_BASSstarlet_ Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Tη δική σου ασθένεια πότε θα τη ξεπεράσεις; Ακολουθείς αγωγή ή δεν έχει πάει ποτέ σε ιατρό;
SpyrosR Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 επηρεαζονται ομως απο τους μαγνητες νεοδυμιου που εχουν τα ακουστικα και λοιπα ηχεια. δε ξερω βεβαια αν τα κινητα περιεχουν τετοιους μαγνητες Σε καμία περίπτωση. Έχω τέτοιους μαγνήτες και πρέπει να σου πω πως έχουν απίστευτα μεγάλη δύναμη. Όσο δε μπορείς να φανταστείς όμως, δεν είναι απλά "πολύ ισχυροί μαγνήτες". Είναι πολύ παραπάνω απ' αυτό! Ακόμα και στα ηχεία που λες, είναι άλλο κράμα, όχι νεοδύμιο. Οι δικοί μου έχουν διαστάσεις 0,4 x 2,2, (πάχος, διάμετρος), σαν παχύ κέρμα κι έχουν τρομερό πεδίο στα 20 εκατοστά! Τώρα σε ένα μεσαίου μεγέθους ηχείο, που ο μαγνήτης μπορεί να είναι 2 x 8 let's say, ... καταλαβαίνεις. Αν είχαν μαγνήτες νεοδυμίου τα κινητά (έστω και μικροσκοπικά κομμάτια) δε θα χρειαζόσουν μπρελόκ για τα κλειδιά σου... πάνω στο κινητό θα τα έβρισκες πάντα.
FarCry Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Σε καμία περίπτωση. Έχω τέτοιους μαγνήτες και πρέπει να σου πω πως έχουν απίστευτα μεγάλη δύναμη. Όσο δε μπορείς να φανταστείς όμως, δεν είναι απλά "πολύ ισχυροί μαγνήτες". Είναι πολύ παραπάνω απ' αυτό! Ακόμα και στα ηχεία που λες, είναι άλλο κράμα, όχι νεοδύμιο. Οι δικοί μου έχουν διαστάσεις 0,4 x 2,2, (πάχος, διάμετρος), σαν παχύ κέρμα κι έχουν τρομερό πεδίο στα 20 εκατοστά! Τώρα σε ένα μεσαίου μεγέθους ηχείο, που ο μαγνήτης μπορεί να είναι 2 x 8 let's say, ... καταλαβαίνεις. Αν είχαν μαγνήτες νεοδυμίου τα κινητά (έστω και μικροσκοπικά κομμάτια) δε θα χρειαζόσουν μπρελόκ για τα κλειδιά σου... πάνω στο κινητό θα τα έβρισκες πάντα. 1) εκανα πλακα....duhhhhhh (οτι το κινητο μπορει να επηρεασει μεσω του μαγνητικου πεδιου τον βηματοδοτη) 2) το ξερω οτι ειναι the most powerful magnets on earth 3) ολα τα dynamic drivers earphones, headphones, speakers που ξερω εχουν τετοιους μαγνητες. τα καλα ηχεια ετσι. τα αλλα συνηθως εχουν κεραμικους. επισης μεγαλοι τετοιοι μαγνητες υπαρχουν απο κατασκευης στους σκληρους δισκους για να κρατανε σταθερα την κεφαλη που κινειται κατα το read-write http://www.dansdata.com/magnets.htm 4) δεν υπαρχει θεμα γιατι εχουν μαγνητικη θωρακιση αν εχες ακουστα 5) μπορουν να σταματησουν βηματοδοτη οπως και ρολογια quartz γενικως απλα δε ξερω τι μαγνητες εχουν τα κινητα.
kfyros Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Ο Φρανσουά Ζερμέν, διευθυντικό στέλεχος της Βρετανικής Πετρελαϊκής (BP- British Petroleum) στη Γαλλία, Πηγή: broadband.gr Βασικά χέστηκα αν ο κύριος Ζερμέν δεν μπόρεσε να μιλήσει με την γραμματέα του από το αεροπλάνο, και μη σώσει και μιλήσει ποτέ. Αυτός και τα υπόλοιπα καθίκια συνάδελφοι του στην BP και στις άλλες 6 αδελφές εταιρίες πετρελαιοειδών, ας επιτρέψουν στις πράσινες τεχνολογίες (που τις αγοράζουν και τις χαντακώνουν εδώ και δεκαετίες) να εφαρμοστούν πριν καταστραφεί το περιβάλλον ανεπανόρθωτα, και ας σταματήσουν να ξεκινάνε πολέμους και να τρώνε κοσμάκη για το πετρέλαιο, και μετά ας δοθούν χρήματα για να μιλάνε αυτοί και οι υπόλοιποι μανιακοί με τα κωλοκινητά τους στο αεροπλάνο (Μιλάμε για το 0.1 τοις χιλίοις του πληθυσμού των αναπτυγμένων κρατών που κάνουν συνέχεια υπερατλαντικές πτήσεις). Οι υπόλοιποι μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς κινητά στο αεροπλάνο. Νησάφι με τις καπιταλιστικές καταναλωτικές μ@λ:X . Έχει χαθεί το μέτρο πια. Ας κάνει μια δωρεά η κωλο Air France (και η κάθε Air France) το μισό από το ποσό που θα διαθέσει για να αναπτύξει αυτή την ανοησία σε μη κυβερνητικές οργανώσεις για να φτιαχτούν εμβόλια για τη φυματίωση ή έργα ύδρευσης-άρδευσης σε αναπτυσσόμενες χώρες, και δεν χρειάζεται να μιλάμε με τα κωλοκινητά και στο αεροπλάνο. Θα πρέπει να στραφούμε προς τη μείωση της χρήσης του κινητού και όχι την αύξηση της. Παρόλο που είναι εργαλείο δουλειάς, έχω εφαρμόσει ώρες σιγής και το κλείνω από τις 21:00 μέχρι το πρωί όταν είμαι στο σπίτι. Όποιος γνωστός με θέλει μπορεί να με βρει και στο σταθερό. Η δουλειά μπορεί να περιμένει working hours (δεν είμαι δα και γιατρός). Στο κενό κατέληξε, επίσης, και η προσπάθεια δύο επιβατών με κινητό Μπλούμπερι να συνδεθούν με το διαδίκτυο για να κατεβάσουν τα μηνύματα τους από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Μπλούμπερι ?? (μπλε μούρα δηλαδή ??)
FarCry Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Μπλούμπερι ?? (μπλε μούρα δηλαδή ??) blackberry ρεεεεεεεεεεε
_BASSstarlet_ Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Β Η δουλειά μπορεί να περιμένει.. Όσοι είναι στα νεκροταφεία φυτεμένοι,δουλειές μισοτελειωμένες αφήσαν πίσω τους.
orphaeus Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Εμένα πάλι κάτι άλλο με ενοχλεί... Εντάξει, δεν ξέρουμε αν τα κινητά επηρεάζουν τα συστήματα ενός αεροπλάνου αλλά από τη στιγμή που μπαίνουμε στο αεροπλάνο και μας λένε με φωνητικές οδηγίες και φωτεινές επιγραφές πως πρέπει να απενεργοποιήσουμε τα κινητά μας για λόγους ασφαλείας, γιατί κάποιοι ΔΕΝ το κλείνουν; Έχω τύχει σε πολλές πτήσεις, σχεδόν σε όλες (και με ξένες εταιρείες) που υπάρχουν κάποιοι που δεν το έκλειναν το ρημάδι. Και σημείωση, αυτοί οι κάποιοι ήταν έλληνες. Θα ήθελα να ήξερα, αν συνέβαινε κάτι με το αεροπλάνο στο οποίο πετούσαν και (μακρυά από όλους, φτου φτου φτου) έπεφτε και σωζόταν μόνο αυτοί, θα μπορούσαν να ζήσουν ξέροντας ότι ίσως ήταν αυτοί η αιτία της τραγωδίας; Συγνώμη για το άτοπο -με το παρόν topic- σχόλιο απλά θεώρησα ότι είναι καλό να διαβαστεί.
FarCry Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Εμένα πάλι κάτι άλλο με ενοχλεί...Εντάξει, δεν ξέρουμε αν τα κινητά επηρεάζουν τα συστήματα ενός αεροπλάνου αλλά από τη στιγμή που μπαίνουμε στο αεροπλάνο και μας λένε με φωνητικές οδηγίες και φωτεινές επιγραφές πως πρέπει να απενεργοποιήσουμε τα κινητά μας για λόγους ασφαλείας, γιατί κάποιοι ΔΕΝ το κλείνουν; Έχω τύχει σε πολλές πτήσεις, σχεδόν σε όλες (και με ξένες εταιρείες) που υπάρχουν κάποιοι που δεν το έκλειναν το ρημάδι. Και σημείωση, αυτοί οι κάποιοι ήταν έλληνες. Θα ήθελα να ήξερα, αν συνέβαινε κάτι με το αεροπλάνο στο οποίο πετούσαν και (μακρυά από όλους, φτου φτου φτου) έπεφτε και σωζόταν μόνο αυτοί, θα μπορούσαν να ζήσουν ξέροντας ότι ίσως ήταν αυτοί η αιτία της τραγωδίας; Συγνώμη για το άτοπο -με το παρόν topic- σχόλιο απλά θεώρησα ότι είναι καλό να διαβαστεί. fly mode
agarwaen Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Όντως, νομίζω οτι οι περισσότεροι που δεν το κλείνουν απλώς το έχουν σε flight mode για να ακούνε κανα Mp3. Το θέμα είναι οτι πολλές εταιρείες το απαγορέυουν και αυτό ακόμα, απλώς για να είναι σίγουρες, που σημαίνει οτι οι κίνδυνοι ασφαλείας είναι αρκετά σοβαροί. Ήδη η αλληλεπίδραση πληρώματος-αεροπλάνου είναι αρκετά περίπλοκη με αποτέλεσμα τα γίνονται ατυχήματα (που αποδίδονται σε "ανθρώπινο λάθος" ενώ το λάθος μάλλον του σχεδιασμού του αεροπλάνου είναι) δεν νομίζω οτι χρειάζεται επουδενί να κάνουμε το σύστημα πιο περίπλοκο απ'ότι είναι...
lefi Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Η λύση: Δεν καταλαβαίνω γιατί ειρωνεύεσαι την ορθογραφία μου εγώ με ή το έγραψα όχι με ύ.
antonl Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 [offtopic] Δεν καταλαβαίνω γιατί ειρωνεύεσαι την ορθογραφία μου εγώ με ή το έγραψα όχι με ύ. Post #6: Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lefi : Σήμερα στις 18:30. [/offtopic]
orphaeus Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 fly mode Δε μιλάω για την κατά τη διάρκεια της πτήσης χρήση του κινητού για να παίζουν παιχνίδια ή να ακουν μουσική. Μιλάω για κινητά που χτυπάνε την ώρα που απογειώνεται το αεροπλάνο ή που ακουγεται ο ήχος εισερχόμενου μυνήματος. Κι έμενα το κινητό μου έχει fly mode αλλά προτιμώ να το κλείνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα