BloodRider Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Μου εδωσε ο αδελφος μου να του περασω μια ταινια στο flashακι του...οταν βαζω το flashακι στον υπολογιστη μ αμεσως το NOD32 μου βγαζει για ιο ενα autorun.inf το κανω διαγραφει και ολα καλα...ελα μ ντε που οταν εγω ομως τωρα βαζω cd-roms δεν μ τρέχει η αυτόματη εκτέλεση..απλος μ ανοιγει ενα παραθυρο και βλεπω τι εχει μεσα το cd...ΔΕΝ Μ ΤΡΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.... τι μπορω να κανω??? Ευχαριστώ!!!
chris2060 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 ξερω οτι μερικα anti virus δειχνουν οτι εχει ιο το usb...και κανουν τα δικα τους... μηπως μπορεις να επαναφερεις αυτο που εσβησε το nod? δεν εχω Nod και δεν ξερω αν τα κραταει καπου αυτα που σβηνει... και δες με επαναφορα μετα...
johnpap Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Άσχετο το ένα με το άλλο. To flashάκι σου μπορεί να είχε όντως ιό (99%, το NOD δεν κάνει λάθος). Το flash drive θα είχε autorun file μόνο στην περίπτωση που ήταν U3 (απ' αυτά που σου επιτρέπουν να τρέχεις προγράμματα μέσα απ' αυτά). Αλλιώς είναι ιός. Τώρα για τα CD αν έχουν μέσα autorun file (θα πρέπει να ενεργοποιήσεις την προβολή κρυφών αρχείων και φακέλων για να το δεις) θα έπρεπε να τρέχουν κανονικά. Αν όχι τότε πρέπει να αλλάξεις κάτι μέσα στη registry για να το φτιάξεις. Σχετικό άρθρο εδώ
johnpap Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Αν μας έλεγες και πως θα βοηθούσες και άλλα μέλη του forum....
gherudos Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Παιδιά είναι απλό,ανοίξτε command prompt από Έναρξη->Εκτέλεση->cmd έπειτα γράψτε το driveletter από το flash stick πχ J: και γράψτε attrib -s -h autorun.inf κι έπειτα del autorun.inf επίσης attrib -s -h όνομα.exe και del όνομα.exe και είστε κομπλέ.Αν το τρέξατε το στικάκι τότε θα έχουν κολλήσει όλοι οι δίσκοι σας οπότε κάντε την παραπάνω διαδικασία για όλα τα driveletters σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.