geioannou Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 μπορουμε αλλαξουμε την version των vista που εχουμε σε καποια ανωτερη version ? απο την premium σε business δηλαδη μεσα απο το νετ ?
lefi Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Ναι δεν θυμάμαι που πας στον πίνακα ελέγχου εάν ψάξεις στην βοήθεια των Vista στην λέξη αναβάθμιση θα το βρεις.
johnpap Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Γίνεται... Windows Anytime Upgrade λέγεται η υπηρεσία. Παρ' όλα αυτά δεν μπορείς την Home Premium να την κάνεις business. Θα πρέπει να την αναβαθμίσεις σε Ultimate Η οποία είναι ανώτερη και από την business
geioannou Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 για παραπανω απο business δεν με πειραζει. απλα αλλη αυτη η ιστορια δεν γινετε δωρεαν ε ? γιατι εγινε αγορα ενος notebook για χρηση σε εταιρεια και η premium version σηκωνει μονο workgroup και οχι domain που υπαρχει στην εταιρεια. λετε εαν απευθυνθω στην κατασκευαστρια εταιρεια του notebook να μου αλλαξει λειτουργικο συστημα?(να παρει δηλαδη πισω το premium και να μας δωσει business).
johnpap Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δύσκολο και σε κάθε περίπτωση με χρέωση (ούτως ή άλλως οι τιμές είναι διαφορετικές για κάθε έκδοση). Υπάρχουν εταιρίες που πουλάνε laptops με business έκδοση προεγκατεστημένη. Αλλά προσωπικά πιστεύω ότι ο γρηγορότερος τρόπος είναι αυτός της αγοράς μιας αναβαθμισμένης έκδοσης από το Internet. Χωρίς να είμαι σίγουρος γι' αυτό που λέω νομίζω ότι όλα τα extra features της Ultimate έκδοσης είναι ήδη εγκατεστημένα στον υπολογιστή σου απλά είναι κλειδωμένα και αγοράζοντας την αναβάθμιση στην ουσία παίρνεις ένα κλειδί της παραπάνω έκδοσης που ξεκλειδώνει τα extras.
isixos Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 το dvd των vista περιεχει ολες τις εκδοσεις απλα πρεπει να πληρωσεις για να βαλεις την ανωτερη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.