kapezanos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 εγκατεστησε τους drivers καρτας γραφηκων και motherboard και κανε τα τελευταια updates αν παλι δεν πιανει... Τελικα δεν ειχα περασει το service pack 1 των vista γ αυτο δεν εμπαινε!!τωρα εχω αλλο προβλημα!πως θα μεταφερω τα save μου?εκανα αντιγραφη στο φακελο αλλα μεσα στο παιχνιδι μου λεει load failed check your hard drive!!τι παιζει εδω?????
soiramk Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Ξέρετε αν τα achievements γίνονται στην έκδοση του θείου? Μόλις έκανα το Gobble Gobble(Score 3 strikes in a row, a turkey, in 10-pin bowling) κ δεν έγινε τπτ. Έχει κάνει κάποιος κανένα σε έκδοση απο το θείο?
mits@kos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Καλά ρε, όλοι από τους θείους σας τα έχετε? Αν θέλατε τόσο πολύ το παιχνίδι, χάθηκε ο κόσμος να κόψετε μερικές εξόδους για 1-2 βδομάδες να το πάρετε? Το κόβω γιατί δεν είμαι το Ηθών...
soiramk Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Καλά ρε, όλοι από τους θείους σας τα έχετε? Αν θέλατε τόσο πολύ το παιχνίδι, χάθηκε ο κόσμος να κόψετε μερικές εξόδους για 1-2 βδομάδες να το πάρετε? Το κόβω γιατί δεν είμαι το Ηθών... Καλά κάνεις κ το λες! Αν το παιχνίδι ήταν καλύτερα optimized για pc θα το είχα αγοράσει ήδη! Αλλά με αυτά που κάνει η R* με τα μούφα patch το σκέφτομαι! Αν γνωρίζει κάποιος ας μου απαντήσει.
mits@kos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Σίγουρα, το παιχνίδι έτσι όπως είναι τώρα δεν αξίζει τα λεφτά του. Γι' αυτό και δεν το αγόρασα ακόμη και περιμένω ή να βγεί patch της προκοπής ή να πέσει η τιμή στα 20-25...
soiramk Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Σίγουρα, το παιχνίδι έτσι όπως είναι τώρα δεν αξίζει τα λεφτά του. Γι' αυτό και δεν το αγόρασα ακόμη και περιμένω ή να βγεί patch της προκοπής ή να πέσει η τιμή στα 20-25... Οπότε έρχεσαι στα λόγια μου Θες σε παρακαλώ να μου λύσεις την απορία για τα achievements μιας κ έχουμε την ίδια έκδοση?
mits@kos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Ίδια έκδοση? Μα δεν έχω το παιχνίδι!!!! Δεν διάβασες ότι θα το αγοράσω όταν patchαριστεί επαρκώς ή όταν πέσει η τιμή???
soiramk Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Νόμιζα οτι το είχες δοκιμάσει μιας κ ήξερες τα προβλήματα των patch. SORRY
javaneze Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Εγκατεστησα για δοκιμη vista ultimate 64bit SP1. Εβαλα και το gta4 να δουμε τι θα δουμε ... Τρελη αλλαγη προς τα κατω. Τρελο frame dropping και lag στο offline. Προβληματα που ποτε δεν συναντησα στα XP32bit με ακριβως τα ιδια settings. Τα ριχνω στους nvidia drivers για τα vista64 γιατι αλλου δεν παει το μυαλο μου ....
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Έχεις τους 181.22;
Westplay Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Τελικα δεν ειχα περασει το service pack 1 των vista γ αυτο δεν εμπαινε!!τωρα εχω αλλο προβλημα!πως θα μεταφερω τα save μου?εκανα αντιγραφη στο φακελο αλλα μεσα στο παιχνιδι μου λεει load failed check your hard drive!!τι παιζει εδω????? Το ειχα παθει κιεγω, πηγαινε εδω http://rapidshare.com/files/194268536/solution.zip και μετα αντεγραψε το αρχειο στο φακελο του παιχνιδιου, τρεξε το αρχειο, σβησε το μετα οταν τελειωσει και θα μπορεις να παιξεις με τα saves σου. Λογικα πρεπει να δουλεψει,
javaneze Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Έχεις τους 181.22; Ναι ... τους κατεβασα πριν την εγκατασταση των vista
XronisR Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Εγκατεστησα για δοκιμη vista ultimate 64bit SP1.Εβαλα και το gta4 να δουμε τι θα δουμε ... Τρελη αλλαγη προς τα κατω. Τρελο frame dropping και lag στο offline. Προβληματα που ποτε δεν συναντησα στα XP32bit με ακριβως τα ιδια settings. Τα ριχνω στους nvidia drivers για τα vista64 γιατι αλλου δεν παει το μυαλο μου .... Εισαι σιγουρος?Εγω εχω Vista Ultimate SP1 εχω βαλει την εκδοση 1.0.2 και δεν κολαει τιποτα....
soiramk Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Αν θέλει κ μπορεί να με βοηθήσει κάποιος θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα! Χωρίς να πιάσουμε πάλι τη συζήτηση για την πειρατεία κτλ αν γίνετε. Λοιπόν έχω την έκδοση των "ΞΥΡΑΦΙΩΝ" κ απο μέρα σε μέρα περιμένω το αυθεντικό(το έχω παραγγείλει απο το e-shop). Είμαι γύρω στο 50%, υπάρχει τρόπος να μεταφέρω τα save μου στο αυθεντικό, με κανονικό GFWL κ όχι offline account κ τέτοια που έχω τώρα?
antonis8190 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Παιδιά πριν λίγο καιρό αναγκάστηκα να κάνω format και έχασα το save που είχα στο gta iv. Είχα φτάσει περίπου στο 50% αν κάποιος έχει ένα save εκεί κοντά και μπορεί να μου το στείλει θα μου κάνει πολύ μεγάλη χάρη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα