Technology fan Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Καλησπέρα guys, έχω συναντήσει ένα προβλημα!Λοιπόν, πρώτα απόλα έχω στον ίδιο φάκελο το avi και το str με το ίδιο όνομα και δεν ενσωματώνει τους υπότιτλους! το κάνω drag n drop και παιζουν μια χαρά (αφού έχω αλλάξει τις ρυθμίσεις για να δεχτεί ελληνικούς υπότιτλους) και ενω παίζουν κανονικά οταν το παράθυρο είναι μικρό , όταν το μεγιστοποιώ κάνει τους υπότιτλους τεραστιους περίπου 60 γραμματοσειρα και δε βλέπεται! Περιμένω τη βοήθεια σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tea1984 Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Λοιπον επειδη ειχα κι εγω το ιδιο προβλημα η λύση ειναι πολύ απλή τελικά..Θα πας στο "edit menus" (δεξι κλικ στο Menu bar) και στο properties του vlc θα αλλάξεις το U σε F.Ελπίζω να σε βοήθησε τελικά.. Αυτο ειναι για να παιζουν αυτοματα οι υποτιτλοι αν και σε μενα και με full screen με αυτη τη λυση μια χαρα παιζουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Technology fan Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Μετά την αλλαγή μπορώ να πω οτι βελτιώθηκε το πράμα και πλέον οι υπότιτλοι μπαίνουν αυτόματα, αλλα το θέμα με τη γραμματοσειρά παρέμεινε το ίδιο! Είναι τεράστιοι και μάλιστα μεγαλώνουν ανάνολα με το πόσο μεγάλο είναι το παράθυρο του player (Να φανταστείτε είναι τόσο μεγάλοι που όταν έχει δύο γραμμές ο υπότιτλος δε χωράει στο βιντεο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Technology fan Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Ρε παιδιά κανείς?? Δεν μπορώ να δω ταινία! προς το παρόν χρησιμοποιώ άλλα players αλλα θα προτιμούσα το vlc... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Εδώ εχεις κάνει τις ανάλογες ρυθμίσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Technology fan Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Οταν λες ανάλογες?? Ακριβώς τις ίδες ριθμίσεις έχω με αυτές που μ δειξες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koultouras Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Λοιπον επειδη ειχα κι εγω το ιδιο προβλημα η λύση ειναι πολύ απλή τελικά..Θα πας στο "edit menus" (δεξι κλικ στο Menu bar) και στο properties του vlc θα αλλάξεις το U σε F.Ελπίζω να σε βοήθησε τελικά..Αυτο ειναι για να παιζουν αυτοματα οι υποτιτλοι αν και σε μενα και με full screen με αυτη τη λυση μια χαρα παιζουν Ρε παιδιά έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το autodetection και δυστυχώς δεν έπιασα την λύση του tea1984. Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος; Ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Παίξε λίγο με τις ρυθμίσεις εκεί αν το βάλεις δλδ στο small τι γίνετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Technology fan Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δοκιμασα με το smaller και απλα τους ειχε πιο μικρους, οχι οτι δε μεγαλωναν οταν το κανα full screen και να μπορω να τους διαβασω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cure13 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 mplayer onoma_arxeiou.avi -fs -subfont-text-scale 3 Το text scale το προσαρμόζεις ανάλογα. Σε εμένα το 3 είναι μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Technology fan Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Τι ακριβως σημαίνει το παραπάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cure13 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Είχα το ίδιο πρόβλημα και εγώ με τον mplayer και βρήκα αυτή τη λύση, η οποία προφανώς σε κάποιους θα είναι χρήσιμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Oτι θα ανοίξει το mplayer την ταινία avi με το αρχείο υπότιτλών str στο μέγεθος 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Technology fan Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Με το mplayer μπορώ να ω ταινία ούτως ή άλλως, το vlc player είναι το πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tea1984 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Ρε παιδιά έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το autodetection και δυστυχώς δεν έπιασα την λύση του tea1984.Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος; Ευχαριστώ πολύ Στον menu editor κάνε δεξί κλικ στο vlc και θα δεις οτι γραφει "vlc %U".'Αλλαξε αυτο το U σε F και στη συνέχεια στις ρυθμίσεις του vlc θα πας στο Input/Codecs->Other codecs->Subtitles και θα αλλάξεις το encoding σε iso-8859-7 η σε cp1253.Προσωπικά προτιμώ το δεύτερο γιατι το πρώτο μου έβγαζε κάποια πρβλήματα με τα κεφαλαία όταν είχαν τόνους.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.