katerinaki16 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Ποια ειναι τα αγαπημενα σας ελληνικα τραγουδια?Εκανα αυτο το topic γιατι βλεπω να υπαρχουν αντιστοιχα μονο για ξενη μουσικη...Θα ξεκινησω με το δικο μου top:lol: 1.Τα δοκαρια στο γρασιδι περιμενουν τα παιδια-Πυξ-Λαξ 2.Μεχρι αιμα να βγει-Μαχαιριτσας 3.Ονειρο ητανε-Αλκινοος Ιωαννιδης 4.Γιαννης-Active Member 5.Να κοιμηθουμε αγκαλια-Βασιλης Παπακωνσταντινου 6.Μην ορκιζεσαι-Ελευθερια Αρβανιτακη 7.Κανε ο,τι κανω-Goin'Through 8.Σαν να μην περασε μια μερα-Γιωργος Δημητριαδης 9.Τα φιλια του Αυγουστου-Καζουλης 10.Μαχαιρια τωρα τα φιλια σου-Οναρ Σειρα σας
andreapaog328 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Το φιλαράκι - Σοφία Βόσσου Πόσο σε θέλω - Κότσιρας-Μαχαιρίτσας Ποιος έχει λόγο στην αγάπη - Πλιάτσικας Πέρασε η μπόρα - Αναστασία Μουτσάτσου Ο προσκυνητής - Αλκίνοος Ιωαννίδης Ο βασιλιάς της σκόνης - Ξύλινα σπαθιά Γυρίζω την πλάτη - ''Αφοί'' Κατσιμίχα Ο κόσμος που αλλάζει - Ιωαννίδης Λίγη ζωή ακόμα - Domenica Λιωμένο παγωτό - Ξυλινα Σπαθιά αυτά...
katerinaki16 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Εξαιρετικες επιλογες! Κι εμενα μ αρεσουν αυτα τα τραγουδια!
filtrohouana Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Αντε.. και κάλη τύχη μάγκες-Παύλος Σιδηρόπουλος Μπαγάσας-Νικόλας Άσημος Για το καλό μου-Γιάννης Μιλιόκας(παίζει να είναι λάθος ορθογραφικά) Εμένα οι φίλοι μου-Magic De Spell Φύλακας άγγελος-Active Member Ασημένια Σφήκα-Υπόγεια Ρεύματα Κάγκελα Παντού-Τζίμης Πανούσης Αύγουστος-Παπάζογλου Μάτια Δίχως Λογική-Μαχαιρίτσας Αδρεναλίνη-Ξυλινα Σπαθιά Είναι και άλλα πολλαααααααααααα....Nice Topic!
4saken Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Τυχαια σειρα: Ακουω την αγαπη - Τρυπες Θα ανατελλω - Τρυπες Ακινδυνο τραγουδακι - Τρυπες Κεφαλι γεματο χρυσαφι - Τρυπες Διψάω σαν ψάρι στο βυθό - Τρυπες Δρόμος - Τρυπες Χρονος - Τρυπες Ολα τελικα ξαναγυρναν σε μας - Τρυπες Απο δω και πανω - Αγγελακας και επισκεπτες Η αγάπη ορμάει μπροστά - Αγγελακας και επισκεπτες
gio pepe Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Τυχαια σειρα Ξυλινα σπαθια - Ατλαντις Παπακωνσταντινου - Ανοιξε μου να κρυφτω Υπογεια ρευματα - Ασημενια σφηκα Παπακωνσταντινου - Πορτο Ρικο Ξυλινα σπαθια - Η σιωπη Παπακωνσταντινου - Οι ψυχες και οι αγαπες Χ,Π Κατσιμιχας - Μη γυρισεις Σιδηροπουλος - Νάυλον ντέφια ψόφια κέφια Πανουσης - Νεοελληνας Active member - Η μελωδια της παρακμης Κυριαζης - Επιμενω Μαλαμας - Πριγκιπεσσα Καρράς - Το παραθύρι (Το χελιδόνι)
johnykim Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Να πω κι εγώ: You Get In Love-Πυξ Λαξ Λιωμένο παγωτό-Ξυλινα σπαθιά Ο βασιλιάς της σκόνης-Ξύλινα σπαθιά Μια βραδιά στο λούκι-Κατσιμίχας Μαύρος γάτος-Παπακωνσταντίνου Τερατάκια τσέπης-Μαχαιρίτσας Τούρκος γάτος-Μαχαιρίτσας Εφαπαξ-Κοτσιρας-Μαχαιρίτσας Παναγόπουλος-Αύρα Καλοκαιρινά ραντεβού-Δυτικές συνοικίες gio pepe top10 κάνουμε
livewire Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Σιγά-που-δεν-θα-πόσταρα-εδώ! Τι να κάνουμε? Δώσε μου τοπ-10 και πάρε μου τη ψυχή! Πάμε λοιπόν, να βρούμε βελόνες στ'άχυρα... -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- ...και οπωσδήποτε κάτι από Μητροπάνο, ή (ή ή :Ρ) Εκτός συναγωνισμού:
katerinaki16 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δεν ηξερα που να ποσταρω το συγκεκριμενο,για αυτο ειπα να το στειλω στο δικο μου θεμα!Θα ηθελα οποιος ξερει πολλα και καλα απο Active Member να μου στειλει ενα pm γιατι θελω την βοηθεια σας!!!!Ευχαριστω!
xaniamike Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 -- -- φιλε livewire να εισαι καλα που εβαλες και τα youtube links τα δυο παραπανω δεν τα ειχα ακουσει ξανα...
Γελοίιος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Παιδιά Πολύ ωραία όλα τα τραγούδια σας. Αυτά είναι και τα δικά μου με σειρά προτεραιότητας. 1/ Δεν Έχει Άλλη Ελλάδα- Κώστας Τουρνάς. 2/ Το Φιλαράκι-Σοφία Βόσσου. 3/ Στιγμές-Κώστας Τουρνάς 4/ Μικρή Πτητική Θεολογία-Αλκίνοος Ιωαννίδης. 5/ Η Μόνη Μου Πατρίδα Είναι Ο Χρόνος-Μιλτιάδης Πασχαλίδης. 6/ Κυρίες και Κύριοι-Κώστας Τουρνάς. 7/ Κακές Συνήθειες-Μιλτιάδης Πασχαλίδης 8/ Και Του Χρόνου-Φοίβος Δεληβοριάς 9/ Απόγευμα Στο Δέντρο-Αλκίνοος Ιωαννίδης 10/Άνθρωπε Αγάπα-Νέο Κύμα[/b][/font][/size][/size] Αν Σας Άρεσαν Παρακαλώ Αφήστε Σχόλια.(Θετικά Πάντα )Χαχα Πλάκα κάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.