Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με vista Sp1 επειγον!

danichro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.Εχω ένα vaio fz-31z με 4gb ram. Το απογευμα ενω έκανα μια σημαντική εργασία για την δουλειά μου μου έβγαλε μπλε οθονη.Δεν θυμαμαι τι ακριβως έλεγε αλλα αφορουσε κρασαρισμα της μνημης..κανω επανεκινηση , μου βγαζει το vaio recovery ψαχνει για προβληματα κανει επανεκινηση και παλι μπλε οθονη με το μνμ your system is healed και δεν εκανε τπτ.τεσπα συνεχεια εκανε επανεκινησεις και μπλε οθονες.το ανοιγω , βγαζω το ενα dimmακι και ολα λειτουργουν μια χαρα..μαλλον αυριο θα το παω πλαισιο.ξερει κανεις τι μπορει να φταιει?το sp1?να κανω μια επαναφορα συστηματος?

Δημοσ.

τι σου βγαζει η μπλε οθονη? εχει καποια γραμμη που λεει error 0x.... κατι τετοιο?

μηπως εγκατεστησες καποιο προγραμμα προσφατα που να φταιει? τωρα δηλ δουλευει μια χαρα... οποτε?

Δημοσ.
ξερει κανεις τι μπορει να φταιει?

Χαχαχαχα.

Εσύ τι λες;Τα vista...Και στο ξάδερφο μου τα έβαλα με SP1 και τον έχουν ταράξει στις μπλέ οθόνες στο ξεκάρφωτο πάντα...

Καλό λειτουρικό.

Δεν την κάνατε καλά την δουλειά σας με XP;..:devil:

Δημοσ.

παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις..εκανα φορματ , το συστημα λειτουργει μονο με το ενα dimm.το αλλο το χαλασε..μπορει να φταιει και το sp1.τεσπα..το πηγα πλαισιο κι επειδη ηταν μεσα στις πρωτες 30 μερες μου το αλλαξανε με νεο laptop..

Δημοσ.

δεν νομιζω πως φταιει το ΣΠ 1 ..μαλλον το ντιμακι της μνημης σου φταιει κατα 90%.... τα βιστα ειναι κανονικα?

Δημοσ.

Κι εγω δεν πιστευω πως φταιει το sp1..ευτυχως χαλασε μεσα στον μηνα και μου αλλαξανε ολο το λαπτοπ..2 μερούλες ακόμα και πφφφ..α ρε sony...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...