Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακριβως γι αυτο ειναι που φταιει το παιχνιδι και οχι το pc σου.

Η απολυτη αποδειξη σε αυτο ειναι οτι ακομα και αν δοκιμασεις να το παιξεις με το "auto configuration" που κανει το παιχνιδι και οχι με τοσο επιθετικα settings οπως εχεις, θα δεις οτι η συμπεριφορα των frames ειναι ακριβως η ιδια.!

Νομιζω ομως κακως αφαιρεσες το 2ο patch. Πολλες περισσοτερες οι δυνατοτητες στα settings.

Να σκεφτεις οτι το "auto configure" με εβαζε σε 1680*1050 ενω με το 2ο patch μειωνει απο μονο του τα shadow/water quality και δινει 1920*1200 που ειναι και η native του μονιτορ.

Τι αφαιρεσεις παρατηρησες στο 1.0.2 που σε εκανε να το βγαλεις; Προσωπικα δεν προσεξα το παραμικρο ....

Δημοσ.

Το παρέλαβα :P Πρώτη φορά παιχνίδι μου πήρε τόση ώρα εγκατάσταση:rolleyes: Τέσπα. Επισκέφτηκα και τις σελίδες για τα patch και μου κάνει download μόνο 1. To παλιό, το 1ο patch δηλαδη δεν μου έχει επιλογή για download. Το ελάχιστο που το έπαιξα παίζει μια χαρά:-) Ερώτηση. Που σκατά είναι η λίστα με τις χώρες του multiplay για να φτιάξω ένα αντιστοιχο account??

Δημοσ.
Ακριβως γι αυτο ειναι που φταιει το παιχνιδι και οχι το pc σου.

Η απολυτη αποδειξη σε αυτο ειναι οτι ακομα και αν δοκιμασεις να το παιξεις με το "auto configuration" που κανει το παιχνιδι και οχι με τοσο επιθετικα settings οπως εχεις, θα δεις οτι η συμπεριφορα των frames ειναι ακριβως η ιδια.!

Νομιζω ομως κακως αφαιρεσες το 2ο patch. Πολλες περισσοτερες οι δυνατοτητες στα settings.

Να σκεφτεις οτι το "auto configure" με εβαζε σε 1680*1050 ενω με το 2ο patch μειωνει απο μονο του τα shadow/water quality και δινει 1920*1200 που ειναι και η native του μονιτορ.

Τι αφαιρεσεις παρατηρησες στο 1.0.2 που σε εκανε να το βγαλεις; Προσωπικα δεν προσεξα το παραμικρο ....

Και σε εμένα με το 2ο patch ήταν κάπως καλύτερη η κατάσταση. Λείπουν διάφορα αντικείμενα απο την πόλη, όπως παγκάκια, news stands, σκάλες σε κτίρια κ hot dogs vendors κτλ. Δεν είναι τπτ τρομερό, αλλά για εμένα η σημαντική διαφορά(μαγκιά) του, με τα υπόλοιπα παιχνίδια, ήταν αυτή η αίσθηση της ζωντανής πόλης.

Δημοσ.

παιδες ξερει κανεις πως βαζω δικια μου μουσικη στο ραδιο ?

εχω την εντυπωση οτι ελεγε στην αρχη,στα πρωτα saves αλλα δεν 8υμαμαι τωρα...

αν μπορει καποιος να μου πει αναλυτικα τι πρεπει να κανω

ευχαριστω:-)

Δημοσ.
lol το τερμάτισα :P πολύ καλό στόρι για παιχνίδι σαν το Gta :D προσέχετε τι αποφάσεις παίρνετε μέσα στο game μόνο....

εγω βαριεμαι να κανω αποστολες μ'αρεσει περισοτερο να βγαζω τα γουστα μου με τα αμαξια επειδη ειναι και ρηαλλλλ τα γραφικα !!!

CPU : intel core 2 quad 2.40 Ghz q6600 με O.C. 3.12 Ghz / MBoard : Asus P5k / Ram : 2x1 DDR2 / Vga :Nvidia 8800 GTs 512

Δημοσ.
παιδες ξερει κανεις πως βαζω δικια μου μουσικη στο ραδιο ?

εχω την εντυπωση οτι ελεγε στην αρχη,στα πρωτα saves αλλα δεν 8υμαμαι τωρα...

αν μπορει καποιος να μου πει αναλυτικα τι πρεπει να κανω

ευχαριστω:-)

Copy-paste στον φάκελο Rockstar Games>GTA IV> User Music..Στα έγραφα σου βρίσκεται.

Δημοσ.
Copy-paste στον φάκελο Rockstar Games>GTA IV> User Music..Στα έγραφα σου βρίσκεται.

Ακόμα καλύτερα μάλιστα, μπορείς να βάλεις συντομεύσεις των MP3s σου στο συγκεκριμένο φάκελο, για να μην πιάνουν και χώρο...;)

Δημοσ.

Ωραίος Olorin, πολύ χρήσιμη η επισήμανση σου, σε ποίον σταθμό πρέπει νά 'μαι συντονισμένος ;;

Δημοσ.

Το σπαστικό είναι οτι ακόμα κι εκεί έχει παρουσιαστές και διαφημίσεις.Και μιλάμε γενικώς στο GTA 4 το χουν ξεσκίσει στη διαφήμιση με τις γνωστές βλακείες "...Make love or die making love with a horse..."

Εγώ σε όλο το παιχνίδι έπιασα τον εαυτό μου να πατάει X συνέχεια για να κλείνει το ραδιόφωνο.Πολύ χάλια.

Δημοσ.
Το σπαστικό είναι οτι ακόμα κι εκεί έχει παρουσιαστές και διαφημίσεις.Και μιλάμε γενικώς στο GTA 4 το χουν ξεσκίσει στη διαφήμιση με τις γνωστές βλακείες "...Make love or die making love with a horse..."

Aυτο παλι εσυ το επιλεγεις νομιζω ...

Στην καρτελα Audio πας στο Independence radio mode και αντι για radio επελεξε sequential ή shufle.

Δημοσ.

συμφερει να το παρω στο pc???kai να παιζω με πληκτρολογιο??και επεξεργαστη

intel Core 2CPU 6300 @ 1.86GHz:-(

μνημη 2.00GB:shock:

γραφικα NVIDIA Ge Force 7600GS:cry: <---TA ΓΡΑφικα που ζηταει minimυm ειναι 7900GS λετε να μη παιζει?

Windows vista home premium 32bit SP1:whistle:

και gia online conn-x 1mbps :lol:

Υ.Γ ειναι περσινο pc

απαντηστε μου αν συμφερει σε αυτο to pc και αν ειναι και καλο pc:-D

Δημοσ.
συμφερει να το παρω στο pc???kai να παιζω με πληκτρολογιο??και επεξεργαστη

intel Core 2CPU 6300 @ 1.86GHz:-(

μνημη 2.00GB:shock:

γραφικα NVIDIA Ge Force 7600GS:cry: <---TA ΓΡΑφικα που ζηταει minimυm ειναι 7900GS λετε να μη παιζει?

Windows vista home premium 32bit SP1:whistle:

και gia online conn-x 1mbps :lol:

Υ.Γ ειναι περσινο pc

απαντηστε μου αν συμφερει σε αυτο to pc και αν ειναι και καλο pc:-D

Από επεξεργαστή κόβεσαι με την μία, λόγω πολύ χαμηλής συχνοτητας και μάλιστα σε 2 πυρίνες. (θα πρέπει να μπεις στην διαδικασία του overclock για 2,5GHz και πάνω)

Από κάρτα γραφικών θα μπορέσεις να κάνεις κάτι, αλλά όλα στο low και σε ανάλυση κοντά στα 1024χ768, αρκεί η κάρτα σου να έχει μνήμη τουλάχιστον 512ΜΒ.

Τα vista με τα 2GB θα στο ζορίσουν το παιχνίδι, οπότε ή βάζεις τουλάχιστον 1GB(2χ512ΜΒ) ακόμα ή μεταφέρεσαι στα XP SP3 32bit.

Σε γενικές γραμμές δεν θα ευχαριστηθείς παιχνίδι. Αν έχεις κονσόλα πάρτο για αυτήν.

Μπορείς πάντα να το δοκιμάσεις με μια έκδοση από κάποιον θείο, πριν προβείς σε αγορά, καθώς δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Με 1mbps σε 1-4 μέρες θα το έχεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...