thanasis00 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 ενταξει αρκετο δουλεμα... φιλε μπορεις να αγορασεις ενα pc με 2500 ευρω και να κανεις την δουλεια σου ανετα...
kybos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 ... εναλλακτικά μπορείς να κόψεις το gaming... πότε θα μεγαλώσεις επιτέλους;
kkfree Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 ....κρίμα (αλλά ευτυχώς που πείστηκα να μην το εγκαταστήσω καν) το format που έκανα για να βάλω τα μαγο-windows sp3 (που μου δημιούργησαν προβλήματ) κ όλες τις εφαρμογές-drivers που έκανα reinstall για να παίξει η νέα πατάτα (απ' ότι κατάλαβα απτα λεγόμενα όλων )της rockstar..... bubble bobble μόνο ρε.......
Mourgolikos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Απλώς το παιχνίδι είναι γραμμένο για 4-core. Οπότε αν έχεις 2 τότε σίγουρα θες συχνότητα πάνω από 2.8Ghz. Από την άλλη καλό είναι να κατεβάσετε μια ripped έκδοση όπου απουσιάζουν οι διαφημίσεις μέσα από το παιχνίδι, με αποτέλεσμα να γίνει ακόμα πιο ελαφρύ. Φυσικά για αυτούς που το έχουν αυθεντικό μπορούν αντί να βάλουν στο cr@ck να το ενεργοποιήσουν κανονικά. Τι να κάνουμε, ο θείος μας σκέφτεται περισσότερο...
dhmak Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Λέω και 'γώ γιατί σε 'μένα παίζει αλλα είναι που τό 'χω απ' τον θείο και το παίζω στον C2D E8400, νά 'σαι καλά Mourgolikos μού 'λισες την απορία, που μέ 'τρωγε τόσο καιρό Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2009 από dhmak
soiramk Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Απλώς το παιχνίδι είναι γραμμένο για 4-core. Οπότε αν έχεις 2 τότε σίγουρα θες συχνότητα πάνω από 2.8Ghz.Από την άλλη καλό είναι να κατεβάσετε μια ripped έκδοση όπου απουσιάζουν οι διαφημίσεις μέσα από το παιχνίδι, με αποτέλεσμα να γίνει ακόμα πιο ελαφρύ. Φυσικά για αυτούς που το έχουν αυθεντικό μπορούν αντί να βάλουν στο cr@ck να το ενεργοποιήσουν κανονικά. Τι να κάνουμε, ο θείος μας σκέφτεται περισσότερο... Ποιες είναι οι διαφημίσεις μέσα στο παιχνίδι δλδ?
giorgos147 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Ποιες είναι οι διαφημίσεις μέσα στο παιχνίδι δλδ? Ούτε εγώ το έπιασα αυτό...Τι να θέλει να μας πει ο ποιητής;
kybos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Εμένα πάντως ο θείος μου το 'φερε χαλασμένο... τι κι' αν έχω καλό μηχάνημα, αν δεν έχεις καλό θείο...
Mourgolikos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Σε κάποια κτήρια έχει κάτι panels με διαφημίσεις... That's it.
Azerothe Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 παιδια το εχω ξαναγραψει οτι με το συστημα της υπογραφης μου το παιζω σχεδον με ολλα στο τερμα και σε καλη αναλυση....αρρα το κλειδι για να παιξεις το παιχνιδι ειναι απλα να εχεις εναν τετραπυρυνο και το προβλημα λυθηκε.κατα τα αλλα το παιχνιδι τα σπαει....
javaneze Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Nεκρα στο τοπικ .... Στειλτε κανα funny screen να γουσταρουμε .... Εδω "ΨΗΣΤΑΡΙΑ Ο ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΣ"
soiramk Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Λοιπόν! 1) Η αντίφαση σε όλο της το μεγαλείο! Προσέξτε τις λεπτομέρειες Αυτήν έχω κ ως wallpaper στο pc μου 2) no comment....
personGR Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 GTA IV: The Lost and Damned Έχω την εντύπωση πως είναι αποκλειστικό για την έκδοση του Xbox 360 :X
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα