basdog22 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Καλημέρα και χρόνια πολλά. Στο παρακάτω blog έχω συγκεντρώσει τα πιο αστεία βίντεο του youtube σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια και θα ήθελα να τα μοιραστώ μαζί σας. Ρίξτε μια ματιά και μπορεί να αξίζει τον κόπο. Ελπίζω να γελάσετε αρκετά. http://hollytube.blogspot.com
basdog22 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Μπήκε και ψηφοφορία για το τι βίντεο θα θέλατε να έχει παραπάνω
basdog22 Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Γραφείο ΣΥΝΟΙΚΕΣΙΩΝ. Θα σε ενδιέφερε κάποια βοήθεια?
basdog22 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Προστέθηκαν 4 νέα βίντεο. Το καλύτερο κατα την άποψη μου είναι το : http://hollytube.blogspot.com/2008/05/mad-tv-best-skit.html Enjoy
antonisid Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Αν συνεχίσεις έτσι θα φάς Ban απο κανα moderator....για spamming!! Εντάξει είδαμε το blog σου,μ'αρεσε η ιδέα σου,αλλά το να ανακοινώνεις το κάθε update που κάνεις δεν είναι και πολύ χρήσιμο!
basdog22 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Συγνώμη αλλά επειδή τυγχάνει να είμαι κι εγώ mod σε κάποιο άλλο φόρουμ... 1) Αν ενοχλεί το update που κάνω μπορεί κάποιος mod να μου το πεί με ενα πμ και δεν θα το ξανακάνω. 2) Δεν έκανα 40 πόστ. Ενα εκανα και απλά κάνω ανανέωση. 3) Η γνώμη η δική σου μπορεί να μην αντικατοπτρίζει τις γνώμες των άλλων μελών. Μπορεί ότι σε εσένα φαίνεται σπαμ σε άλλους να είναι μια ευκολία. 4) Ευχαριστώ για την προειδοποίηση αλλά περιμένω απο κάποιον Mod να ξεκαθαρίσει το θέμα πριν σταματήσω.
antonisid Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 4) Ευχαριστώ για την προειδοποίηση αλλά περιμένω απο κάποιον Mod να ξεκαθαρίσει το θέμα πριν σταματήσω. Οκ λοιπόν,μέχρι τότε, συνέχησε να κανεις posts για κάθε καινούργιο video μέχρι να στο πει καποιος Mod! Επίσης δε νομίζω οτι ειναι γνώμη μου,αλλά βασικός κανόνας των περισσότερων forums! Δε θα πω τίποτε περισσότερο,αλλωστε δεν είναι δική μου δουλεία αυτή,απλα στο είπα μηπως δε το ήξερες.
washcloud Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 ...προσωπικά δεν μ' ενδιαφέρει αν συνεχίσεις να ποστάρεις 10 λινκ τη μέρα (ούτε μοντ είμαι για να έχω την υποχρέωση να εφαρμόσω συγκεκριμένους κανόνες, ούτε ο server δικός μου είναι για να "νιώθω" τί ζόρι τραβά). Αλλά ΟΝΤΑΣ ΕΣΥ μοντ αλλού, δεν νιώθεις ότι (ειδικά που μέλος εδώ σου είπε κάτι), την "υποχρέωση" να επικοινωνήσεις ο ΙΔΙΟΣ με μοντ του παρόντος, αντί να "περιμένεις" να δεις αν θα σου πει κάποιος κάτι ή όχι ; Εγώ πάντως έτσι θα έκανα, αν ΕΓΩ "έμπαινα" κάπου (επίσης έχοντας την ιδιότητα του μοντ, νομίζω ότι θα έπρεπε να έχεις ξεκαθαρισμένη τη διαφορά στις έννοιες "ποστ" και "thread" , και νομίζω ο προηγούμενος μίλησε για τα πρώτα... ) Όσο για τη "βοήθεια", α μπα, αν κρίνω από τα βίντεο (δημοκρατία έχουμε), φαντάζομαι τί νύφες παίζουν...
basdog22 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Οκ. Το να διαφωνίσω είναι ανώφελο. Όσο για την νύφη... σου έχω κάτι πολύ καλύτερο
basdog22 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Έλα το 10 το καλό μας παίρνεις Α btw Βασίλης χάρηκα
washcloud Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 "...στου basdog του τουέντυ-του, παίρνεις νύφη του κουτιού ! " Tάσος Άντε βρε! Χάρηκα και ΄γω! ...αχρείαστος να 'σαι πάντως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.