HaPagan Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2002 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2002 Εμένα πάντως με εκφράζει η παρακάτω στροφή : </font><blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr /><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Της αγάπης την ουσία , την μετρώ στην απουσία και όλο γίνομαι κομμάτια πράσινα γλυκά μου μάτια! Στίχοι,Μουσική : Μίλτος Πασχαλίδης </font><hr /></blockquote><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Βρίσκεται σε κάποιο CD του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και το όνομα του τραγουδιού ίσως να είναι αυτό που ανέφερε προηγουμένος ο φίλος Nitrous18.
-nick- Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2002 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2002 " Ta matia sou me kaine giati eisai manekene" lol
R_Barrichello Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2002 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2002 Ειμαι ερωτευμενος με τα ματια σου - Αρβανιτακη
Gryspnik Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2002 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2002 Το της αγαπης την ουσια την μετρώ στην απουσία κτλ κτλ είναι καταπληκτικό τραγούδι και λέγεται ΑΠΟΥΣΙΑ και βρίσκεται στο Συ.Δι. Παυσίλυπον και το έχω. Επίσης το "Δυο πράσινα μάτια" το έχω και είναι πολύ όμορφο. Στείλε μύνημα στο 9465058 icq για να στα στείλω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.