Προς το περιεχόμενο

Βοηθειαααα....Πρόβλημα

BloodRider

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου εδωσε ο αδελφος μου να του περασω μια ταινια στο flashακι του...οταν βαζω το flashακι στον υπολογιστη μ αμεσως το NOD32 μου βγαζει για ιο ενα autorun.inf το κανω διαγραφει και ολα καλα...ελα μ ντε που οταν εγω ομως τωρα βαζω cd-roms δεν μ τρέχει η αυτόματη εκτέλεση..απλος μ ανοιγει ενα παραθυρο και βλεπω τι εχει μεσα το cd...ΔΕΝ Μ ΤΡΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.... τι μπορω να κανω???

Ευχαριστώ!!!

Δημοσ.

ξερω οτι μερικα anti virus δειχνουν οτι εχει ιο το usb...και κανουν τα δικα τους...

μηπως μπορεις να επαναφερεις αυτο που εσβησε το nod? δεν εχω Nod και δεν ξερω αν τα κραταει καπου αυτα που σβηνει... και δες με επαναφορα μετα...

Δημοσ.

Άσχετο το ένα με το άλλο. To flashάκι σου μπορεί να είχε όντως ιό (99%, το NOD δεν κάνει λάθος). Το flash drive θα είχε autorun file μόνο στην περίπτωση που ήταν U3 (απ' αυτά που σου επιτρέπουν να τρέχεις προγράμματα μέσα απ' αυτά). Αλλιώς είναι ιός. Τώρα για τα CD αν έχουν μέσα autorun file (θα πρέπει να ενεργοποιήσεις την προβολή κρυφών αρχείων και φακέλων για να το δεις) θα έπρεπε να τρέχουν κανονικά. Αν όχι τότε πρέπει να αλλάξεις κάτι μέσα στη registry για να το φτιάξεις. Σχετικό άρθρο εδώ

Δημοσ.

Παιδιά είναι απλό,ανοίξτε command prompt από Έναρξη->Εκτέλεση->cmd

έπειτα γράψτε το driveletter από το flash stick

πχ J:

και γράψτε attrib -s -h autorun.inf κι έπειτα

del autorun.inf

επίσης

attrib -s -h όνομα.exe

και

del όνομα.exe

και είστε κομπλέ.Αν το τρέξατε το στικάκι τότε θα έχουν κολλήσει όλοι οι δίσκοι σας οπότε κάντε την παραπάνω διαδικασία για όλα τα driveletters σας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...