Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το παιχνίδι έχει σοβαρo πρόβλημα διαχείρισης της μνήμης. Το frame drop εμφανίζετε σε άσχετες στιγμές μετά απο ώρες παιχνδιού. Ακόμα έχω παρατηρήσει ότι ιδίως λίγο πρίν εμφανιστεί η βροχή η ομίχλη το παιχνίδι στην κυριολεξία σέρνετε ένω σε άλλες πιο δύσκολες καταστάσεις για την κάρτα γραφικών το game πετάει σχετικά.

Τι να πείς δεν μπορώ να καταλάβω οι developer του παιχνιδιού στα πλακάκια δουλεύανε και μπήκαν τυχαία?. Ο ορισμός της προχειροδουλειάς και νομίζω το game κατατάσετε μαζί με το gothic και το age of conan στο πάνθεον των πιο άχρηστων προγραμματιστών.

edit: και κάτι ακόμα για όσους περιμένουν να βγούν patch για να παίξουν. Δεν θέλω να σας απαγοητεύσω αλλά έχω την εντύπωση ότι αυτό το πράγμα δεν διορθώνετε με τίποτα όσα patch και να βγάλουν. Το καλύτερο είναι να παίξει κάποιος το game τώρα και να κάνει μερικούς συμβιβασμούς.

Επεξ/σία από chek2fire
  • Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Το παιχνίδι έχει σοβαρo πρόβλημα διαχείρισης της μνήμης. Το frame drop εμφανίζετε σε άσχετες στιγμές μετά απο ώρες παιχνδιού. Ακόμα έχω παρατηρήσει ότι ιδίως λίγο πρίν εμφανιστεί η βροχή η ομίχλη το παιχνίδι στην κυριολεξία σέρνετε ένω σε άλλες πιο δύσκολες καταστάσεις για την κάρτα γραφικών το game πετάει σχετικά.

Τι να πείς δεν μπορώ να καταλάβω οι developer του παιχνιδιού στα πλακάκια δουλεύανε και μπήκαν τυχαία?. Ο ορισμός της προχειροδουλειάς και νομίζω το game κατατάσετε μαζί με το gothic και το age of conan στο πάνθεον των πιο άχρηστων προγραμματιστών.

edit: και κάτι ακόμα για όσους περιμένουν να βγούν patch για να παίξουν. Δεν θέλω να σας απαγοητεύσω αλλά έχω την εντύπωση ότι αυτό το πράγμα δεν διορθώνετε με τίποτα όσα patch και να βγάλουν. Το καλύτερο είναι να παίξει κάποιος το game τώρα και να κάνει μερικούς συμβιβασμούς.

Πως να συμβιβαστώ όταν στο 10-20 λεπτά μου αρχίζει το frame drop???

Πρακαλάω να είσαι λάθος στο θέμα patch....:o:o:o

Δημοσ.

Στις κονσόλες ακούω οτι παίζει άψογα το game.Τεσπα ας μιλήσουμε λίγο για το στόρυ.Η Mallorie είναι καυλάκι.

Kαι η Michelle κάτι μου φέρνει προς μπατσίνα γιατί ρωτάει πολλά.Έτσι δεν είναι;

Και εκτός από τη φωνή της είναι και όμορφη IRL:

http://www.imdb.com/name/nm0403675/

Δημοσ.

Φιλε στο PS3 που το εχω δει το παιχνιδι σε 1280*1024 20" lcd τηλεοραση, ηταν σαν να ηταν αλλο παιχνιδι απο αποψη γραφικων ....

Κοντα εισαι. Δεν ειναι μπατσινα αλλα δουλευει για λογαριασμο μπατσων που την "κρατανε" με κατι και προκειμενου να μην της ασκηθουν κατηγοριες σου καθεται για να σε πλησιασει .... τσαμπα πουτανα δλδ :lol:

Δημοσ.

Η έκδοση του pc στα 1920*1200 είναι φανταστικο...αλλά πρέπει να έχεις 1gb στην κάρτα γραφικών και 4gb μνήμη και πάνω στον HY.

• Super Moderators
Δημοσ.
Φιλε στο PS3 που το εχω δει το παιχνιδι σε 1280*1024 20" lcd τηλεοραση, ηταν σαν να ηταν αλλο παιχνιδι απο αποψη γραφικων ....

upscale σε αυτή την ανάλυση ή native του game όμως?

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι. Εκεί που προχωράω εξαφανίζεται το σύμπαν από γύρω μου :P. Τις πταίει?

Το έχουν βάλει σκοπό οι devs να μας στρέψουν προς τις κονσόλες. Έχω saints row 2/gta iv στο ps3, τα παιχνιδάκια σπέρνουν είναι μια χαρά. Βλέπω τα αντίστοιχα στα pc και με προβληματίζομαι. Τόσο καιρό υπομέναμε τις καθυστερήσεις, τώρα θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε και μη ολοκληρωμένα προβληματικά παιχνίδια?

Δημοσ.

Να κάνω μια αθώα ερώτηση... Να το βάλω?

Η να περιμένω κάνα 2 χρονια μήπως και ασχοληθούν οι χρηστες και επιλύσουν τα οποια(πάμπολλα) προβλήματα του?

Δημοσ.
upscale σε αυτή την ανάλυση ή native του game όμως?

Δεν ξερω καν τι ειναι αυτα φιλε ... :whistle:

Oτι και να ηταν παντως ηταν μαυρα χαλια. Ειχα απογοητευτει παρα πολυ.

Δεν υπαρχει λογος να γυρισει σε pc vs ps3 flame παντως ... απλα τι ειδα λεω ...

Δημοσ.
Να ρωτήσω κάτι. Εκεί που προχωράω εξαφανίζεται το σύμπαν από γύρω μου :P. Τις πταίει?

Το έχουν βάλει σκοπό οι devs να μας στρέψουν προς τις κονσόλες. Έχω saints row 2/gta iv στο ps3, τα παιχνιδάκια σπέρνουν είναι μια χαρά. Βλέπω τα αντίστοιχα στα pc και με προβληματίζομαι. Τόσο καιρό υπομέναμε τις καθυστερήσεις, τώρα θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε και μη ολοκληρωμένα προβληματικά παιχνίδια?

Καλύτερα μην δοκιμάσεις καν το Saints Row 2 στο pc. Μεγάλη πατάτα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...