Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Επειδή εγώ σήμερα το παρήγγειλα, να ρωτήσω, τα πατσάκια τα κατεβάζουμε από το site της rockstar?:o Του φούστη, 2 βδομάδες έχω το pc αν δεν παίζει να πάνε να κάνουνε σεξ:P

Μην είσαι τόσο σίγουρος :P αν κ στο εύχομαι! Ναι έχει link μόλις ξεκινάς για τα patch. Αλήθεια για πες τα χαρακτηριστικά του pc!

Δημοσ.
Με γειες! Περιμένω να μου πεις πως παίζει το GTA IV! Μη με ξεχάσεις:-D

Καμία πρόβλεψη μπορείς να κάνεις?? Σαν ρουλέτα ρε γμτ μου φαίνεται αυτό το game:X

Δημοσ.

Τελικά στο e-shop 1 μέρα = 72 ώρες:mad: Έκανα χθες την παραγγελία και μάλιστα για να το παραλάβω από κατάστημα, και θα το πάρω αύριο λένε. Και στην σελίδα τους γράφει παράδωση αυθυμερόν για το Game:mad::mad:

Δημοσ.
Καμία πρόβλεψη μπορείς να κάνεις?? Σαν ρουλέτα ρε γμτ μου φαίνεται αυτό το game:X

μια χαρά θα παίζεις ;)

Εξαρτάται το πως εννοεί ο καθένας το μια χαρά :-D και σε τι settings! Με το δικό μου pc έχω κάτι τρελα frame drops, ειδικά βράδυ κ με βροχή, με όλα maximum(όσο με αφήνει)!

EDIT: θα ανεβάσω φώτο με τα settings σε λίγο!

Δημοσ.

πφφ δε μας χέζετε με τα frames και τα σκαλώματα δες πίσω σελίδες έχω ποστάρει με τι settings το παίζω δεν έχω βάλει fraps αλλά από την στιγμή που παίζετε χωρίς να κολλάει και χωρίς frame droop και λούτσες μπλε στα @@ μου όσα fps και να βγάζει

Δημοσ.
πφφ δε μας χέζετε με τα frames και τα σκαλώματα δες πίσω σελίδες έχω ποστάρει με τι settings το παίζω δεν έχω βάλει fraps αλλά από την στιγμή που παίζετε χωρίς να κολλάει και χωρίς frame droop και λούτσες μπλε στα @@ μου όσα fps και να βγάζει

Καταρχήν ηρέμισε :-( Δε καταλαβαίνω γιατί μου επιτίθεσαι.

gtaiv2009021215044399bl5.jpg

Αυτές είναι οι ρυθμίσεις μου, με το 1ο patch, γιατί το 2ο αφαιρεί αρκετά πράγματα απο την πόλη κ το έβγαλα.

Δημοσ.

δεν σου επιτίθομαι :P απλά έχω βαρεθεί την καραμέλα των Fps

δες τις δικές μου ρυθμίσεις και θα δεις λογικό είναι να μην την παλεύεις με την GTX

Δημοσ.
δεν σου επιτίθομαι :P απλά έχω βαρεθεί την καραμέλα των Fps

δες τις δικές μου ρυθμίσεις και θα δεις λογικό είναι να μην την παλεύεις με την GTX

Ούτε εγώ είμαι υπέρμαχος των FPS, γιατί ο καθένας ορίζει διαφορετικά τι είναι playable κ τι όχι. Όταν όμως υπάρχουν τρελά drop είναι "σφάλμα" του παιχνιδιού κ όχι του hardware νομίζω. Τις είδα τις ρυθμίσεις σου :-) Κ εμένα με το 2ο patch πήγαινε καλύτερα, αλλά μείωνε στοιχεία του παιχνιδιού που το κάνουν(για εμένα) να διαφέρει. Είναι το 1ο παιχνίδι πάντως που αντιμετωπίζω "πρόβλημα" με το pc μου(αν κ πιστεύω οτι είναι θέμα κακού optimization).

Δημοσ.

Δεν φταιει σε καμια περιπτωση το pc σου... Φταιει το παιχνιδι.

Παρεμπιπτόντως παρολο που το benchmark του παιχνιδιου βγαζει 50+ frames, μεσα στο παιχνιδι και μεσα σε αυτοκινητο εν κινηση το fraps δινει 20-25 frames max ανεξαρτητως ωρας/καιρου.

Οποτε ναι, και το παιχνιδι φταιει και τα fps δεν παιζουν κανενα ρολο αρκει να ειναι playable με full γραφικα.

Δημοσ.

Παρεμπιπτόντως παρολο που το benchmark του παιχνιδιου βγαζει 50+ frames, μεσα στο παιχνιδι και μεσα σε αυτοκινητο εν κινηση το fraps δινει 20-25 frames max ανεξαρτητως ωρας/καιρου.

Οποτε ναι, και το παιχνιδι φταιει και τα fps δεν παιζουν κανενα ρολο αρκει να ειναι playable με full γραφικα.

+1

Και με 25(για εμένα τουλάχιστον) είναι στο όριο. Έλα όμως που πέφτει κ σε κάτι 18-19 !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...