Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως και να εχει, liopyr η απορια μου ηταν για τους beta που δεν υπαρχουν σε official sites nvidia αλλα βρισκονται μονο σε τριτα ... δλδ πως τους βρισκουνε με παραξενευει παρα το επιφοβο της υποθεσης ...

E, και τα τρίτα site που διαρρέουν δεν είναι και πολύ τυχαία... (Guru3d.com κλπ.)

Από την ίδια την Nv πάλι διαρρέουν σε beta testers. (συνήθως).

• Super Moderators
Δημοσ.

θυμάμαι έναν που είχε postάρει ότι τους drivers τους φτιάχνει το Guru3d...ε ρε γλέντια :P

Δημοσ.

Σήμερα είπα να δοκίμασω για άλλη μια φορά να παίξω GTA....

Τα έβαλα όλα στα low (low,low,25,25,100) με ανάλυση 1024χ768 :mad::mad::mad:

και το pc άντεξε για 2 ώρες χωρίς frame drop.Το frame dropping ξεκίνησε αφού πάτησα esc και το άφησα με τον χαρτη ανοιχτό για κανα μισάωρο και όταν επέστρεψα είδα οτι κολλούσε.Βγαίνω,ξαναμπαίνω και με το που κάνει load ανοίγω πάλι τον χάρτη και το αφήνω για 2 λεπτα και άρχισε πάλι το frame drop.Αρα λες και το πρόβλημα δημιουργείτε με το που ανοίγω τον χάρτη.

Επίσης ξέχασα να αναφέρω ότι σήμερα έβαλα τους τελευταίους drivers 181.20 για Nvidia.Σα να βελτίωσε κάτι......

Δημοσ.
το frame drop με original το game ή copια?

και αν το 2ο με ποια version της? (πχ Razor1911?)

Με το 2ο...:-D:-D:-D

v1.0 [4.1 MB] Razor1911.

Το αστείο είναι με original κολλούσε πολύ περισσότερο.Έβαλα τον κύριο Razor και βελτιώθηκε η κατάσταση ,αλλά το frame drop με τίποτα :mad::mad:

P.S

Thresh γιατί ρωτάς για το frame drop αν γίνεται με original το game ή copια???

Και στις 2 περιπτώσεις το ίδιο δεν συμβαίνει???

• Super Moderators
Δημοσ.

γιατί δεν νομίζω ότι το έχουν όλοι όπως εσύ...

(κλασικά αν δεν βγουν κάμποσα patches ακόμα δεν βάζω το game)

Δημοσ.
γιατί δεν νομίζω ότι το έχουν όλοι όπως εσύ...

(κλασικά αν δεν βγουν κάμποσα patches ακόμα δεν βάζω το game)

Εννοείς οτι όλοι το έχουν original.....:P:p

Εγώ το νοίκιασα πρώτα το original από τα seven για να δω αν το σηκώνει το pc μου με σκοπό να το αγοράσω.........Τελικά ευτυχώς δεν έκανα το λάθος να δώσω τα λεφτά για το original.

Μιας και είπες για patch έχουν ανακοινώσει τίποτα για 2ο patch???

• Super Moderators
Δημοσ.

όχι εννοώ ότι είτε το έχουν original είτε copια μόνο από σένα έχω ακούσει για τόσο τρελό και ενοχλητικό frame drop, μπας και φταίει και κάτι άλλο

Δημοσ.
όχι εννοώ ότι είτε το έχουν original είτε copια μόνο από σένα έχω ακούσει για τόσο τρελό και ενοχλητικό frame drop, μπας και φταίει και κάτι άλλο

Με τις ρυθμίσεις έτσι όπως τις έχω βάλει τώρα δεν παρατήρησα frame drop στο 10λεπτο οπως τις προηγούμενες φορές.Έπαιζα για 2 ώρες with no problem.To σίγουρο είναι οτι φταίει ο επεξεργαστής μου κατα πολύ.Ελπίζω να μου φέρει κάτι καλύτερο το 2ο patch (αν θα βγει).

-----Προστέθηκε 10/1/2009 στις 01 : 45 : 45-----

Γράψτε λάθος......To frame dropping ξαναεμφανίζεται στο 10λεπτο σε ότι ρυθμίσεις και να το βάλω.

Δημοσ.

Λοιπον το εβαλα το παιχνιδι αλλα εχω ενα προβλημα.(δεν ειναι το original)

Μετα απο λιγα μολις λεπτα παιχνιδιου στην αρχη κ ενω εισαι μεσα στο αυτοκίνητο,ξεκινα να "γκαζωνει" μονο του,χωρις να μπορεις να πατησεις φρενο κλπ κ φυσικο επομενο ειναι να πεφτεις σε ενα τοιχο η καπου αλλου,αλλα το κακο δεν σταματαει εκει.Το αμαξι ακινητοποιειται εκει(δεν κανει οπισθεν) και το ακομα χειροτερο η καμερα κουνιεται σαν μεθυσμενη!!!!!!Δεν μιλαμε για απλο κουνημα απλα ειναι σαν να σου λεει σταματα το παιχνιδι τωρα!

Καμια βοηθεια?:confused:

Δημοσ.
[...](δεν ειναι το original)[...]

theeeere's your problem.

Αυτό που περιγράφεις συμβαίνει σχεδόν σε όλες τις εκδόσεις του θείου :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

darknemus01 έχει ξανααναφερθεί, δέν είναι πρόβλημα της έκδοσης του θείου αλλα πρόβλημα της έκδοσης του crack, χρησιμοποίησε την έκδοση του/της fedora και θα είσαι ok.

javaneze Βρήκα No-DVD/Fixed Image"]αυτό αλλα δέ νομίζω να λέει και πολλά

Επεξ/σία από dhmak
Δημοσ.
χρησιμοποίησε την έκδοση του razor και θα είσαι ok.

Εχει βγει noDVD exe;

Να υπαρχει δλδ το αυθεντικο και να παιζει και online με το SN απλα να μην χρειαζεται να εχεις μονιμα το DVD στο dvdrom.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...