Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ok thnx kapezano! ;)

εγω τον Ε8500 τωρα πια 8α τον αλλαξω οταν βγει το cod6 με καποιον q-core...ετσι κ αλλιως και οι q-core ειναι s775 κ δεν 8α χρειαστω να αλλαψω και μητρικη...

ποτε κ με ποια καρτα 8α μ συμβουλευατε να αλλαξω την 4830 την οποια εχω για καλυτερες επιδοσεις στο gta iv?? ή μηπως να μην την αλλαξω ακομα.?

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ok thnx kapezano! ;)

εγω τον Ε8500 τωρα πια 8α τον αλλαξω οταν βγει το cod6 με καποιον q-core...ετσι κ αλλιως και οι q-core ειναι s775 κ δεν 8α χρειαστω να αλλαψω και μητρικη...

ποτε κ με ποια καρτα 8α μ συμβουλευατε να αλλαξω την 4830 την οποια εχω για καλυτερες επιδοσεις στο gta iv?? ή μηπως να μην την αλλαξω ακομα.?

Δημοσ.
ok thnx kapezano! ;)

Μην κάνεις κάμια βλακεία και αλλάξεις έναν από τους καλύτερου επεξεργαστές για gaming που υπάρχει αυτή την στιγμή... Βάλε μια καλύτερη κάρτα και θα είσαι μια χαρά γιατί η 4830 είναι αρκετά αδύναμη.

Τέλος άκυρο αυτό που έλεγα για το ότι λύθηκαν τα προβλήματα με το τελευταίο patch. Σήμερα έπαιξα κάποιες ώρες το game και φυσικά τα frame drop επανήλθαν όπως και πριν και σε στιγμές που είχε βροχή και ομίχλη υπήρχε η ίδια κατάσταση με πριν.

Δημοσ.
ok thnx kapezano! ;)

Μην κάνεις κάμια βλακεία και αλλάξεις έναν από τους καλύτερου επεξεργαστές για gaming που υπάρχει αυτή την στιγμή... Βάλε μια καλύτερη κάρτα και θα είσαι μια χαρά γιατί η 4830 είναι αρκετά αδύναμη.

Τέλος άκυρο αυτό που έλεγα για το ότι λύθηκαν τα προβλήματα με το τελευταίο patch. Σήμερα έπαιξα κάποιες ώρες το game και φυσικά τα frame drop επανήλθαν όπως και πριν και σε στιγμές που είχε βροχή και ομίχλη υπήρχε η ίδια κατάσταση με πριν.

Δημοσ.

Ναι εχεις δικιο, ο Sam πρεπει να αλλαξει καρτα αλλα οταν πεσουν οι τιμες των i7 σε φυσιολογικα επιπεδα,που νομιζω οτι θα γινει συντομα,ε επιβαλεται να παρεις ενα :-) κ ας αλλαξεις και mobo!!

Δημοσ.

Ναι εχεις δικιο, ο Sam πρεπει να αλλαξει καρτα αλλα οταν πεσουν οι τιμες των i7 σε φυσιολογικα επιπεδα,που νομιζω οτι θα γινει συντομα,ε επιβαλεται να παρεις ενα :-) κ ας αλλαξεις και mobo!!

Δημοσ.
αφού έχεις καλύτερη κάρτα από εμένα γιατί δεν το παίζεις πιο πάνω :fear: ?

Γιατι παιζει 1920/1200 :whistle:

Αυτα ειναι τα maximum που με αφηνει εμενα χωρις το "-norestrictions"

36305206yr2.jpg

w1280.png

Δημοσ.
αφού έχεις καλύτερη κάρτα από εμένα γιατί δεν το παίζεις πιο πάνω :fear: ?

Γιατι παιζει 1920/1200 :whistle:

Αυτα ειναι τα maximum που με αφηνει εμενα χωρις το "-norestrictions"

36305206yr2.jpg

w1280.png

Δημοσ.

καλα ντε! ειπα οταν 8α βγει το cod6 κ αν...μν με φας κιολας!

γτ ομως λες οτι ειναι αδυναμη η 4830? ειναι μεσης κατηγοριας προς αρκετα καλη...σε επιδοσεις ξεπερναει την 9800gt.vga 8α αλλαξω αλλα πιο μετα που 8α εχει πεσει η τιμη κ αλλο στην 4870 (160-170 γιουρα)...υπο8ετω δλδ...

Δημοσ.

καλα ντε! ειπα οταν 8α βγει το cod6 κ αν...μν με φας κιολας!

γτ ομως λες οτι ειναι αδυναμη η 4830? ειναι μεσης κατηγοριας προς αρκετα καλη...σε επιδοσεις ξεπερναει την 9800gt.vga 8α αλλαξω αλλα πιο μετα που 8α εχει πεσει η τιμη κ αλλο στην 4870 (160-170 γιουρα)...υπο8ετω δλδ...

• Super Moderators
Δημοσ.
ειναι μεσης κατηγοριας προς αρκετα καλη...σε επιδοσεις ξεπερναει την 9800gt.

δεν την ξεπερνάει ακριβώς, σε μερικά παιχνίδια είναι καλύτερη σε άλλα χειρότερη...άρα πάνω κάτω είναι ίδιες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...