chill Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δεν είναι σίγουρο.Π.χ. το DMC4 άργησε κάμποσο, αλλά ήταν μια χαρά. Πάντοτε θα υπάρχουν εξαιρέσεις αλλά τα όσα διαπίστωσα στο gtaiv και τα όσα διαβάζω για το SR2 δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά :s Anyway χαμήλωσα ρυθμίσεις έφτιαξε για λίγο το πρόβλημα αλλά μετά από λίγο και πάλι παρουσιάστηκε :/. Τις έριξα και στα Τάρταρα για δοκιμή, αλλά το πρόβλημα παραμένει. Το pc δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα σε κανένα άλλο παιχνίδι. Κρίμα μιας και σύντομα θα υπάρξουν και διάφορα mods που θα απογειώνουν ακόμα περισσότερο το παιχνίδι αλλά και dlc το οποίο δυστυχώς στο ps3 δεν θα το δούμε . Θα το κρατήσω στο σκληρό για να δω και το επόμενο patch της Rockstar και αν παραμείνει ίδια η κατάσταση θα φάει οριστικό σουτ.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Περίεργο, εγώ με medium textures (8800 GTS 320) και αντέχω... :/
dhmak Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Γειά χαρά, έχω περάσει κάμποσες αποστολές, τώρα ο χάρτης μου, έχει μόνο 2 ερωτηματικά. Στο ένα απ' αυτά τα ερωτηματικά, βρίσκω αυτήν εδώ την αποστολή Ξέρει κανέις για πιά πλροφορία πρέπει να ψάξω ;; Μπαίνω στον υπολογιστή αλλα τίποτα, δέν με καθοδηγεί πουθενά. Νά 'σαι καλά javaneze, ξεκόλλησα. υ.γ. και 'γώ chill, την uncles edition έχω, κάτι άλλο φταίει. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2009 από dhmak
javaneze Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Και τα δυο ειναι κανονικες αποστολες που πρεπει να περασεις για να συνεχισει το στορυ και οι υπολοιπες αποστολες Περισσοτερες πληροφοριες για τις αποστολες βλεπεις και εδω http://www.gta4.net/missions/
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Συνήθως σου λέει τι να κάνεις ενώ είσαι μέσα. Νομίζω ψάχνεις κάποιον, αλλά δεν θυμάμαι που.
chill Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Περίεργο, εγώ με medium textures (8800 GTS 320) και αντέχω... :/ Μπορεί να φταίει ότι είναι η uncles edition , τι να πω. Αλλά και όταν τρέχει κανονικά για μικρό χρονικό διάστημα δεν είμαι ικανοποιημένος από αυτό που βλέπω, γενικά απογοήτευση.
john2gr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Πάντοτε θα υπάρχουν εξαιρέσεις αλλά τα όσα διαπίστωσα στο gtaiv και τα όσα διαβάζω για το SR2 δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά :s Anyway χαμήλωσα ρυθμίσεις έφτιαξε για λίγο το πρόβλημα αλλά μετά από λίγο και πάλι παρουσιάστηκε :/. Τις έριξα και στα Τάρταρα για δοκιμή, αλλά το πρόβλημα παραμένει. Το pc δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα σε κανένα άλλο παιχνίδι. Κρίμα μιας και σύντομα θα υπάρξουν και διάφορα mods που θα απογειώνουν ακόμα περισσότερο το παιχνίδι αλλά και dlc το οποίο δυστυχώς στο ps3 δεν θα το δούμε . Θα το κρατήσω στο σκληρό για να δω και το επόμενο patch της Rockstar και αν παραμείνει ίδια η κατάσταση θα φάει οριστικό σουτ. Κάνε uninstall τους drivers και πέρνα καινούργιους (μόλις ξεκινούσε το παιχνίδι μου το έκανε εμένα και πέρασα τους 185.20 και όλα δούλεψαν κομπλέ )
paonikgt Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 εχει δοκιμασει να το κανει κανεις install στα win7 γιατι εμενα δεν γινεται?
chill Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Κάνε uninstall τους drivers και πέρνα καινούργιους (μόλις ξεκινούσε το παιχνίδι μου το έκανε εμένα και πέρασα τους 185.20 και όλα δούλεψαν κομπλέ ) Πολύ ωραία, thanks.Είναι beta αυτοί που λες έτσι? Γιατί μόλις πριν λίγες ημέρες πέρασα τους 181.20
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 yeap είναι beta και το κορυφαίο είναι ότι κυκλοφόρησαν πριν από τους 181.20
De@th L0rd Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Εχει σχολιάσει κανείς το γαμάτο που βγάζει αν πας να ρυθμίσεις keybinds? Πολλά μα πολλά ναρκωτικά οι devs...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Εχει σχολιάσει κανείς το γαμάτο που βγάζει αν πας να ρυθμίσεις keybinds?Πολλά μα πολλά ναρκωτικά οι devs... Μπα δεν είναι τα drugs είναι τα παρα μα παρα πολλά λεφτά...
De@th L0rd Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 τα κονομήσαμε κοινώς από τις κονσόλες στα @@ μας το pc.Κάπου άκουσα ότι και στις κονσόλες παγώνει το παιχνίδι.Έ ρε γέλια.Vice City και San Andreas ftw.
soiramk Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Ρε παιδιά ενώ μέχρι εχθές δεν είχε κανένα πρόβλημα, σήμερα μου εμφάνισε το παρακάτω: Που είναι στην αρχή πριν μπεις στο παιχνίδι, που βλέπεις τα video... Στο φάκελο Rockstar Games δεν έχει κάτι για flash για να κάνω install που μου λέει. Έκανα κ πάλι install το Adobe Flash Player 10, αλλά τπτ. Καμιά λύση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα