axaiosgr Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Θα ήθελα αν ξέρει κανείς να μου πει ποια προτείνει μεταξύ των 2 TV για καλύτερη ως προς την απεικόνιση του Wii. Και οι δύο έχουν προταθεί για αυτή τη δουλειά σε αυτό ή σε άλλα forum. Σκέφτομαι να προβώ στην αγορά μίας εκ των δύο το συντομότερο.
ntouzieras Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Θα ήθελα αν ξέρει κανείς να μου πει ποια προτείνει μεταξύ των 2 TV για καλύτερη ως προς την απεικόνιση του Wii. Και οι δύο έχουν προταθεί για αυτή τη δουλειά σε αυτό ή σε άλλα forum. Σκέφτομαι να προβώ στην αγορά μίας εκ των δύο το συντομότερο. πιστεψε με,αν εισαι ανθρωπος των γραφικων οποια και να παρεις το ιδιο πραγμα θα ειναι για το wii. απο τη μερα που πηρα και γω lcd δεν εχω ξαναπαιξει....ψαξτο αλλιως, δες και τις 2 και διαλεξε,μην βαζεις σαν μετρο συγκρισης το wii.. πηγαινε σε ενα καταστημα και οποια σου κατσει καλα στο ματι παρτην. εγω θα σου ελεγα κοιτα και περα απο αυτες τις 2, ουτως η αλλως δε νομιζω να την θες μονο για το wii, κανα dvdακι δεν θα βλεπεις??? παντως τη συγκεκριμενη samsung δεν θα την επαιρνα!! επιτρεπεται 40" να μην εχει εστω 1080i ?? (για το wii δεν χρειαζεται,σκεψου μελλοντικα)
Kadettoulas Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Η Samsung παιζει μεχρι 1080i....1080p δεν παιζει
klainmaingr Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Και το wii στον ύπνο του φτάνει τα 576i... Τι να λέει? ;p
axaiosgr Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Και τι πάει να πει ότι δεν υποστηρίζει 1080p; Ότι δε θα μπορεί να απεικονίσει τέτοιο σήμα; Αφού έτσι κι αλλιώς είναι HD Ready άρα 720p άρα τι να το κάνω; Διορθώστε με αν κάνω λάθος. Δεν τη θέλω μόνο για Wii. Dvd εννοείται, PC και μελλοντικά κάνα PS3. Αλλά δε θέλω να πάω σε FULL HD οπότε νομίζω θα με καλύψουν αυτές οι δύο.
klainmaingr Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Βασικά το wii είναι μηχάνημα του διαόλου Αν θυμάμαι καλά ο Panther είχε πάρει την R86 και είχε καλές εντυπώσεις απο το wii... Πάντως αν το θέλεις για μελλοντική χρήση με 360/ps3 θα σου πρότεινα να πάς για κάτι καλύτερο... Εγώ το καλύτερο σήμα σε wii το βλέπω σε crt πάντως... Σε cineOS 37" που το έβαλα τελευταία δεν βλεπότανε (όχι δεν έβαλα component)... Όπως και να έχει αν κάνεις μια αναζήτηση εδω μέσα θα βρείς άτομα ευχαριστημένα απο την Sammy για το wii... Αλλα για το wii και μόνο... Απο εκεί και πέρα εξαρτάται πόσο απαιτητικός είναι ο καθένας
Rebel21 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 To wii δείχνει μάπα σε οποιαδήποτε lcd(όπως και τα περισσότερα dvd players) οπότε ότι και να πάρεις το ίδιο είναι.εγω θα σου πρότεινα να πάρεις μια fullhd για μελλοντική χρήση τώρα που πιάνουν τα 1000e για να μην το μετανιώσεις αργότερα.
Bougas Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Καταπληκτική τηλεόραση,σε απίστευτη τιμή και σε 40άρα επίσης
FILIM0N Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Eγω πηρα την Samsung LE32M71B και παρολο που φαινονται οι ατελειες (jaggies κτλ) του Wii δεν το εχω μετανιωσει. Η συνδεση ειναι με component.
panther_512 Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Θα ήθελα αν ξέρει κανείς να μου πει ποια προτείνει μεταξύ των 2 TV για καλύτερη ως προς την απεικόνιση του Wii. Και οι δύο έχουν προταθεί για αυτή τη δουλειά σε αυτό ή σε άλλα forum. Σκέφτομαι να προβώ στην αγορά μίας εκ των δύο το συντομότερο. Και εγώ την έψαχνα τη δουλειά με LCD και το τί αποδίδει στο Wii. Επίσης είχα περίπου ίδια διλλήματα με σένα. Προτίμησα την Samsung 40LER86BD για τις περισσότερες ίντζες της. Τώρα όσον αφορά τη ποιότητα: Απλά τέλεια και πολύ καλύτερη από την ποιότητα που είχε το Wii στην 32'' CRT τηλεόρασή μου. Με σωστά settings και το Game mode στο ON τα παιχνίδια δείχνουν τέλεια. Ούτε θολούρες παρατήρησα ούτε ίχνη στις γρήγορες κινήσεις ή οτιδήποτε άλλο έχει αναφερθεί κατά καιρούς σε κάποια LCD μοντέλα. Δεν έχω κανένα απολύτως παράπονο όσον αφορά το Wii, DVD ταινίες, divx ταινίες, PC gaming.Είμαι 200% ευχαριστημένος. Για απεικόνηση τηλεοπτικού σήματος, εκεί τα πράγματα αλλάζουν και παίζει πολύ το πόσο καθαρά πιάνεις τον εκάστοτε σταθμό. Για να καταλάβεις, η εικόνα στο Wii είναι τόσο καθαρή που δεν έκανα κάν το κόπο να αγοράσω component καλώδιο. Είμαι με το SCART που χρησιμοποιούσα στη CRT. Επίσης προς πληροφόρησή σου, η Full HD τηλεόραση θα έχει 100% χειρότερη απόδοση σε SD σήματα, απ'ότι η HD ready. Οπότε, αναλόγως με το υλικό που θα βλέπεις πιό συχνά, αγοράζεις και την ανάλογη τηλεόραση. Τέλος, καλό είναι να μή ξεπαραδιαστείς για LCD τηλεόραση, μιάς και σε πολύ λίγο καιρό θα αποτελούν παρελθόν. Το ίδιο και οι plasma.
FILIM0N Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Για οσους ενδιαφερονται παραπανω (ξεφευγει απο το θεμα μας) http://en.wikipedia.org/wiki/Organic_light-emitting_diode http://www.tech-faq.com/lang/el/oled.shtml
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.