Tilemaxx Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Αν το έχεις αυθεντικό το παιχνίδι, νομίζω μπορεις να επαναφέρεις το save απο το social club, με το serial και το username σου, απλά κάνεις login νομίζω, δεν ξέρω καθόλου δεν το έχω για PC.
javaneze Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Εισαι σιγουρος?Εγω εχω Vista Ultimate SP1 εχω βαλει την εκδοση 1.0.2 και δεν κολαει τιποτα.... Aστα φιλε απογοητευση. Κανω τα παντα στα vista και ανοιγω τα XP μονο για το gta4. Eυτυχως που με φωτισε και τα κρατησα. Vista 64bit ultimate SP1 χωρις κανενα αλλο update, 1.0.2 gta4 αγορασμενο, 181.22 nvidia ... Α, απενεργοποιησα και το superfetch αλλα καμια διαφορα. Θα τα εριχνα στην καρτα οτι ειναι καινουρια κτλ αλλα αφου στα XP το παιχνιδι φυσαει ... Επισης αντιθετα απο τα XP που συνερχονται αμεσως, τα vista θελουν γυρω στα 2 ολοκληρα λεπτα να συνελθουν αφου κλεισει το παιχνιδι ... Θα δοκιμασω αυριο να βαλω την παραμετο -DX9 που υποτιθεται θα το τρεξει με το 9 αντι το 10 να δω μηπως αλλαζει κατι. Εσυ τα 64bit εχεις ή τα 32;
filarhos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Πώς κάνουμε back up τα saves του παιχνιδιού;;; Ποιά αρχεία πρέπει να κρατήσω στα Vista ;;; Μήπως κάνω αυτό το φορματ. Ευχαριστώ Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2009 από filarhos
XronisR Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Aστα φιλε απογοητευση. Κανω τα παντα στα vista και ανοιγω τα XP μονο για το gta4.Eυτυχως που με φωτισε και τα κρατησα. Vista 64bit ultimate SP1 χωρις κανενα αλλο update, 1.0.2 gta4 αγορασμενο, 181.22 nvidia ... Α, απενεργοποιησα και το superfetch αλλα καμια διαφορα. Θα τα εριχνα στην καρτα οτι ειναι καινουρια κτλ αλλα αφου στα XP το παιχνιδι φυσαει ... Επισης αντιθετα απο τα XP που συνερχονται αμεσως, τα vista θελουν γυρω στα 2 ολοκληρα λεπτα να συνελθουν αφου κλεισει το παιχνιδι ... Θα δοκιμασω αυριο να βαλω την παραμετο -DX9 που υποτιθεται θα το τρεξει με το 9 αντι το 10 να δω μηπως αλλαζει κατι. Εσυ τα 64bit εχεις ή τα 32; Εγω εχω βεβαια την HD4870 1GB με τους τελευταιους Catalyst drivers που βγαλανε για 64bit.Ναι εχω τα Vista Ultimate 64bit SP1 και παρολο που ακουγα χιλιαδες πραματα για τα Vista ομολογω πως ειναι κορυφαια...Απλα απενεργοποιεις το UAC και εισαι οκ...2 λεπτα για να επανερθει??Περιεργα πραματα..Σιγουρα κατι δεν παει καλα με το λειτουργικο...Εγω παιζω και ταυτοχρονα μιλαω msn και ειμαι firefox!To συστημα μου ειναι στην υπογραφη...
theo1983 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Γεια σας παιδια! αντιμετωπιζω το εξης προβλημα στο gta4. Πριν ξεκινισει το παιχνιδι,στην οθονη πριν το load,που κανει κατι σαν παρουσιαση των χαρακτηρων,με βγαζει στα windows με το εξης μηνυμα fatal error resc10!! Ξερει κανεις τι μπορω να κανω γι αυτο?? Οταν βεβαια βαζω τα textures στο medium τo game ξεκινα και παιζει κανονικα και οταν τα αλλαζω παλι κατα την διαρκεια του παιχνιδιου σε high τοτε ολα παλι οκ!! απλα θελω να ρωτησω εαν με αυτη την λυση που βρηκα φορτωνει οντως τα high textures ή πρεπει να το κανω restart το game πραγμα που σημαινει οτι δεν θα το ξεκινησει ετσι??? Το παιχνιδι ειναι εγκατεστημενο σε windows vista ultimate 64 bit-SP1 μe net framework 3.5 kai nvidia drivers 181.22 με τα εξης settings: ολα στο high εκτος απο το shadow quality medium και Render V. στο very high,view distance 16. Hardware: CORE2QUAD Q6600@3Ghz, Zalman 9700led,gigabyte x-38dq6(F8 bios),6GB Musckin 800mhz,asus gtx295,enermax 650watt,case:Thermaltake Eureka,monitor:samsung T220.
javaneze Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Υποθετω εχεις κατεβασει και το 1.0.2 update του παιχνιδιου ... Δυστυχως δεν εχω λυση στο προβλημα σου απλα να σου πω οτι απο οτι θυμαμαι χρειαζεται restart για να φορτωσει τα high textures.
theo1983 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 ναι το εχω κατεβασει και το 1.0.2. οποτε λες να χρειαζεται restart για να τα φορτωσει?? ετσι ομως δεν θα το ξεκινα....
javaneze Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Ριξε μια "at your own risk" ματια εδω φιλε http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=380991
Jeff__Hardy Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 παιδιά εγώ έχω GTA IV για PC με VISTA:-D
activex Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 του επαιξε κανενος στα windows 7 (beta) ;
ksaplostra Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 ρε παιδιά γιατί ενώ(πλέον) το παιγνίδι τρέχει σα νεράκι,κάποια στιγμή μου πετάει ένα σφάλμα: out of video memory please restart your machine? ΥΓ: υπάρχει τρόπος να αλλάξω τα controls όπως εγώ θέλω? γιατί με τα awds δεν μπορώ ναι παίξω!!!
Vatos_locos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 same shit here... αλλά μία φορά στο άκυρο λογικά επειδή έχουμε καρφώσει τα settings όσο πάνε και βαράει κόκκινα
manom18x Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 υπάρχει τρόπος να αλλάξω τα controls όπως εγώ θέλω? γιατί με τα awds δεν μπορώ ναι παίξω!!! Ναι φυσικα υπαρχει τροπος. Καπου στα options του control λεει κατι για map μπες και κανε τις αλλαγες που θες.
javaneze Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 ρε παιδιά γιατί ενώ(πλέον) το παιγνίδι τρέχει σα νεράκι,κάποια στιγμή μου πετάει ένα σφάλμα: out of video memory please restart your machine? Αυτο μου το κανει μονο με τα Vista64. Στα XP32 τρεχει απροβληματιστα ανεξαρτητως ωρας. (Εχω κλεισει και 5ωρο multiplayer παντα.) Και στα 2 τα settings ειναι στα κιτρινα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα