Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
E μα είναι δυνατόν ένα patch 30mb να διόρθωση κάτι που είναι γραμμένο στον κώδικα? Δύσκολα, το game είναι χαμένο από χέρι...

Γιατί το λες αυτό; Από τα σχόλια των υπολοίπων κατάλαβα ότι λύθηκαν τα προβλήματα.

Άντε ρε beta testers, σαν να τελείωσε αυτή η φάση. Ίσως σιγά σιγά ήρθε ο καιρός και για μας. Σας πλήρωσε τίποτα η εταιρία που κάνατε δοκιμές τόσον καιρό; Ξέρω, τα περνάω συνήθως με το Manager (φέτος τη γλίτωσα).

Δημοσ.

liopyr μηπως τελικα υπαρχει προβλημα με τις θειοδιανομες; ...

Σε τι settings το παιζεις με 512vram? Textures high ή medium;

Επισης αν θυμαμαι καλα δεν παιζει sli στο 4 ακομα οποτε ουσιαστικα παιζεις με μια 8800...

Tι να πω γμτ ... μλκια ρε φιλε ... :/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καποιος που να εχει τα win 7 και αντιμετωπισε προβλημα στην εγκατασταση?

γιατι σε μενα δεν γινετε με τιποτα....

καμια λυση?

αυτο το μνμ μου εμφανιζει δειτε την εικονα...

http://img529.imageshack.us/my.php?image=captureyd8.png

Επεξ/σία από paonikgt
Δημοσ.
Καλα τα πηγε το νεο patch. :mad:

[/url]

Πάντως αυτό το πρόβλημα δεν το έχω αντιμετωπίσει ποτέ. Νομίζω πάντως με το patch ότι διορθώθηκε το πρόβλημα με το υπερβολικό frame drop. Χτές και σε συνθήκες όπως με βροχή η ομίχλη και το παιχνίδι έτρεχε αξιοπρεπέστατα.

Δημοσ.
καποιος που να εχει τα win 7 και αντιμετωπισε προβλημα στην εγκατασταση?

Έβαλες τα 7;Χμμμ...Δε μπορώ να καταλάβω γιατί το έκανες αυτό...Οκ να τα δοκιμάσουμε,αλλά όχι να τα βάλουμε και ως το κανονικό μας λειτουργικό...Beta είναι ακόμη...

Δημοσ.
Γιατί το λες αυτό; Από τα σχόλια των υπολοίπων κατάλαβα ότι λύθηκαν τα προβλήματα.

Άντε ρε beta testers, σαν να τελείωσε αυτή η φάση. Ίσως σιγά σιγά ήρθε ο καιρός και για μας. Σας πλήρωσε τίποτα η εταιρία που κάνατε δοκιμές τόσον καιρό; Ξέρω, τα περνάω συνήθως με το Manager (φέτος τη γλίτωσα).

Το λέω αυτό φιλε Manuel γιατί το game είναι απαράδεκτα βάρη...

Δημοσ.
liopyr μηπως τελικα υπαρχει προβλημα με τις θειοδιανομες; ...

Σε τι settings το παιζεις με 512vram? Textures high ή medium;

Επισης αν θυμαμαι καλα δεν παιζει sli στο 4 ακομα οποτε ουσιαστικα παιζεις με μια 8800...

Tι να πω γμτ ... μλκια ρε φιλε ... :/

Όλα τέρμα με "-norestrictions" εντολή.

Άμα το ρίξω στα recommended διορθώνεται κάπως το πρόβλημα, (φυσικά εξακολουθούν να εξαφανιζονται αντικείμενα, αλλά όχι και οι δρόμοι).

Το θέμα είναι απλό.

Αν δεν αντέχει από απαιτήσεις, πρέπει να μου ρίχνει το framerate, όχι να μου εξαφανίζει την μισή πόλη και να παίζω με 40fps. :mad:

Aπό την στιγμή που το framerate είναι απόλυτα playable, κάθε χαμένο texture είναι bug του παιχνιδιού, και όχι περιορισμός του συστήματος.

Τουλάχιστον αυτό υποτίθεται πως ισχύει με όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια.

Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα το παίξω με μειωμένες απαιτήσεις, μόνο και μόνο γιατί είναι αυτό το παιχνίδι. Οποιδήποτε άλλο θα είχε φάει uninstall στο 10λεπτο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...