panagiotis3600 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Γεια σας παιδια! υπαρχει μηπως το καινουριο Patch το 2ο Patch για το GTAiv. Στο Πηση μου δεν κολαει τοσο το Gta Δινω 35-45 FPS στα δυσκολα γραφικα και MAX 60 { intel core 2 quad (2.4GHz)-O.C.-3.1GHz:shifty: Nvidia Geforce 8800 Gts 512 Ram 2 Gb λειτουργικο Windows vista x32bit Sp1} Απλα καμια φορα επειδη η μνημη ΡΑΜ ειναι γεματη στο φουλ κολαει και με πεταει ! :-(
XronisR Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Απαγορευεται το ποσταρισμα για crack/serial κτλ.Εφοσον σ'αρεσει το παιχνιδι πρεπει να το αγορασεις..
soiramk Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Γεια σας παιδια! υπαρχει μηπως το καινουριο Patch το 2ο Patch για το GTAiv.Στο Πηση μου δεν κολαει τοσο το Gta Δινω 35-45 FPS στα δυσκολα γραφικα και MAX 60 { intel core 2 quad (2.4GHz)-O.C.-3.1GHz:shifty: Nvidia Geforce 8800 Gts 512 Ram 2 Gb λειτουργικο Windows vista x32bit Sp1} Απλα καμια φορα επειδη η μνημη ΡΑΜ ειναι γεματη στο φουλ κολαει και με πεταει ! :-( Σε τι settings παίρνεις τόσα FPS? Το patch μπορείς να το κατεβάσεις μέσω Social Club.
Nikosgiann Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 truly sorry για το post...δεν ηξερα οτι δεν πρεπει να γραφουμε κατι τετοιο.. και παλι συγγνωμη
panosno1com Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 παιδια υπαρχει τροπος να μεταφερουμε save games που βρισκουμε στο ιντερνετ στο δικο μας παιχνιδι?
XronisR Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 παιδια υπαρχει τροπος να μεταφερουμε save games που βρισκουμε στο ιντερνετ στο δικο μας παιχνιδι? Φυσικα..Απλα τα αποθηκευεις στο directory: C:\Users\User's Name(p.x. Giannis)\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV\savegames
ksaplostra Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Ναι φυσικα υπαρχει τροπος. Καπου στα options του control λεει κατι για map μπες και κανε τις αλλαγες που θες. οποτε μπαίνω controls απλά μου δείχνει 2 χειριστήρια του xbox χωρίς δυνατότητα αλλαγής του χειρισμού.. Επίσης έβαλα ένα pad κι ενώ στα windows το βλέπει κανονικά(control panel) στο game...ΔΕΝ... τι στο διάολο γίνετε μαυτό το παιγνίδι...
petris007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Εχω το εξης προβλημα: οταν παιζω το gta iv μετα απο ενα λεπτο κολλαει, μετα κανει επανεκινηση το pc και μου κανει αναφορα για σοβαρο σφαλμα. Αυτο το προβλημα το ειχα στο crysis οταν φορτωνε την πιστα αλλα και στο gta san andreas οταν εβγαινα απο το παιχνιδι. (Εχω mobo gigabyte ep35-dsel, cpu intel core 2 duo 8400, gpu asus 4850 512mb GDDR3, 4x1GB kinstone ram 800mhz, seagate500gb,PSU-750W.) Παιδια πειτε καμια ιδεα να με σωσετε........................
panagiotis3600 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Σε τι settings παίρνεις τόσα FPS? Το patch μπορείς να το κατεβάσεις μέσω Social Club. Σε μιντιουμ ολα επιδι η καρτα γραφικων μ ειναι 512 αλλα εχω ακουσει οτι δινει παραπανω ΦΠΣ αν εχεισ τετραπιρινο γιανα βοηθαει την καρτα γραφικων,τον επεξεργστη μ τον εχω και οβερκλοκ στα 3.1 !!! και δινω παραπανω ^^!!
_Drakos_ Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Το παρηγγειλα κι εγώ Για να δούμε τι ψάρια πιάνει Να πω επίσης ότι το σκρούτζαρα και βγάζει το e-shop την χαμηλότερη τιμή.
panosno1com Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Φυσικα..Απλα τα αποθηκευεις στο directory:C:\Users\User's Name(p.x. Giannis)\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV\savegames οκ ,παντως με τα δικα μου που ειχα πριν το φορματ δε μου παιζει το παιχνιδι...
filarhos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 οκ ,παντως με τα δικα μου που ειχα πριν το φορματ δε μου παιζει το παιχνιδι... Φίλε μου για δες αυτό, δεν το έχω δοκιμάσει αλλά αξίζει να προσπαθήσεις: 1. Copy the files, SGTA4xx, from the folder "C:\Users\XXXXX\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV\savegames\user_xxxxxxxxxxxxxx\" (for vista) or "C:\Documents and Setting\XXXX\Application Data\Local\Rockstar Games\GTA IV\savegames\user_xxxxxxxxxxxxxxxx\ (XP) on your old installation to a safe place. *NOTE, make sure u have 'show hidden files and folders' checked in Tools>Folder options>View 2. Go to your new installation and create a new Games for Windows live offline account. 3. Download XLive Wrapper from: http://blog.gib.me/wp-content/uploads/2008...rapper_1207.zip (this is for the new version of GTA4 so install the patch first) 4. Read the instructions, then install Xlive Wrapper. 5. Copy the old saved game files and put them under the new installation "C:\Users\XXXXX\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV\savegames\user_xxxxxxxxxxxxxx\" folder. 6. Run the game, cross your fingues and try to load the saved games. (should work) if it didnt, try re-installing Xlive Wrapper. Hope it helped. smile.gif and if you are running windows vista. don't forget to back up the files here: C:\Users\******\AppData\Local\Rockstar Games Το βρήκα σε ένα site!!!
panosno1com Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) @filarhos θα το δοκιμασω Edit: για καποιο λογο μου κολλαει και δε μπαινει με καμια εκδοση του παιχνιδιου Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2009 από panosno1com
_Drakos_ Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Επειδή εγώ σήμερα το παρήγγειλα, να ρωτήσω, τα πατσάκια τα κατεβάζουμε από το site της rockstar? Του φούστη, 2 βδομάδες έχω το pc αν δεν παίζει να πάνε να κάνουνε σεξ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα