Koultouras Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Ναι φίλε μου έφτιαξε. Είσαι ωραίος. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tea1984 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Ναι φίλε μου έφτιαξε. Είσαι ωραίος. Ευχαριστώ Τίποτε βρε..Αλλά είμαι φίλη χεχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 που να το φανταστει, κοριτσι και με λινουξ λίγο σπάνιο αλλα μπράβο σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonis_wrx Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. μια λύση που έχω βρει είναι όταν παίζει το video: video-->deinterlance-->Blend. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tea1984 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 που να το φανταστει, κοριτσι και με λινουξ λίγο σπάνιο αλλα μπράβο σου Το ξερω οτι ειναι σπανιο και δεν παρεξηγηθηκα Πλακα εκανα :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koultouras Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Ε τότε πάμε για αναδιατύπωση. Σε ευχαριστώ κοπέλα μου. Είσαι αστέρι. Καλύτερα τώρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tea1984 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Ε τότε πάμε για αναδιατύπωση.Σε ευχαριστώ κοπέλα μου. Είσαι αστέρι. Καλύτερα τώρα; Τελεια χιχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Aντιθετά δεν είναι και τόσο σπάνιο να τρέχουν κοπέλες linux. Στο συνέδριο που είχε γίνει πριν ένα μήνα είχαν έρθει και πάρα πολλές κοπέλες με τα laptop τους που φυσικά τρέχαν linux. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ozone Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 δυστιχως δοκιμασα ολες τις λυσεις και εξακολουθει να μην επιδιορθονεται!! τι να κανω???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Μηπως να δοκιμαζες και το mplayer? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ozone Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Fatal Error Error opening/initializing the selected video_out(-vo) device μου βγαζει αυτο το προβλημα οποτε ανοιξω καποιο βιντεο με το mplayer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tea1984 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Πήγαινε στα preferences και διάλεξε κάποιον άλλο video driver.Εμένα δουλεύει μια χαρά με τον xv. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ozone Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 τελεια ολλα δουλευουν μια χαρα:-) το μονο που απογοητευομαι στο vlc,mplayerειναι οτι δεν εχουν μπαρα που να μετακινισεις τη ταινεια οταν ειναι fullscreen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metatron Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Στον menu editor κάνε δεξί κλικ στο vlc και θα δεις οτι γραφει "vlc %U".'Αλλαξε αυτο το U σε F και στη συνέχεια στις ρυθμίσεις του vlc θα πας στο Input/Codecs->Other codecs->Subtitles και θα αλλάξεις το encoding σε iso-8859-7 η σε cp1253.Προσωπικά προτιμώ το δεύτερο γιατι το πρώτο μου έβγαζε κάποια πρβλήματα με τα κεφαλαία όταν είχαν τόνους.. re paidia poios einai aytos o menu editor? den to katalabaino... (sorry gia ta greek-english alla den exo kataferei akoma na fiakso ta ellinika...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tea1984 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Στην πάνω μπάρα αριστερά εκεί που σου λέει applications/places/system κάνε δεξι κλικ και επέλεξε το edit menus.Απο εκεί μπορείς να αλλάξεις τις ρυθμίσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.