bandit4 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 αν τελικα ειναι οντως σκελετος τιτανιου μπορει να γινει κολληση αλλα το κοστος της ειναι γυρω στα 30-35?.ανταλλακτικο μετα απο 3 χρονια που κυκλοφορει το μοντελο ειναι πολυ δυσκολο εως κ αδυνατο να βρεθει.Δοκιμασε καποιον οπτικο που να μπορει να το δωσει σε εργαστηριο που να κανει κολλησεις τιτανιου.Οι περισσοτεροι λενε οτι διν μπορει να επισκευαστει για να γλυτωσουν το ψαξιμο αλλα κ το κοστος.Αλλιως πας για αλλο σκελετο.
netwolf Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Το τιτάνιο ΝΑΙ συγγολλάται με laser.προσωπικα εχω laser και κολλαω τα παντα.ΚΑΙ ΤΙΤΑΝΙΟ ΦΥΣΙΚΑ.
evabb Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Το τιτάνιο ΝΑΙ συγγολλάται με laser.προσωπικα εχω laser και κολλαω τα παντα.ΚΑΙ ΤΙΤΑΝΙΟ ΦΥΣΙΚΑ. πρωτον αρχαιο θεμα δευτερον δεν ειναι οτι πιο σικ το κολλημενο μεταλλο ασε που θα μικρηνει στο μηκος
soturin Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 ο τύπος συγκολλεί τιτάνιο με laser, εγώ τον κόβω από iron man και πάνω
evabb Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 ο τύπος συγκολλεί τιτάνιο με laser, εγώ τον κόβω από iron man και πάνω δεν υπαρχει τετοιο πραμα σιγουρα και ο τυπος αποκλειται να κανει συγκοληση με πλασμα ειναι παρα πολυ ακριβη
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 ο τύπος συγκολλεί τιτάνιο με laser, εγώ τον κόβω από iron man και πάνω holy sith! not Iron Man!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.