Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εκεί που δέν το περιμέναμε,να το κόμμα μεταξύ pc + ps3.Γιατί άραγε; Και τι έγινε άμα θα έχει 5% καλύτερα γραφικά; στα παπάρια μου,θα ευχαριστηθώ καλύτερα το παιχνίδι στο pc; Πλάκα με κάνεις; Μιλάς σαν να έχω εγώ super nintendo και εσύ playstation 1.... ας σοβαρευτούμε λιγάκι λέω εγώ.

Δημοσ.
Και εκεί που δέν το περιμέναμε,να το κόμμα μεταξύ pc + ps3.

Χοχοχο, πολύ γέλασα με αυτό.Να'σαι καλά φίλε Bougas.:lol:(δεν είναι ειρωνεία, μην παρεξηγηθούμε κιόλας).

Priv, δεν το κλειδώνετε....:rolleyes:

• Super Moderators
Δημοσ.
Και τι έγινε άμα θα έχει 5% καλύτερα γραφικά; στα παπάρια μου,θα ευχαριστηθώ καλύτερα το παιχνίδι στο pc;

όταν όμως βγάζει το xbox360 καλύτερα γραφικά σε ένα game από ότι το ps3 τους το τρίβουμε στην μάπα έτσι? :-D

E-PENNIS FTW

Δημοσ.

Ελα ρε, βγάζει το pc των 1200 ευρώ καλύτερα γραφικά από το 360 των 199 ευρώ που κυκλοφόρησε το 2005;

Μα αυτό είναι καταπληκτικό!

Δημοσ.
Και τι έγινε άμα θα έχει 5% καλύτερα γραφικά; στα παπάρια μου,θα ευχαριστηθώ καλύτερα το παιχνίδι στο pc;

Bασικά το έχεις πει αρκετές φορές, και δεν ήθελα να το σχολιάσω, αλλά απ'ότι βλέπω συνεχίζεις...

Αυτό το 5% από που διάολο βγαίνει?

Μπορείς να μετατρέψεις την θολούρα σε ποσοστά?

Καλά για τα απαράδεκτα framedrops, και το ''πάμε στοίχημα'' αν έχει δέντρο στο πεζοδρόμιο δεν κάνω καν λόγο...

Δημοσ.

ποια ειναι τα φαβορι για να βαλω τα λευτα μου ρε παιδια(και ποιος κραταει τα στοιχηματα?):P:p:p:p

Και κατι σχετηκο με το τοπικ(γιατι το τοπικ δεν ειναι σχετικο με τον εαυτο του...).

Θα βγει το iv σε pc ή θα παιδευομαι με τα χαζοχειρηστηρια και τα χαλια γραφηκα σε κονσολες?

Παω γυρευοντας ε?:P

Δημοσ.
ποια ειναι τα φαβορι για να βαλω τα λευτα μου ρε παιδια(και ποιος κραταει τα στοιχηματα?):P:p:p:p

Και κατι σχετηκο με το τοπικ(γιατι το τοπικ δεν ειναι σχετικο με τον εαυτο του...).

Θα βγει το iv σε pc ή θα παιδευομαι με τα χαζοχειρηστηρια και τα χαλια γραφηκα σε κονσολες?

Παω γυρευοντας ε?:P

Σε περίπτωση που κυκλοφορήσει, να υποθέσω οτι δεν ελπίζεις να το παίξεις στο σύστημα της υπογραφής σου....

Δημοσ.
Σε περίπτωση που κυκλοφορήσει, να υποθέσω οτι δεν ελπίζεις να το παίξεις στο σύστημα της υπογραφής σου....

Γιατί υπάρχουν επίσημες απαιτήσεις?

Έτσι όπως το είδα μια χαρά θα παίξει μάλλον στο σύστημά του.

Δημοσ.

ναι...το βλεπω να ερχετε

GTA:IV VS Crysis

Ποιο να ειναι πιο βαρυ αραγε?

Μην το ξεφτυληζεις ρε σι,ενταξη του λειπει μνημη,και δεν εχει 50 πυρηνες αλλα μια χαρα παει.

Δημοσ.
ναι...το βλεπω να ερχετε

GTA:IV VS Crysis

Ποιο να ειναι πιο βαρυ αραγε?

Μην το ξεφτυληζεις ρε σι,ενταξη του λειπει μνημη,και δεν εχει 50 πυρηνες αλλα μια χαρα παει.

Όπως νομίζεις...ΑΝ βγει, τοτε θα λυθεί η απορία μου ;)

Δημοσ.
όταν όμως βγάζει το xbox360 καλύτερα γραφικά σε ένα game από ότι το ps3 τους το τρίβουμε στην μάπα έτσι? :-D

E-PENNIS FTW

σου διαφευγει το γεγονος οτι οι ps3ακηδες μας ζαλιζανε τον ερωτα 25 μηνες με την τεραστια ανωτεροτητα της τοστιερας... ("το 360 δεν ειναι καν HD" κλπ ωραια)

και σχετικα με τα e-pennis.... στο σπιτι του κρεμασμενου δε μιλαμε για σχοινι, καιρο τωρα.. :-D

• Super Moderators
Δημοσ.
στο σπιτι του κρεμασμενου δε μιλαμε για σχοινι, καιρο τωρα.. :-D

μίλα συγκεκριμένα μην ντρέπεσαι :-)

• Moderators
Δημοσ.
οι ps3ακηδες μας ζαλιζανε τον ερωτα 25 μηνες με την τεραστια ανωτεροτητα της τοστιερας...

SNES vs Sega Genesis/MegaDrive

Round 1

FIGHT!

(ο πρώτος "μεγάλος" πόλεμος που θυμάμαι :P)

Δημοσ.

(ο πρώτος "μεγάλος" πόλεμος που θυμάμαι :P)

Πρώτος και τελευταίος, γιατί μετά τα Ps1 kai Ps2 δεν είχαν αντίπαλο...

Δημοσ.
Πρώτος και τελευταίος, γιατί μετά τα Ps1 kai Ps2 δεν είχαν αντίπαλο...

σε τι πραγμα? σε πωλησεις?

γιατι σε ισχυ και γραφικα και ηχο και οnline κλπ, κουτουπωθηκε απο το xbox1...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...