάω αφηνιασμένα αλλα το μονο που γίνεται είναι να μου αλλάζει γρήγορα τη λήψη της κάμερας. Μετά από λίγο πέφτω στη θάλασσα και ρίχνει κάτι καντήλια ο Νίκο. Μα τι στο καλο γίνεται εκεί το έχω κάνει 5-6 φορες αλλα μύδια.

Aφού πατήσεις το spacebar και μπεις μέσα στο ελικόπτερο μετά θα πρέπει να γυρίσεις και την κάμερα πουαν θυμάμαι καλά πρέπει να είναι το mouse.

Δημοσ.

Έχω κολλήσει σε μία αποστολή. Την έχω προσπαθήσει 17 φορές και όλο ψοφάω. Είναι μία λυστεία τράπεζας, που μετά σε κυνηγάνε όλοι οι μπάτσοι από το GTA 1, GTA 2, GTA 3, GTA 4. :rolleyes: Καμία ιδέα?:o

Δημοσ.

Καμία ιδέα φοβερά δύσκολή αποστολή. Καλό είναι να τους τρελάνεις στην χειροβομβίδα ιδίως μέσα στο metro γιατί δεν θα την βγάλεις εύκολα.

• Moderators
Δημοσ.

Cover και πολυβόλο με headshots. :P

Δεν μου φάνηκε τόσο δύσκολη (ίσως γιατί την έβγαλα με την πρώτη, δεν θυμάμαι πόση health, αλλά δεν πρέπει να είμουν critical στο τέλος), πάντως σίγουρα ήταν μακρόσυρτη. Βέβαια παίρνεις και πολύ χρήμα ε; :P

Δημοσ.

Μια απορία ρε παιδιά! Απο ένα σημείο κ μετά, τα χρήματα που παίρνεις απο τις αποστολές δεν είναι άχρηστα? Εννοώ αφού ούτε σπίτια μπορείς να αγοράζεις ούτε τπτ. Μόλις έχεις αρκετά χρήματα για τα όπλα, τα υπόλοιπα είναι άχρηστα κατα τη γνώμη μου...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...