Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

warcraftman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators

όπως παίζουν όλοι αυτοί σε επαγγελματικά tournaments με χρηματικά έπαθλα για FPS που γίνονται μόνο σε PC...

για τα άλλα είδη games φαντάζομαι δεν σου αρέσουν ιδιαίτερα για αυτό δεν σχολιάζεις/αναφέρεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Φίλε μου είσαι τελικά το παιδί θαύμα. Παίζεις άνετα fps χωρίς πληκτρολόγιο, έχεις αχρηστεύσει pc που κάνει κοντά στα 2000 και παίζεις game με το κονσερβοκούτι των 300? και τέλος παίζεις τρομέρα καινοτόμα game όπως basket, gta( πρώτη φορά που είχα παίξει αυτό το game ήταν στο ps το 1997 αν θυμάμαι :P) και ότι άλλο πρωτότυπο και πρωτοποριακό υπάρχει στο φανταστικό κόσμο της κονσόλας.

Ξέχασα σε λίγο θα βγεί και το resident evil no 35.

όπως παίζουν όλοι αυτοί σε επαγγελματικά tournaments με χρηματικά έπαθλα για FPS που γίνονται μόνο σε PC...

για τα άλλα είδη games φαντάζομαι δεν σου αρέσουν ιδιαίτερα για αυτό δεν σχολιάζεις/αναφέρεις

Αν δεν έχεις παίξει πότε live cod xbox δέν καταλαβαίνεις τι θέλω να πώ,τέσπα.

Για τα άλλα είδη games που λες΄,σου έχω ξαναπεί ότι τα στρατηγικής και τα mmorg μου είναι αδιάφορα.Δέν τα θεωρώ κακά games,απλά όλα είναι ίδια μεταξύ τους,δέν έχουν γραφικά,(όπως εσείς λέτε για γραφικά και τέτοια),και τα rpg εκτός του mass effect δέν μου αρέσει κανένα άλλο.Τα adventures ναι,είναι πάρα πολυ ωραία παιχνίδια,άλλα άπο εποχές cyberia amerzone dracula riven myst longest journey και riddle.Τα σημερινά δέν μου λένε απολύτος τίποτα,πάνε οι παλιές καλές εποχές.

ThReSh,τα fps εγώ τα προτιμώ με wireless....10 μέρες και 4 ώρες cod live έχω,αμα καθόμουνα στο γραφείο με το ποντίκι και το πληκτρολόγιο,θα ήμουνα νοσοκομείο τώρα...

Και μία ερώτηση.Χρησιμοποιείς το πληκτρολόγιο όπως λές στα fps.Έχω μια απορία.Όταν παίζεις πχ cod,η κάποιο άλλο fps,πιά πλήκτρα έχεις για να σκύβεις,να τρέχεις,να πετάς χειροβομδίδες,να βγάζεις rpg,(δέν σου λέω και τα υπόλοιπα).Ρωτάω γιατί απλά είμαι απίστευτα γρήγορος στο cod με το χειριστήριο,και έχωντας στο πληκτρολόγιο το δεύτερο δάχτυλο στο αριστερό βελάκι,το τέταρτο στο δεξί,και το κολοδάχτυλο στο up,ε είναι λίγο κάπως το πώς θα καταφέρνεις να πατάς το shift η το del για να κάνεις όλες τις άλλες κινήσεις γρήγορα,και άμα τύχεις με κανά privat33r στο live,(που ο τύπος με το χειριστήριο τρέχει με 7000 fps σε ταχύτητα),θα χάσεις την μπάλα.Πέρα του ότι σημαδεύεις πιό γρήγορα με το ποντίκι,δεν βρίσκω κάτι ιδιαίτερο στο να χρησιμοποιείς mouse + keyboard στο παιχνίδι σου.

Auto aim/aim assist. Χωρις αυτα, τα χειριστηρια που φτιαχτηκαν για να παιζεις street fighter και με τον καιρο τα φορτωσαν ενα καρο κουμπακια και μοχλακια για να παιζουν λιγο απο ολα, δεν θα ηταν καταλληλα για πολλα ειδη παιχνιδιου που περασαν και στις κονσολες με τον καιρο. Ειναι λογικο οτι ειναι φτιαγμενο να κανει λιγο απ'ολα δεν μπορει να γινει το καλυτερο πουθενα.

Οσο για τα γραφικα, τι να λεμε? Οτι παιχνιδι βγαινει για κονσολα και pc ειναι φως φαναρι σε πιο παιζει με σαφως καλυτερα γραφικα. Οποιος κανει σημερα ενα pc με τον πιο απλο c2d με μια 9600GT και 2GB ram δεν υπαρχει περιπτωση να μην παιζει οποιοδηποτε παιχνιδι που υπαρχει σε κονσολα με καλη αναλυση, φιλτρα και καθαρη εικονα, οχι 1280χ720 θολουρα και aliasing και σε μερικα παιχνιδια λεγε με assasin's creed 20 καρε με το ζορι. Ελεος.

Ακουω για την αξιοποιηση του hardware στο ps3, το ps3 εχει τα ιδια γραφικα που εχει ενα pc με athlon 64 4000+ με μια 7800GTX και 1GB ram, απλα αυτο το pc δεν μπορει να παιξει στα standard που εχει το σημερινο pc gaming, αν καποιος μπορει να αναχεται 1280x720 medium και AF/AA off, μια χαρα θα του κανει την δουλεια ακομα και στο crysis.

Αν και το topic βγάζει άφθονο γέλιο όπως είναι,

βρήκα και ένα άρθρο on-topic:

Από το Ign, "Θα βγει το GTA IV για PC; Συζήτηση για τα πιθανά σενάρια"

Φίλε, είσαι εντελώς offtopic και εκτός πνεύματος συζήτησης! :devil:

• Super Moderators
Για τα άλλα είδη games που λες΄,σου έχω ξαναπεί ότι τα στρατηγικής και τα mmorg μου είναι αδιάφορα.Δέν τα θεωρώ κακά games,απλά όλα είναι ίδια μεταξύ τους,δέν έχουν γραφικά,(όπως εσείς λέτε για γραφικά και τέτοια),και τα rpg εκτός του mass effect δέν μου αρέσει κανένα άλλο.Τα adventures ναι,είναι πάρα πολυ ωραία παιχνίδια,άλλα άπο εποχές cyberia amerzone dracula riven myst longest journey και riddle.Τα σημερινά δέν μου λένε απολύτος τίποτα,πάνε οι παλιές καλές εποχές.

λέγοντας όμως ότι τα pc έχουν μόνο τα mmorpg αυτομάτως διαγράφεις τα υπόλοιπα είδη (και πολλά άλλα) που ανέφερα πράγμα το οποίο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα...

λέγοντας όμως ότι τα pc έχουν μόνο τα mmorpg αυτομάτως διαγράφεις τα υπόλοιπα είδη (και πολλά άλλα) που ανέφερα πράγμα το οποίο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα...

ανέφερα τα mmorpg ,γιατί οι pc gamers αυτά παίζουν,τα υπόλοιπα ο κόσμος τα παίζει σε κονσόλα.

• Super Moderators

World in Conflict, Company of Heroes? χαλαρά...

αλλά ξέχασα ότι δεν σου αρέσει δεν αξίζει και αυτά που σου αρέσουν είναι τα καλύτερα στον κόσμο...α ρε Ελληνάρα...

• Super Moderators

άσε ρε Bouga παίζεις με τις λέξεις τώρα...δεν σου αρέσουν, δεν νομίζεις ότι αξίζουν και για αυτό δεν τα αναφέρεις (λες ότι οι pc gamers έχουν μόνο τα mmorpg)

δεν είμαστε και ΤΟΣΟ βλάκες...

Bougas καλύτερα να μην συνεχίσεις να λες πως το XBOX έχει καλύτερα γραφικά και καλύτερο χειρισμό (ειδικά και στα FPS), γιατί εκτίθεσαι... ανεπανόρθωτα.

Σκέψου του και λογικά ρε φίλε. Επίσης διάβασε και λίγο την ιστορία των videogame, όχι πολύ παλιά, αλλά πριν 4-5 χρόνια, την εποχή του Vice City και το San Andreas και έλα πες μας ποια έκδοση ήταν καλύτερη...

Τώρα είναι άλλο καπέλο αν οι εταιρίες δεν εκμεταλλεύονται όπως θα έπρεπε το εκάστοτε hardware των PC.

Εγώ προσωπικά το έχω πάρει στο PS3, αλλά περιμένω να βγει και στο PC για να το παίξω όπως θα έπρεπε, με τέλεια γραφικά και τέλειο χειρισμό με ποντίκι!

In R* we believe...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...