Jason93 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Όχι δεν χάνεις τα saves.. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τα παιχνίδια απ΄το θείο.
chek2fire Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Πριν το patch και κάπου στο μισάωρο gaming αρχίζαν τα χωρις αιτία frame drop. Tώρα έχει βελτιωθεί η κατάσταση.
Azerothe Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 για να βαλλεις το νεο patch πρεπει να εχεις βαλλει και το προηγουμενο?????
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 E μα είναι δυνατόν ένα patch 30mb να διόρθωση κάτι που είναι γραμμένο στον κώδικα? Δύσκολα, το game είναι χαμένο από χέρι...
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 E μα είναι δυνατόν ένα patch 30mb να διόρθωση κάτι που είναι γραμμένο στον κώδικα? Δύσκολα, το game είναι χαμένο από χέρι... Γιατί το λες αυτό; Από τα σχόλια των υπολοίπων κατάλαβα ότι λύθηκαν τα προβλήματα. Άντε ρε beta testers, σαν να τελείωσε αυτή η φάση. Ίσως σιγά σιγά ήρθε ο καιρός και για μας. Σας πλήρωσε τίποτα η εταιρία που κάνατε δοκιμές τόσον καιρό; Ξέρω, τα περνάω συνήθως με το Manager (φέτος τη γλίτωσα).
javaneze Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 liopyr μηπως τελικα υπαρχει προβλημα με τις θειοδιανομες; ... Σε τι settings το παιζεις με 512vram? Textures high ή medium; Επισης αν θυμαμαι καλα δεν παιζει sli στο 4 ακομα οποτε ουσιαστικα παιζεις με μια 8800... Tι να πω γμτ ... μλκια ρε φιλε ... :/
Vatos_locos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 εμένα έπαιξε μια χαρά πάντως με του θείο διανομή και το patch
paonikgt Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) καποιος που να εχει τα win 7 και αντιμετωπισε προβλημα στην εγκατασταση? γιατι σε μενα δεν γινετε με τιποτα.... καμια λυση? αυτο το μνμ μου εμφανιζει δειτε την εικονα... http://img529.imageshack.us/my.php?image=captureyd8.png Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2009 από paonikgt
chek2fire Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Καλα τα πηγε το νεο patch. [/url] Πάντως αυτό το πρόβλημα δεν το έχω αντιμετωπίσει ποτέ. Νομίζω πάντως με το patch ότι διορθώθηκε το πρόβλημα με το υπερβολικό frame drop. Χτές και σε συνθήκες όπως με βροχή η ομίχλη και το παιχνίδι έτρεχε αξιοπρεπέστατα.
giorgos147 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 καποιος που να εχει τα win 7 και αντιμετωπισε προβλημα στην εγκατασταση? Έβαλες τα 7;Χμμμ...Δε μπορώ να καταλάβω γιατί το έκανες αυτό...Οκ να τα δοκιμάσουμε,αλλά όχι να τα βάλουμε και ως το κανονικό μας λειτουργικό...Beta είναι ακόμη...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Γιατί το λες αυτό; Από τα σχόλια των υπολοίπων κατάλαβα ότι λύθηκαν τα προβλήματα. Άντε ρε beta testers, σαν να τελείωσε αυτή η φάση. Ίσως σιγά σιγά ήρθε ο καιρός και για μας. Σας πλήρωσε τίποτα η εταιρία που κάνατε δοκιμές τόσον καιρό; Ξέρω, τα περνάω συνήθως με το Manager (φέτος τη γλίτωσα). Το λέω αυτό φιλε Manuel γιατί το game είναι απαράδεκτα βάρη...
liopyr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 liopyr μηπως τελικα υπαρχει προβλημα με τις θειοδιανομες; ... Σε τι settings το παιζεις με 512vram? Textures high ή medium; Επισης αν θυμαμαι καλα δεν παιζει sli στο 4 ακομα οποτε ουσιαστικα παιζεις με μια 8800... Tι να πω γμτ ... μλκια ρε φιλε ... :/ Όλα τέρμα με "-norestrictions" εντολή. Άμα το ρίξω στα recommended διορθώνεται κάπως το πρόβλημα, (φυσικά εξακολουθούν να εξαφανιζονται αντικείμενα, αλλά όχι και οι δρόμοι). Το θέμα είναι απλό. Αν δεν αντέχει από απαιτήσεις, πρέπει να μου ρίχνει το framerate, όχι να μου εξαφανίζει την μισή πόλη και να παίζω με 40fps. Aπό την στιγμή που το framerate είναι απόλυτα playable, κάθε χαμένο texture είναι bug του παιχνιδιού, και όχι περιορισμός του συστήματος. Τουλάχιστον αυτό υποτίθεται πως ισχύει με όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια. Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα το παίξω με μειωμένες απαιτήσεις, μόνο και μόνο γιατί είναι αυτό το παιχνίδι. Οποιδήποτε άλλο θα είχε φάει uninstall στο 10λεπτο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα