Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

....κρίμα (αλλά ευτυχώς που πείστηκα να μην το εγκαταστήσω καν) το format που έκανα για να βάλω τα μαγο-windows sp3 (που μου δημιούργησαν προβλήματ) κ όλες τις εφαρμογές-drivers που έκανα reinstall για να παίξει η νέα πατάτα (απ' ότι κατάλαβα απτα λεγόμενα όλων )της rockstar.....

bubble bobble μόνο ρε.......

Δημοσ.

Απλώς το παιχνίδι είναι γραμμένο για 4-core. Οπότε αν έχεις 2 τότε σίγουρα θες συχνότητα πάνω από 2.8Ghz.

Από την άλλη καλό είναι να κατεβάσετε μια ripped έκδοση όπου απουσιάζουν οι διαφημίσεις μέσα από το παιχνίδι, με αποτέλεσμα να γίνει ακόμα πιο ελαφρύ. Φυσικά για αυτούς που το έχουν αυθεντικό μπορούν αντί να βάλουν στο cr@ck να το ενεργοποιήσουν κανονικά.

Τι να κάνουμε, ο θείος μας σκέφτεται περισσότερο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λέω και 'γώ γιατί σε 'μένα παίζει αλλα είναι που τό 'χω απ' τον θείο και το παίζω στον C2D E8400, νά 'σαι καλά Mourgolikos μού 'λισες την απορία, που μέ 'τρωγε τόσο καιρό

Επεξ/σία από dhmak
Δημοσ.
Απλώς το παιχνίδι είναι γραμμένο για 4-core. Οπότε αν έχεις 2 τότε σίγουρα θες συχνότητα πάνω από 2.8Ghz.

Από την άλλη καλό είναι να κατεβάσετε μια ripped έκδοση όπου απουσιάζουν οι διαφημίσεις μέσα από το παιχνίδι, με αποτέλεσμα να γίνει ακόμα πιο ελαφρύ. Φυσικά για αυτούς που το έχουν αυθεντικό μπορούν αντί να βάλουν στο cr@ck να το ενεργοποιήσουν κανονικά.

Τι να κάνουμε, ο θείος μας σκέφτεται περισσότερο...

Ποιες είναι οι διαφημίσεις μέσα στο παιχνίδι δλδ?

Δημοσ.

παιδια το εχω ξαναγραψει οτι με το συστημα της υπογραφης μου το παιζω σχεδον με ολλα στο τερμα και σε καλη αναλυση....αρρα το κλειδι για να παιξεις το παιχνιδι ειναι απλα να εχεις εναν τετραπυρυνο και το προβλημα λυθηκε.κατα τα αλλα το παιχνιδι τα σπαει....

Δημοσ.

Λοιπόν!

1) Η αντίφαση σε όλο της το μεγαλείο! Προσέξτε τις λεπτομέρειες :P

Αυτήν έχω κ ως wallpaper στο pc μου :-)

gtaiv2009011022321497em1.jpg

2) :X no comment....

gtaiv2009012218224102gb8.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...