De@th L0rd Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Ρε παιδιά ενώ μέχρι εχθές δεν είχε κανένα πρόβλημα, σήμερα μου εμφάνισε το παρακάτω: Που είναι στην αρχή πριν μπεις στο παιχνίδι, που βλέπεις τα video... Στο φάκελο Rockstar Games δεν έχει κάτι για flash για να κάνω install που μου λέει. Έκανα κ πάλι install το Adobe Flash Player 10, αλλά τπτ. Καμιά λύση? Re-install το παιχνίδι.
Giorgos3924 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Μήπως υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι για το παιχνίδι ?
Jason93 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Μόλις έβαλα το patch μου κάνει προβλήματα η κάμερα.Υπάρχει τρόπος να το διορθώσω?
Azerothe Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 ρε παιδια εγω σημερα εβαλλα το παιχνιδι πειρατικο και δεν μου εχει παρουσιασει κανενα προβλημα...με το συστημα της υπογραφης μου το παιζω απο 30 εως 60 frames και ουτε με ασταθεια σε καμερα ουτε κατα διανοια framedrop και οι ρυθμισεις ειναι σχεδον ολλα full....
Giorgos860 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 ρε παιδια εγω σημερα εβαλλα το παιχνιδι και δεν μου εχει παρουσιασει κανενα προβλημα...με το συστημα της υπογραφης μου το παιζω απο 30 εως 60 frames και ουτε με ασταθεια σε καμερα ουτε κατα διανοια framedrop και οι ρυθμισεις ειναι σχεδον ολλα full.... ρε παιδια γτ το δικο μου πσ δεν μπορει να ανεβασει τα textures στο high? ουφ...
Vatos_locos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 γιατί είναι μούφα πλάκα κάνω απλά το παιχνίδι γ@μιέτε
De@th L0rd Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Ελπίζω το patch να διορθώνει περισσότερα απ' όσα φημολογείται...Γιατί είδα οτι διορθώνει ηλίθια κα ανούσια πράγματα
AAAnastasis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 μετά από πολύ καιρό κατάφερα και το βρήκα ξενοίκιαστο στα 7 το έκανα install και πήγα να ξεκινήσω σε εμένα το πρόβλημα είναι ότι δεν το ξεκινάει με patch και χωρίς, αν θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει .Ευχαριστώ
Saxtus Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Σου βγάζει μήνυμα λάθους; Αν ναι, τι γράφει;
De@th L0rd Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Eγώ έκανα αυτό το tweak και παίζει κάπως καλύτερα.Υπόψιν,ακολουθήστε κατα γράμμα τις οδηγίες για να έχετε αποτέλεσμα.Αν το Pc σας είναι χρέπι δεν θα αλλάξουν και πολλά.Το παιχνίδι θέλει Core i9 , 5890 X 2, και 32 TB RAM για να παίξει άνετα.Άντε να σας βλέπω να αναβαθμίζετε επειδή στη Rockstar είναι παλικάρια...
AAAnastasis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Το θέμα είναι ότι δεν βγάζει τίποτα. Αν έβγαζε ίσως να ήξερα το πρόβλημα. Κάνω διπλό κλικ και δεν κάνει απολύτως τίποτα.
Giorgos860 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Το παιχνίδι θέλει Core i9 , 5890 X 2, και 32 TB RAM για να παίξει άνετα.Άντε να σας βλέπω να αναβαθμίζετε επειδή στη Rockstar είναι παλικάρια... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ ε ρε γμτ συμφωνω !:-D
AAAnastasis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 αν κάποιος ξέρει γιατί το κάνει αυτό ας με βοηθήσει
ata1983 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Παιδιά πάω να εγκαταστήσω το GTA4 και τελείως στην αρχή στο welcome που έχει accept και exit σε ένα μικρό παράθυρο πατάω accept και με γυρνάει πάλι στο παράθυρο αυτό. Η διαδικασία δεν προχωράει.Είμαι σε win xp sp3 σε σύστημα athlon X2 5200+,2GB RAM, ATI 4670. Έχω τους τελευταίους Catalyst 8.12 και όλες τις ενημερώσεις για τα xp. Η μητρική είναι με το 8200
nikosl Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Ρε παίδες έχω φτάσει στην τελευταία αποστολή (out of commission) και εκεί που έχω γαντζωθεί στο ελικόπτερο, και μου λέει (press space to vlimb the helicopter) απλά δεν μπορώ να ανέβω. Πατάω πολλές φορές το space αλλά απλώς μου αλλάζει κάμερες. Εγώ δεν το κάνω σωστά ή υπάρχει πρόβλημα με την έκδοση του θείου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα