Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα το παίξω με μειωμένες απαιτήσεις, μόνο και μόνο γιατί είναι αυτό το παιχνίδι. Οποιδήποτε άλλο θα είχε φάει uninstall στο 10λεπτο..

Aκριβως αυτος ειναι και ο μονος λογος που ασχολουμαστε ολοι ρε φιλε ... Αυτο το συγκεκριμενο γμνο παιχνιδι ....:-(

Δωσε μας ενα screen απο τα graphic options σου ρε μαν οποτε εχεις χρονο...

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δωσε μας ενα screen απο τα graphic options σου ρε μαν οποτε εχεις χρονο...

Είμαι δουλειά, δεν το έχω εύκαιρο, αλλά τι να το κάνεις?

Τι θες να δεις?

Δημοσ.

Ρε παιδιά το πήρα το παιγνίδι αλλα:

Δεν μπορώ να ρυθμίσω τα controls με αποτέλεσμα να μην μπορώ να το παίξω(είμαι αριστερόχειρας),αρχείο settings κλπ δεν βρήκα πουθενά(έχω vista 64).

Κατέβασα το patch το 1.2,το εγκατέστησα αλλα μόλις μπαίνω στο game μου λέει κάτι για social club,κάνω register αλλα στο τελικό στάδιο κολλάει το registration χωρίς να υπάρχει κάποιο σφάλμα ορατό..

Παρακάμπτω το social club και μπαίνω game,κάνει activation κανονικά και τρέχει,μου βγάζει ειδοποίηση για το live,κάνω log in με το windows love account(το msn μου dld),loggarei,κατεβάζει ένα patchaki και μένει εκεί.Λέει ότι "εγιαθιστα" το patch και τίποτε άλλο...Το game δεν κολλάει απλά δεν προχωράει η φάση με το live..

Παρακάμπτω και το live και πάω να ρυθμίσω γραφικά κλπ...

Controls δεν ρυθμίζονται(μου δείχνει μονο ένα χειριστήριο του xbox) και στα γραφικά αντί να βλέπει 2Gb ram τις κάρτας,βλέπει ένα...

Μπαίνω στο game και σέρνεται ο δίας κάποιες φορες,άλλες φορες παίζει κανονικά.....

Αφότου ενεργοποίησα την κόπια μου,το dvd θα εξακολουθεί να το ziaei η όχι οποτε το τρέχω?

Και αν ναι,υπάρχει κάνα workaround για την έκδοση 1.2(pm με).

All in all...I regret to have bought this assholia(malakia)...

Pc Specs: Amd phenom 9850 black quad,8Gb ram @1066,4870X2

Δημοσ.
Είμαι δουλειά, δεν το έχω εύκαιρο, αλλά τι να το κάνεις?

Τι θες να δεις?

Απλα για αναφορα και για συγκριση τωρα με το νεο πατσ και τα νεα σετινγκς, δεν ψαχνω κατι συγκεκριμενο ....

Δημοσ.
και στα γραφικά αντί να βλέπει 2Gb ram τις κάρτας,βλέπει ένα...4870X2

lol δεν έχεις 2gb video ram αλλά 2x1 (έχει τεράστια διαφορά). Απλώς τα δεδομένα γίνονται mirrored σε κάθε gb και μετά αναλαμβάνει κάποιος αλγόριθμος τύπου AFR (η μάλλον πιο εξελιγμένος) για το rendering του κάθε frame.

Δημοσ.

Μετά το νέο patch σταμάτησαν 100% τα frame drops. Είναι το παιχνίδι όπως έπρεπε να είχε κυκλοφορήσει.

Βέβαια παραμένει πολύ βαρύ. Απ' ότι είδα δεσμεύει 850mb από τα 1024mb μνήμης της 4870 μου και γενικά αργεί ο υπολογιστής να "συνέλθει" αφού κλείσεις το παιχνίδι.

Συμπερασματικά νομίζω ότι για να δουλέψει σωστά χρειάζεται phenom 1/2 ή i7 τετραπύρηνους και κάποια γρήγορη κάρτα γραφικών (4870,gtx 260) με τουλάχιστον 800mb μνήμη.

Καλό θα ήταν το σύστημα να έχει και πάνω από 3gb ddr μνήμη.

Όλα τα παραπάνω τα λέω για vista x64

Δημοσ.

Ρέ 'σεις μή χτυπάτε κόκκινο στην μνήμη, επόμενο είναι να κολάει το παιχνίδι και στο κίτρινο η απόδοση είναι ίδια ή και καλύτερη.

Δημοσ.

Τελικά πρέπει να είμαι ο μοναδικός γκαντέμης της όλης υπόθεσης....:mad::mad::mad:

Ακόμα και με το 2ο patch τo frame dropping δεν σταμάτησε.Οτι ανάλυση και οτι ρυθμίσεις και αν αλλάξω πάλι frame drop still exists!!!!!

Εβαλα 800χ600 όλα low και 1280χ1024 με κάποιες ρυθμίσεις στο medium και άλλες στο high και στις δύο περιπτώσεις frame drop στο 15λεπτο

Δημοσ.

αν μιλήσει κανείς με τον Vlad στο τηλ, πείτε του οτι τον παίρνω για το κωλο-άμαξο που θέλει (ένα silver κάτι μία μούφα) και ο κάφρος το έχει κλειστό και το σηκώνει ο τηλεφωνητής του και έχω μείνει να γυρνάω την πόλη μόνος μου με το αμάξι όχι τίποτα είναι και βράδυ και τα βενζινάδικα είναι κλειστά ( οχι οτι ανοίγουν την μέρα )

ναι το παίζω από την αρχή γιατί δεν κράτησα το παλιό save μου και έχει φάει τρελό σκάλωμα το game :lol:

Δημοσ.

για να μην ανοιγω 8εματα το συνεχιζω απο αυτο...

διαβαζω σε reviews οτι το gta iv συνιστατε να παιζει σε τριπυρινο ή τετραπυρινο επεξεργαστη.ρωταω εγω τωρα,με τον δικο μ δυπυρινο (Ε8500) που ειναι αναμεσα στους καλυτερους δυπυρινους μεχρι στιγμης 8α εχω προβληματα στο game?8α χανω fps απο εναν τετραπυρινο? εχω την ati 4830 που δεν πιστευω να εχω προβλημα απο την καρτα γραφικων μου. Εσεις τι λετε?

Eιδα ενα βιντεο στο youtube που ενα παιδι τρεχει το gta iv σε αυτον τον επεξεργαστη(Ε8500) και με καρτα γραφ. την 9600gt και ειδα οτι παιζει μια χαρα χωρις προβληματα...δειτε το κ εσεις να μ πειτε την γνωμη σας:http://www.youtube.com/watch?v=e9J2yhC251U

Δημοσ.

Για τα 3.16Ghz δεν μπορώ να σου πω, πάντως εγώ ακόμα δεν έχω πρόβλημα που είμαι στα 3.6Ghz. Έβαλα το νέο patch και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, όταν αλλάζεις ανάλυση μεταβάλλεται και το framerate. Δοκίμασα με όλα low σε 1024x768 και έβγαζα 57fps (ελπίζω λοιπόν με την GTX295 να έχω παρόμοια fps σε υψηλή ανάλυση με περίπου max details).

Statistics

Average FPS: 42.75

Duration: 37.03 sec

CPU Usage: 94%

System memory usage: 86%

Video memory usage: 81%

Graphics Settings

Video Mode: 1600 x 1200 (85 Hz)

Texture Quality: High

Render Quality: Highest

Reflection Resolution: Medium

Water Quality: Medium

Shadow Quality: Very High

View Distance: 34

Detail Distance: 57

Definition: Off

VSync: On

Hardware

Microsoft Windows XP Professional

Service Pack 3, v.3264

Video Adapter: NVIDIA GeForce 8800 GTX

Video Driver version: 185.20

Audio Adapter: SB Audigy 2 ZS Audio [7800]

Intel® Core2 CPU 6600 @ 2.40GHz

File ID: Benchmark.cli

PS: Έχω χρησιμοποιήσει το CommandLine.txt, κανονικά το Video Memory είναι στο 99% κι όχι στο 81% :P

PS2: Εννοείται ότι ένας τετραπύρηνος θα το τρέχει καλύτερα από τους διπύρηνούς μας οπότε η απάντηση είναι <<Θα σου τρέχει το παιχνίδι αλλά με έναν τετραπύρηνο θα σου έτρεχε ακόμα καλύτερα>> :P. Όσον αφορά το video, έχει βάλει LOW ρυθμίσεις και κάνει μπαμ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...