Mystrider Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 *Intel Quad 9300 & Motherboard Asus P5E 1. Πρόσφατα έβαλα τα Vista Home Premium Edition και μπορώ να πώ πως είμαι πολύ ικανοποιημένος, απορώ γιατι τα κράζουν όλοι, anyway έχω ένα πρόβλημα και άν μπορεί να βοηθήσει κανείς θά μουν ευγνώμων, σύνδεσα που λέτε στη motherboard 2 δίσκους Sata ( δέν έκανα Raid ) και ενώ μέσα στη διαχείρηση συσκευών μου βρίσκει καί τους 2 στον ¨"Ο υπολόγιστής μου" έχει μόνο 1, αναγνωρίζει μόνον 1.., ξέρει κανείς πού μπορεί να οφείλεται αυτο? Παίζει ρόλο η συνδεσμολογία των Sata καλωδίων στην Μ/Β? Επίσης τα jumpers τα άφησα στην ίδια θέση που τα είχα πρίν με τα XP και αναγνώριζε και τους 2 δίσκους, βέβαια άλλαξα τώρα M/B και αυτή έχει 6 υποδοχες καλωδίων Sata.. :S ( σύν του ότι κ έναν εξωτερικό USB δίσκο δεν αναγνωρίζει ενώ τον έχει στην "ασφαλής αφαίρεση υλικού" όταν τον συνδέω! ) 2. Η M/B δέν αναγνωρίζει τον CPU, μου λέει θέλει update το Bios.., ψάχνω πώς γίνεται κ ενώ λέει οτι πρέπει να booταρεις απο DOS και να φορτώσεις, αφού γράψεις σε μια δισκέττα, το ROM αρχείο με το νέο flash της Bios... βλέπω οτι το αρχείο ROM δέν χωράει σε δισκέττα! Αυτά!
PaNtErAz Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Κοίτα φίλε μου αυτό έλειπε με Q9300 και φαντάζομαι 2-4GB μνήμη θα έχεις, να σερνόταν κιόλας! Απλά κάτσε σιγά σιγά να φορτώνεις προγράμματα κτλ Για το BIOS θα πας εδώ: http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us και στα utilities θα βρεις το πρόγραμμα: ASUS Update V7.11.02 Install Program for Windows XP/Vista and Windows 64bit XP/Vista. Θα κατεβάσεις και το τελευταίο ΒΙΟS και με αυτό το πρόγραμμα θα το περάσεις πανεύκολα μέσα από s-Vista.
Mystrider Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Κοίτα φίλε μου αυτό έλειπε με Q9300 και φαντάζομαι 2-4GB μνήμη θα έχεις, να σερνόταν κιόλας! Απλά κάτσε σιγά σιγά να φορτώνεις προγράμματα κτλ Για το BIOS θα πας εδώ: http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us και στα utilities θα βρεις το πρόγραμμα: ASUS Update V7.11.02 Install Program for Windows XP/Vista and Windows 64bit XP/Vista. Θα κατεβάσεις και το τελευταίο ΒΙΟS και με αυτό το πρόγραμμα θα το περάσεις πανεύκολα μέσα από s-Vista. Σ΄ευχαριστώ πολύ, διορθώθηκαν όλα. *Και τα XP αν τα παραφορτώσεις τα ίδια θάχεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.